Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Η Καλαμάτα… καρναβαλίζεται!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στις 27 Φεβρουαρίου ανοίγει αυλαία το 4ο Καρναβάλι της πόλης.

Πλούσιο σε εκδηλώσεις και με παραδοσιακά στοιχεία από την τοπική πολιτισμική παράδοση του τόπου θα είναι το 4ο Καλαματιανό Καρναβάλι 2016, που ανοίγει την αυλαία του στις 27 Φεβρουαρίου 2016.

Ο πρόεδρος της καρναβαλικής επιτροπής Παναγιώτης Γιαννόπουλος, σε σημερινή συνέντευξη τύπου γνωστοποίησε τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων, που ξεκινούν με την τελετή έναρξης στην πλατεία Όθωνος, στις (27/02/2016) και τελειώνουν με τις απονομές των βραβείων στις (18/03/2016).

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος κάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή σε υπάρχουσες ομάδες ή να δημιουργήσουν τις δικές τους και να μετάσχουν στο 4ο Καλαματιανό Καρναβάλι. Επεσήμανε, ακόμη, ότι οι εθελοντές είναι η δύναμη του καρναβαλιού και κάλεσε να επικοινωνήσουν με την Καρναβαλική Επιτροπή όσοι έχουν διάθεση να βοηθήσουν.

Στόχος του φετινού καρναβαλιού είναι, εκτός από το μοντέρνο και σύγχρονο στυλ, να εμπλουτισθεί και με παραδοσιακά στοιχεία και χαρακτηριστικά από την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

Το εκθετήριο των αποκριάτικων στολών των γκρουπ θα λειτουργήσει στο φουαγιέ του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου, από τις 11 Φεβρουαρίου 2016.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.