Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Οι πιο γελοίοι λόγοι χωρισμού


Άσχημα κουρέματα, ενοχλητικά χέρια, παράξενες συνήθειες και γνήσια πλήξη.

Κάποια ζευγάρια δεν τα καταφέρνουν να κρατήσουν τη φλόγα αναμμένη επειδή τους χωρίζει κάτι σημαντικό, για παράδειγμα η απόσταση. Άλλοι παρότι αγαπιούνται εξελίσσονται διαφορετικά και καταλήγουν να μην θέλουν τα ίδια πράγματα. Ορισμένοι χωρίζουν απλώς και μόνο επειδή το πράγμα «δεν πάει» και η σχέση δεν τραβάει.

Κι άλλοι χωρίζουν για τους πιο τρελούς, απίθανους και «ρηχούς» λόγους, που δεν θα μας περνούσαν ποτέ από το μυαλό. Είτε είναι αλήθεια είτε είναι μια εύκολη δικαιολογία, ορισμένοι λόγοι χωρισμού που ανέφεραν οι χρήστες του Reddit και συγκέντρωσε η Daily Mail, διεκδικούν ρεκόρ πρωτοτυπίας.

«Ανακάλυψα πως φορούσε γυαλιά χωρίς ιατρική συνταγή», έγραψε ένας άνδρας- και πολλοί συμφώνησαν!

Κάποιοι δεν μπορούσαν να συμφιλιωθούν με την εμφάνιση της πρώην τους. «Τη χώρισα γιατί οι φίλοι μου μου έλεγαν πως ήταν άσχημη», γράφει ένας κι άλλοι προσθέτουν πως χώρισαν επειδή οι σύντροφοί τους έκαναν χαζά χαμόγελα, δεν είχαν ωραίο κούρεμα ή είχαν τραγικές φωτογραφίες από τα σχολικά χρόνια.

Ένας άνδρας εξομολογήθηκε πως χώρισε τη σύντροφό του επειδή αποφάσισε να… μικρύνει το στήθος της ενώ ένας άλλος εξήγησε πως χώρισε γιατί τον ενοχλούσαν τα χέρια της.

Ορισμένοι είχαν άλλους, πραγματικά πολύ σοβαρούς λόγους για τους οποίους χώρισαν: «έτρωγε τον αρακά έναν- έναν», έγραψε κάποιος. «Δεν μου άρεσε που έβαζε hashtags σε όλες τις φωτογραφίες του στο Instagram», έγραψε μια γυναίκα.

«Δεν πετούσε εκείνο το σουτιέν που η μία του μπανέλα είχε σκίσει το ύφασμα και πεταγόταν έξω», εξηγεί ένας άλλος χρήστης.

Σε άλλους λόγους χωρισμού συγκαταλέγονται και αιτιολογίες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν πιο κατανοητές: ένας άνδρας έγραψε πως δεν άντεχε που το σπίτι της φίλης του μύριζε «σαν οδοντιατρείο» κι ένας άλλος πως η σύντροφός του δεν έπλενε ποτέ τα δόντια της.

Ένας χρήστης εξομολογείται πως έπρεπε να «προχωρήσει» επειδή είχε θέμα με τον τρόπο που η φίλη του έτρωγε μπριζόλα με λαχανικά: «Όταν είχαμε μπριζόλα με λαχανικά και ψητή πατάτα για φαγητό έτρωγε πρώτα όλα τα λαχανικά πριν δοκιμάσει οτιδήποτε άλλο. Μετά έτρωγε όλη την πατάτα και τελευταία την μπριζόλα. Για κάποιο λόγο αυτό με τρέλαινε, έπρεπε να προχωρήσω».

Μια γυναίκα γράφει πως ο σύντροφός της καυχιόταν για το πόσα κιλά σήκωνε στο γυμναστήριο αλλά δεν μπορούσε να σηκώσει την ίδια, παρότι ήταν μόλις 40 κιλά.

Τελευταίος και καλύτερος ο παρακάτω καταπληκτικός τύπος που εξομολογήθηκε πως απλώς βαριόταν. «Ήταν λίγες μέρες πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν ήθελα να ψάχνω να της πάρω δώρο», έγραψε.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πώς είναι να συναρμολογείς χαρτονομίσματα αξίας 21.000 δολαρίων που έγιναν κομματάκια


Η απίστευτη ιστορία του ζευγαριού που είδε τα χρήματα να γίνονται... κομφετί.

Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα από τα πιο άτυχα ζευγάρια που έχουν υπάρξει ποτέ και δεν θα είναι υπερβολή αν διαβάσετε την ιστορία του.

Ένας άντρας και μια γυναίκα από το Liaoning στην Κίνα, βρέθηκαν πραγματικά στην πιο δύσκολη και παράξενη θέση, όταν έπρεπε να συναρμολογήσουν 140.000 γιουάν (δηλαδή περίπου 21.300 δολάρια) που έκανε κυριολεκτικά κομματάκια ο 85 ετών πατέρας του άνδρα μέσα σε λίγα λεπτά!

Ο άνδρας, του οποίου είναι γνωστό μόνο το μικρό όνομα Chen, δήλωσε στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Qianshan Evening News, ότι ο πατέρας του είχε πουλήσει το σπίτι του για 200.000 γιουάν (30.400 δολάρια) τον περασμένο Οκτώβριο. Ο πατέρας του Chen, στη συνέχεια και για άγνωστο λόγο, έσκισε σε κομματάκια πάνω από τα τρία τέταρτα των μετρητών που είχε λάβει, με το γιο και την γυναίκα να παθαίνουν κυριολεκτικά παράνοια όταν τα αντίκρισαν.

Ο Chen είχε πει στον πατέρα του ότι θα ήταν προτιμότερο να βάλει τα χρήματα στην τράπεζα για να είναι πιο ασφαλή και προστατευμένα, αλλά η απρόσμενη αντίδραση του πατέρα, ανάγκασε τον ίδιο και τη σύζυγό του να κολλήσουν τα εκατοντάδες χαρτονομίσματα.

Για να γίνει αυτό, το ζευγάρι δούλευε 17 ώρες την ημέρα! Ευτυχώς βέβαια ο πατέρας του Chen άφησε 60.000 γιουάν (9.100 δολάρια) άθικτα. Το ζευγάρι αφού τα κόλλησε μετά από μήνες προσπαθειών, τα πήγε στην τράπεζα και τα αντάλλαξε και πλέον τα κατέθεσε όλα σε τραπεζικό λογαριασμό ώστε ο «ψαλιδοχέρης» πατέρας να μην μπορεί να τα κάνει ξανά κομφετί!

Το ζευγάρι βέβαια δεν θέλει να σκεφτεί καν ότι μπορεί να του συμβεί ξανά το ίδιο και να πρέπει να συναρμολογήσει ξανά το πιο ακριβό και δύσκολο παζλ που έχει υπάρξει ποτέ.



 


Διαβάστε περισσότερα...

1.000 δολάρια για ένα μπουκάλι μπύρα


Ο ιδρυτής του Storm Brewing, James Walton προσπαθούσε να δημιουργήσει την πιο δυνατή μπύρα του κόσμου, αλλά αποδείχτηκε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα, καθώς οι δυνατές μπύρες δεν έχουν καλή γεύση. Έτσι το έφτασε μέχρι εκεί που η γεύση της μπύρας θα παρέμενε ασφαλής. Ο Walton ξεκίνησε με μια παρτίδα Imperial Flanders Sour Ale του ζυθοποιείου, την οποία άφησε σε θερμοκρασίες -30 βαθμών Κελσίου για πάνω από έναν μήνα. Η δημιουργία πάγου θύμιζε… παγετώνα -εξ ου και η ονομασία Glacial Mammoth Extinction brew- ενώ το μείγμα αφέθηκε για παλαίωση σε γαλλικά, δρύινα βαρέλια για 2 χρόνια.



“Τέτοιου είδους θερμοκρασίες αφαιρούν από την μπύρα το νερό κι έτσι απομένουν σάκχαρα, γεύσεις και αλκοόλ”, εξηγεί ο ίδιος. Το αποτέλεσμα είναι μπύρα πλούσια, παχύρρευστη που μοιάζει περισσότερο με port, με αλκοόλ 25%. H αξία, όμως, της μπύρας δεν έγκειται στην ίδια, αλλά στο μπουκάλι της. Για να προωθήσει την κυκλοφορία της, το ζυθοποιείο δημιούργησε 10 limited edition μπουκάλια, φτιαγμένα στο χέρι από τον υαλουργό Brad Turner.


Διαβάστε περισσότερα...

Το πρώτο σχολείο… χωρίς αίθουσες


Τα παιδιά μπορεί να έχουν μεγάλη φαντασία, αλλά οι εκπαιδευτικοί στη Σουηδία την ξεπέρασαν κατά πολύ! Ένας ασυνήθιστος χώρος εν είδει… σχολείου(!) άνοιξε τις πόρτες του στους Σουηδούς μαθητές και τους υποδέχτηκε μέσα σε έναν τεράστιο και πολύχρωμο παιδότοπο!





Στην ουσία πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σχολικό κτίριο, δημιούργημα του σχεδιαστικού γραφείου ROSAN Bosch σε συνεργασία με τον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων της Σουηδίας. Η αρχική ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένα σχολείο χωρίς τοίχους και τυπικές αίθουσες διδασκαλίας, όπου το μάθημα θα γίνεται σε… παιδότοπους, πλήρεις χρωμάτων και παιχνιδιών.



Έτσι κι έγινε! Όλοι οι χώροι του σχολείου βάφτηκαν σε έντονα χρώματα, ενώ διάφορες ξύλινες παιχνιδοκατασκευές τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία, λειτουργώντας είτε ως θρανία είτε ως γραφεία.



Το μάθημα βασίζεται σε ένα νέο είδος παιδαγωγικής που παρακινεί τους μαθητές να ξεφύγουν από το στερεότυπο του σχολείου, να βγουν από τις μουντές σχολικές αίθουσες και να αναπτύξουν το πνεύμα τους διαδραστικά.



Άλλωστε τα χρώματα και τα παιχνίδια δημιουργούν άριστη ψυχολογία στα παιδιά και τα βοηθούν, παράλληλα, στη μάθηση, αφού βιώνουν το σχολείο σαν τόπο παιχνιδιού, ενώ επιθυμούν διακαώς να επιστρέψουν σε αυτό.



“Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις συνθήκες που θα κάνουν τους μαθητές να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους όχι πάνω σε ένα κλασικό θρανίο με το φόβο… της έδρας απέναντι, αλλά μέσα σε… παιδότοπους και ανάμεσα σε παιχνίδια. Αυτός, άλλωστε είναι ο φυσικός τους χώρος και αυτόν τους παρέχουμε…”, λένε οι σχεδιαστές.

 


Διαβάστε περισσότερα...

Το εστιατόριο στο Λονδίνο που αποτελεί… αγαπημένο μέρος όσων επιλέγουν να αυτοκτονήσουν


Αποτελεί στέκι χρηματιστών.

Το περίφημο εστιατόριο στη καρδιά του Λονδίνου, Coq d' Argent, έχει ένα μακάβριο ρεκόρ. Κι αυτό γιατί αποτελεί αγαπημένο σημείο για όσους θέλουν να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Χθες, ένας 29χρονος βρέθηκε στο κενό από τη ταράτσα του Coq d' Argent, με τις αρχές να ερευνούν αν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.

Ο άτυχος νεαρός, δεν έχει δοθεί το όνομά του στη δημοσιότητα, είναι το έκτο άτομο που πεθαίνει στον εν λόγω χώρο μέσα σε εννέα χρόνια- το περασμένο έτος ο κορυφαίος γευσιγνώστης και συγγραφέας, Wilkes McDermind, ανέβασε στο μπλογκ του για μια αδιέξοδη αγάπη και πριν τελειώσει το ποτό του, πήδηξε από τη ταράτσα του εστιατορίου το οποίο είναι σημείο συνάντησης χρηματιστών και οικονομικών αναλυτών.

Ο 39χρονος, εξήγησε στο τελευταίο του μήνυμα ότι είχε αποτύχει στη σχέση του προσθέτοντας «game over»...


Το Coq d'Argent

Λουλούδια στη μνήμη του άτυχου 29χρονου, στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή

Δυο από τους άτυχους άντρες που επέλεξαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους από το εν λόγω εστιατόριο


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτή είναι η συγκλονιστική εικόνα της ζωής των ζώων σε αιχμαλωσία


Αβάσταχτα ψυχολογικά και συναισθηματικά τραύματα για τον μικρό ουρακοτάγκο - Φωτογραφίες και βίντεο προκαλούν θλίψη.

Η εικονιζόμενη Joss, μωρό ουρακοτάγκος που ζούσε σαν «κατοικίδιο» στο Βόρνεο διασώθηκε στις 5 Ιανουαρίου από ομάδα της International Animal Rescue σε συνεργασία με την υπηρεσία Natural Resources Conservation Agency και το παρακάτω βίντεο δείχνει το ψυχολογικό τραύμα που σημάδεψε το δύστυχο ζώο.

Στο σπαραξικάρδιο βίντεο η μικρούλα Joss φαίνεται να πέφτει ξανά και ξανά στο πάτωμα και να χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο. Σταματά την αφύσικη και αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της μόνο όταν κτηνίατρος της International Animal Rescue της δίνει μπιμπερό με γάλα.

«Η Joss αγκαλιάζει συνέχεια τον εαυτό της επειδή της λείπει η σωματική επαφή και η παρηγοριά που θα ένιωθε στην αγκαλιά της μαμάς της. Η ζωή της μέχρι σήμερα πρέπει να ήταν πολύ τραυματική και στρεσογόνα για να συμπεριφέρεται με τέτοιο αφύσικο τρόπο», δήλωσε η κτηνίατρος της οργάνωσης Jaclyn Eng μετά την εξέταση και παρατήρηση του μικρού ουρακοτάγκου.

«Τα ζώα συνήθως αναπτύσσουν στερεοτυπικές συμπεριφορές σαν μηχανισμό αντίδρασης σε μια κατάσταση που τα κάνει να στρεσάρονται. Η ομάδα μας δεν έχει ξαναδεί τόσο νεαρό ουρακοτάγκο να επιδεικνύει τέτοια στερεοτυπική συμπεριφορά. Είναι εξαιρετικά θλιβερό να το βλέπουμε γιατί αντανακλά το ψυχικό και συναισθηματικό τραύμα που κάνει τη μικρή Joss να υποφέρει», εξηγεί μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Independent.

«Αρχικά προσπαθήσαμε να την προσφέρουμε ασφάλεια και παρηγοριά και να την αγκαλιάσουμε», συνεχίζει, «αλλά προφανώς είναι τόσο στρεσαρισμένη στο νέο περιβάλλον της που δεν θέλει να την αγγίζουμε, φεύγει από την αγκαλιά μας και ‘περπατά’ στους αγκώνες της. Προσπαθήσαμε να την κάνουμε να ηρεμήσει δίνοντάς της για συντροφιά ένα μεγάλο αρκουδάκι αλλά ούτε αυτό τη βοήθησε. Συνέχισε να χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο ξανά και ξανά».

Ο ιδιοκτήτης της 2χρονης Joss, ένας άνδρας ονόματι Dahlan, παραδέχθηκε πως είχε αγοράσει τον μικρό ουρακοτάγκο για 32 ευρώ (!) επειδή τον λυπόταν και δεν ήξερε πως ήταν παράνομο να έχει κάποιος ένα τέτοιο ζώο για κατοικίδιο. Η μικρούλα ζούσε μαζί του στο σπίτι με τη γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά του.

«Ο αριθμός των ουρακογάγκων που σώσαμε από καμμένα δάση τους τελευταίους μήνες αυξάνεται διαρκώς, η Joss είναι ο 99ος που μεταφέρουμε στο κέντρο αποκατάστασης», εξηγεί η Karmele Llano Sanchez, διευθύντρια προγράμματος του IAR Indonesia.

«Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ζώα του κέντρου, οι προσπάθειες αποκατάστασης και επανένταξης της Joss και η προετοιμασία της για να επιστρέψει στη ζωή στη φύση θα πάρει χρόνια. Αυτή η μακρά περίοδος είναι απαραίτητη για τα ζώα αυτά όχι μόνο για να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να επιβιώσουν αλλά και για να επουλώσουν το ψυχολογικό τραύμα της αιχμαλωσίας τους και της ζωής τους σε συνθήκες αιχμαλωσίας. Η Joss είναι ακόμα μια περίπτωση που τα ψυχολογικά και συναισθηματικά τραύματα είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπιστούν από τα σωματικά. Το να έχει κάποιος ουρακοτάγκους για κατοικίδια δεν είναι μόνο παράνομο, είναι και απίστευτα σκληρό για αυτά τα ευαίσθητα και έξυπνα πρωτεύοντα».










Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πώς βγήκε η φράση «σημεία και τέρατα»


Πρόκειται για μια αρχαία έκφραση που συναντάται και στην Αγία Γραφή.

Για κάτι που έγινε και προκάλεσε κατάπληξη, λέμε πως έγιναν «σημεία και τέρατα».

Η φράση προέρχεται από τους αρχαίους, οι οποίοι με τη λέξη τέρας εννοούσαν κάθε εκπληκτικό ουράνιο φαινόμενο.

Ωστόσο, η έκφραση έμεινε από τη συχνή χρησιμοποίησή της στην Αγία Γραφή. Έτσι τη διαβάζουμε στις Πράξεις των Αποστόλων (2.19): «…καὶ δώσω τέρατα ἐν τῷ οὐρανῷ ἄνω καὶ σημεῖα ἐπὶ τῆς γῆς κάτω» (Και θα δώσω θαύματα επάνω στον ουρανόν και σημεία εις την γην κάτω).

Ακόμη στις Πράξεις (6.8) διαβάζουμε και: «Στέφανος δὲ πλήρης πίστεως καὶ δυνάμεως ἐποίει τέρατα καὶ σημεῖα μεγάλα ἐν τῷ λαῷ». (Ο δε Στέφανος, γεμάτος πίστιν και δύναμιν Θεού, έκανε μεταξύ του λαού καταπληκτικά θαύματα και υπερφυσικά έργα, που μαρτυρούσαν την αλήθειαν της πίστεως).

Παράλληλα, την έκφραση «τέρας και σημείον» με την έννοια του υπερφυσικού (θείας προέλευσης) χρησιμοποίησε και ο Πλούταρχος στο βίο του Αλέξανδρου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τα σαλέ όπου «όλα είναι δυνατά, αρκεί να είναι νόμιμα»


Οι πιο απίθανες απαιτήσεις που διατυπώνουν οι πελάτες τους.

Οργανικό μενού για τον… σκύλο. Ρολόγια και υπηρεσίες σε ώρα Χονγκ- Κονγκ. Δείπνο τόπλες. Είναι μερικές μόνο από τις αν μη τι άλλο απρόσμενες απαιτήσεις που έχει κληθεί να ικανοποιήσει η εταιρεία πολυτελών σαλέ Consensio.

Άλλωστε το σλόγκαν της διευθύντριας Ceri Tinley είναι πως «όλα είναι δυνατά αρκεί να είναι νόμιμα». Οπότε, λίγα μπορούν να την εκπλήξουν.

Το προσωπικό στα 12 σαλέ ιδιοκτησίας της εταιρείας έχουν ακούσει πράγματα που αναμφίβολα εκπλήσσουν. Τα σαλέ βρίσκονται στις γαλλικές Άλπεις και η ενοικίασή τους κοστίζει από 20.000 έως 52.000 ευρώ την εβδομάδα, τον Ιανουάριο. Η τιμή αλλάζει ανάλογα με το μέγεθος του σαλέ και την ακριβή τοποθεσία τους.

Καθώς οι πελάτες τους είναι ολοφάνερα άνθρωποι με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, οι εργαζόμενοι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν και στις πιο απροσδόκητες απαιτήσεις.

Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει ένα τηλεφώνημα στις 2 τη νύχτα για να φέρει το προσωπικό μία από τις πιο ακριβές βότκες του κόσμου. Μια άλλη φορά ζητήθηκε όλο το σαλέ να μετατραπεί σε σκηνικό της ταινίας Frozen για τα γενέθλια ενός παιδιού- και το προσωπικό να ντυθεί με στολές των πρωταγωνιστών της ταινίας.

«Μια φορά χρειάστηκε να λιώσουμε όλο το χιόνι στον κήπο, στα μέσα Ιανουαρίου, για να βρούμε ένα χαμένο δαχτυλίδι- το οποίο δεν βρήκαμε δυστυχώς ποτέ», περιγράφει στη Daily Mail η Ceri, που έχει 15ετή εμπειρία στη διαχείριση τέτοιων αιτημάτων.

«Ένας πελάτης μας ήρθε με το ιδιωτικό του τζετ, με τη γυναίκα τον μπάτλερ και τον σκύλο του. Νοίκιασε σαλέ δέκα ατόμων. Μας είχε πρώτα στείλει φωτογραφία με το πώς ήθελε να είναι το δωμάτιό του. Στρώσαμε γκαζόν στο πάτωμα, βάλαμε φράκτη και προετοιμάσαμε οργανικά μενού για τον σκύλο», περιγράφει. «Ο σοφέρ πήγαινε κάθε μέρα τον σκύλο στο εστιατόριο για να κάθεται με τους ιδιοκτήτες του όσο έτρωγαν. Μετά επέστρεφαν για να συνεχίσουν το σκι».

Άλλοι επισκέπτες ζήτησαν μια νταντά να απασχοληθεί full time με τη φροντίδα του σκύλου τους και να τον βγάζει βόλτα τρεις φορές την ημέρα.

Ένας από τους φιλοξενούμενους ερωτεύτηκε ένα τοπικό αμυγδαλωτό γλύκισμα που έστειλε τους εργαζόμενους του σαλέ να ψάχνει στις Άλπεις τον πωλητή του για να αγοράσουν ένα κιλό και να του το στείλουν.

Την περασμένη εβδομάδα το σαλέ μεταμορφώθηκε σε τροπική παραλία για μια νύχτα μυστηρίου με θέμα φόνο σε εξωτικό μέρος. Οι ενοικιαστές απαίτησαν το προσωπικό να συμμετάσχει στο παιχνίδι τους φορώντας στολές Γάλλων υπηρετών και χαβανέζικες φούστες.

Για γκρουπ Αμερικανών το προσωπικό οργάνωσε Super Bowl πάρτι στη μία τη νύχτα όπου σερβίρονταν μόνο μπύρες.

Κάποιοι άλλοι επισκέπτες ήθελαν να δειπνούν… topless.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Το 8χρονο αγόρι που θέλει να γίνει επαγγελματίας μακιγιέρ


Πώς αντέδρασε η μαμά του όταν της το είπε.

Το όνειρο του 8χρονου Ethan Wilwert είναι να μάθει πώς γίνεται το σωστό μακιγιάζ και να γίνει ένας επαγγελματίας μακιγιέρ. Το ίδιο το παιδί μάλιστα ήθελε να βαφτεί και να μάθει πώς γίνεται από έναν επαγγελματία ώστε να μπορεί να το κάνει και ο ίδιος.

Όταν η μαμά του έμαθε τις επιθυμίες του γιου της, στάθηκε αμέσως στο πλευρό του και φρόντισε να το βοηθήσει να κάνει το πρώτο του μάθημα από έναν επαγγελματία, σύμφωνα με την Huffington Post. Η μητέρα του Ethan και ο ίδιος πήγαν σε ένα κατάστημα επώνυμων προϊόντων καλλυντικών και ζήτησαν από έναν επαγγελματία να βάψει τον Ethan και να του δείξει τον τρόπο, όπως στα δεκάδες βιντεάκια που έχει παρακολουθήσει στο YouTube με την αυτοδίδακτη μέθοδο.

Ο επαγγελματίας μαγικιέρ από τη Φλόριντα Joey Killmeyer έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα και έβαψε τον 8χρονο για να του δείξει τις τεχνικές. Όπως μάλιστα είπε ο ίδιος, το αγοράκι του θύμισε τον εαυτό του στην παιδική του ηλικία. «Άγγιξε την καρδιά μου ότι ήμουν σε θέση να τον βοηθήσω να μάθει αυτά που ήθελε», σημείωσε.

Η μαμά του Ethan δήλωσε στη Huffington Post ότι ελπίζει ότι η δημοσιοποίηση της ιστορίας του γιου της με τις δημιουργικές επιθυμίες του θα εμπνεύσει και άλλους γονείς για να αγκαλιάσουν τις μοναδικές ιδιότητες των δικών τους παιδιών. «Τα παιδιά έχουν ανάγκη να αγαπηθούν άνευ όρων, να βοηθηθούν και να ενθαρρύνονται να ανακαλύψουν τον εαυτό τους μέσα από τα αληθινά ταλέντα και τα πάθη τους», είπε.

Η ίδια πρόσθεσε: «Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που είδα τον Ethan τόσο χαρούμενο ή τόσο σίγουρο για τον εαυτό του. Αυτό δεν προσδιορίζει την ταυτότητα του φύλου του, ούτε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του», ενώ νιώθει περήφανος γονέας που στηρίζει τις επιθυμίες του γιου της.

Δείτε τις φωτογραφίες...










Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πέντε μέρη της Ελλάδας με εκπληκτική θέα


Τοποθεσίες σε βουνό και θάλασσα.

Στην Ελλάδα τα μέρη για να απολαύσει κανείς μια όμορφη θέα, από την ανατολή του ήλιου, μέχρι ένα ηλιοβασίλεμα είναι πάρα πολλά. Σε νησιά και βουνά, διαθέτει τόσες γωνιές με απαράμιλλη θέα που το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να τα εξερευνήσει.

Δείτε μόνο πέντε από τα πολλά μαγευτικά μέρη της χώρας μας που σε κάνουν να ταξιδεύεις...


Εξάνθεια Λευκάδας


Ένα μέρος, όχι άγνωστο για τους κατοίκους του νησιού, ωστόσο ένα μικρό μυστικό που δεν ήξεραν μέχρι και πριν μερικά χρόνια πολλοί φανατικοί επισκέπτες της Λευκάδας. Πρόκειται για το χωριό Εξάνθεια στην ορεινή Λευκάδα, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το γνωστό Κάθισμα με μια μοναδική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Πριν από λίγα χρόνια άνοιξε εκεί και ένα εστιατόριο, που μοιάζει σαν ένα μπαλκόνι στο Ιόνιο πάνω από τα σύννεφα και έκανε το σημείο ακόμη πιο γνωστό σε όσους δεν το ήξεραν για ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα.

Χαράδρα του Βίκου, θέση Οξυά


Μια από τις καλύτερες θέσεις για να απολαύσει κανείς την Χαράδρα του Βίκου. Βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό Μονοδένδρι, στα Ζαγοροχώρια, στο νομό Ιωαννίνων και η θέα κυριολεκτικά κόβει την ανάσα σε όποιον βρεθεί εκεί χωρίς η φωτογραφία να μπορεί να αποτυπώσει το πραγματικό κάλλος. Κάθε εποχή του χρόνου έχει τη δική της μοναδική ομορφιά, ενώ αν βρεθείτε στο σημείο καλύτερα να πάτε ως το μεσημέρι.

Καλντέρα, Σαντορίνη



Από τα πιο γνωστά και πιο φωτογραφημένα μέρη της Ελλάδας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψουν τη μαγευτική θέα απ' αυτό το μέρος της Ελλάδας. Απέραντο γαλάζιο και καλοκαιρινή αύρα σε κάνουν να θέλεις να επιστρέφεις έστω για λίγες μέρες κάθε χρόνο...

Παλιός Παντελεήμονας, Πιερία


Φωτογραφία: Θοδωρής Αθανασιάδης

Με θέα το κάστρο του Πλαταμώνα και την ενιαία ακτή Παντελεήμονα-Σκοτίνας η εικόνα είναι μαγική. Ένα πραγματικό μπαλκόνι στο βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου που αποδεικνύει πόσες όμορφες γωνιές έχει η Ελλάδα. Όλες τις εποχές του χρόνου η θέα θα σας καθηλώσει.

Σούνιο, Αττική



Μυστηριακό και ρομαντικό, το Σούνιο είναι ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη της Αττικής και όσοι ζουν εκεί δεν χρειάζεται να κάνουν πάρα πολλά χιλιόμετρα για να απολαύσουν την υπέροχη θέα και το ναό του Ποσειδώνα. Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέγεται από πολύ κόσμο κατά την αυγουστιάτικη πανσέληνο...


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Στο εσωτερικό ενός playboy κλαμπ το 1966 στη Βρετανία


Τα διαχρονικά «κουνελάκια» και μια βίνταζ ατμόσφαιρα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Το Λονδίνο και ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ πια έτσι- τόσο ‘60s! Η χαρούμενη και ανέμελη αυτή δεκαετία, όπου περιστρέφονταν γύρω από τη μόδα, τη μουσική, τις τέχνες, τη πολιτική και φυσικά το… Playboy.

Σε μια «βουτιά» στο παρελθόν, δείτε πώς ήταν ένα Playboy Club στο Λονδίνο το 1966. Ο εν λόγω χώρος δεν ήταν δημοφιλής στα μέλη της υψηλής κοινωνίας της χώρας γιατί προσπαθούσαν να στρατολογήσουν μέλη μέσω διαφημιστικών επιστολών ενώ ένα τέτοιο πακέτο στάλθηκε ακόμα και στον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι. Οπότε, δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο το να βλέπει κανείς κορίτσια με μαγιό που φορούσαν στο κεφάλι τους κουνελο-αυτάκια… Όσοι φυσικά ήταν μέλη, η περιποίηση ήταν σπέσιαλ: Κορίτσια με πολύχρωμους κορσέδες σέρβιραν ότι επιθυμούσε ο πελάτης στη διάθεση του οποίου είχε από μπουφέ μέχρι και ζωντανή μουσική από διάσημα για την εποχή τους γκρουπάκια, όπως τους Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick and Tich.















Δείτε το βίντεο από το αρχείο του British Pathé:




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...