Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Πώς είναι να δουλεύεις σε οίκο ανοχής


Ένα κορίτσι δε ντρέπεται να τα πει όλα.

Από το να «παίρνεις» την παρθενιά σπουδαστών, στο να «εξυπηρετείς» μέχρι και επτά πελάτες την ημέρα, η εντυπωσιακή εργάτρια του σεξ αποκαλύπτει πώς είναι να εργάζεται κανείς σε νόμιμο οίκο ανοχής.

Η Sarah Greenmore, από τη πόλη Carson της Νεβάδα των ΗΠΑ, απάντησε με ειλικρίνεια σε ερωτήσεις που της τέθηκαν σε διαδικτυακό ιστότοπο, σύμφωνα με τη Mirror. Όπως αποκάλυψε η νεαρή, κερδίζει περί τις 6.000 λίρες Αγγλίας, σε ένα 15θήμερο ενώ όπως τόνισε, εγκατέλειψε την πρωινή δουλειά της σε σαλόνι ομορφιάς, λόγω των μικρών εσόδων. Ο οίκος ανοχής που εργάζεται, στο Moonlite Bunny Ranch, «πρωταγωνιστεί» σε ριάλιτι σόου, το Cathouse.

Ιδού μερικά πιπεράτα που εκμυστηρεύτηκε:

Το πιο κουραστικό μέρος της δουλειάς της, είναι όταν εκείνη είναι από πάνω, αποκάλυψε και πρόσθεσε ότι το «ροζ» σπίτι, δεν επισκέπτονται συχνά γυναίκες πελάτες γιατί «αυτό που θέλουν δεν είναι σεξ, αλλά λίγη οικειότητα, ή απλά έρχονται για πλάκα».

Όταν η Greenmore, ρωτήθηκε αν η εργασία της επηρεάζει τις προσωπικές της σχέσεις, ήταν σαφής λέγοντας ότι για αρκετά χρόνια έβγαινε με έναν πορνοστάρ-πράγμα που δεν επηρέασε τη σχέση τους. «Τελικά χωρίσαμε, όχι λόγω της φύσης της δουλειάς μας, αλλά από πρόσωπα του περιβάλλοντός μας», είπε. «Εξάλλου, δεν έχω ανάγκη από ραντεβού. Έχω τους πελάτες που πληρώνουν….», σημειώνει.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλευρό μεταναστών και προσφύγων ο Ερυθρός Σταυρός


Τρίμηνο πρόγραμμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Αθήνα.

Σε έκτακτο σχέδιο δράσης, το οποίο θα έχει διάρκεια τρεις μήνες και θα εφαρμοστεί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Αθήνα, όπου υπάρχει αυξημένη ροή μεταναστών και προσφύγων, αναμένεται να προχωρήσει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Το σχέδιο, ύψους 300.000 ελβετικών φράγκων, με χρηματοδότηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, περιλαμβάνει διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας και συγκεκριμένα κιτίων ξηράς τροφής, ατομικής υγιεινής, βρεφικών ειδών και πόσιμου νερού, σε περίπου 10.000 νεοεισερχομένους μετανάστες και πρόσφυγες, που έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους και έχουν εισέλθει στην ελληνική επικράτεια.

Η πρώτη φάση του σχεδίου θα γίνει στην Κω, η οποία έχει, ήδη, δεχθεί ισχυρή πίεση από την αυξανόμενη μεταναστευτική ροή, ενώ θα ακολουθήσουν, άμεσα, η Λέσβος και στη συνέχεια η Σάμος και η Χίος.

Επίσης, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, υποστηρίζει τη λειτουργία του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών στον Ελαιώνα, με παρουσία κοινωνικών λειτουργών, εκπαιδευμένων εθελοντών κοινωνικής πρόνοιας, νοσηλευτικής καθώς και Σαμαρειτών, σε δύο βάρδιες.

Οι εθελοντές έχουν αναλάβει, κυρίως, τη διανομή του φαγητού (τρία γεύματα ημερησίως) στους φιλοξενούμενους και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών στον παιδότοπο του Κέντρου, ενώ οι κοινωνικοί λειτουργοί επιλαμβάνονται περιπτώσεων που χρήζουν υποστήριξης ή παραπομπής σε εξειδικευμένες υπηρεσίες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αγνοείται η 17χρονη κόρη της Ρόζι Ο' Ντόνελ


Αγνοείται η 17χρονη κόρη της Ρόζι Ο' Ντόνελ
.

Η έφηβη κόρη της Ρόζι Ο' Ντόνελ, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο διαμάχης για την κηδεμονία της, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στα προάστια της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε η ηθοποιός μέσω της ιστοσελίδας της.

Η Τσέλσι Ο' Ντόνελ, 17 ετών, αγνοείται από τις 11 Αυγούστου. Η Ο' Ντόνελ τόνισε ότι η έφηβη, η οποία έφυγε από το σπίτι μαζί με το "σκύλο θεραπείας" της, ένα μικρό τεριέ, έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά της και χρειάζεται ιατρική φροντίδα.

"Η Τσέλσι, όπως εκατομμύρια άνθρωποι, πάσχει από ψυχική ασθένεια. Ήταν δύσκολος ο δρόμος για την Τσέλσι και την οικογένειά της που απλά την θέλει να επιστρέψει ασφαλής" είπε εκπρόσωπος της ηθοποιού.

Η τοπική αστυνομία αναζητά από την Κυριακή το κορίτσι στο Ρόκλαντ Κάουντι, περίπου 32 χιλιόμετρα βορείως του Μανχάταν. Ένας εκπρόσωπος από το αστυνομικό τμήμα του Σάουθ Νάιακ είπε ότι οι αστυνομικοί ενεργούν με βάση την καταγγελία που έκανε η οικογένεια αλλά διευκρίνισε ότι επισήμως η Τσέλσι Ο' Ντόνελ δεν θεωρείται αγνοούμενη.

Η Ρόζι Ο'Ντόνελ, η οποία εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά The Fosters, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη βιολογική μητέρα της Τσέλσι για την κηδεμονία της. Σύμφωνα με πληροφορίες του σκανδαλοθηρικού The Daily Beast η ηθοποιός φέρεται ότι υιοθέτησε το κορίτσι όταν η βιολογική μητέρα του υπέγραψε τα χαρτιά της υιοθεσίας όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η Ο' Ντόνελ βρίσκεται επίσης σε δικαστική διαμάχη με την εν διαστάσει σύζυγό της, τη Μισέλ Ράουντς, για την κηδεμονία της κόρης τους Ντακότα, 2 ετών. Η ηθοποιός έχει άλλα τρία παιδιά.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Λευκός Οίκος προσέλαβε τον πρώτο διαφυλικό υπάλληλό του


Ο Λευκός Οίκος προσέλαβε τον πρώτο ανοιχτά διαφυλικό υπάλληλό του, ανακοίνωσαν σήμερα κυβερνητικοί αξιωματούχοι, μια ενέργεια που έρχεται να προστεθεί στη δημόσια στήριξη που έχει εκφράσει ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα για τα δικαιώματα των λεσβιών, των ομοφυλόφιλων και των διεμφυλικών ανθρώπων.

Η Ράφι Φρίντμαν-Γκάρσπαν, μια διαφυλική γυναίκα που έχει εργαστεί ως σύμβουλος στο Εθνικό Κέντρο Ισότητας των Διεμφυλικών, θα εργαστεί ως διευθύντρια προσλήψεων στο Γραφείο του Προεδρικού Προσωπικού του Λευκού Οίκου.

Ο πρόεδρος Ομπάμα, ο οποίος προς το παρόν περνά τις καλοκαιρινές διακοπές του στο Μάρθας Βίνεγιαρντ της Μασαχουσέτης, αρχικά ήταν αντίθετος στους γάμους ομοφυλοφίλων. Το 2012 όμως άλλαξε γνώμη και έκτοτε βοήθησε να τερματιστεί η πολιτική του "μην ρωτάς, μην το λες" που εμπόδιζε τους ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες να υπηρετούν στον στρατό.

Η Βάλερι Τζάρετ, μια σύμβουλος του προέδρου που ασχολείται με θέματα της κοινότητας των ομοφυλόφιλων και των διεμφυλικών, σημείωσε ότι η πρόσληψη της Φρίντμαν-Γκάρσπαν αντικατοπτρίζει τις προτεραιότητες του προέδρου.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Εκτίμηση των ζημιών από τις βροχές ζητάει ο δήμος Ηρακλείου


Μεγάλες καταστροφές κυρίως σε ελιές και αμπέλια.
Την άμεση εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις τελευταίες βροχοπτώσεις στους αμπελώνες του Ηρακλείου, καθώς και την ενίσχυση του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) με το απαιτούμενο προσωπικό προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των αγροτών, ζητά ο δήμος Ηρακλείου.

Σχετική επιστολή απέστειλε ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Πέτρος Ινιωτάκης, τόσο προς τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου όσο και προς τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Νικόλαο Στουπή.

«Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η χαλαζόπτωση και οι βροχοπτώσεις έπληξαν κυρίως κεντρικά και νότια τμήματα του Ν. Ηρακλείου και έχουν ζημιώσει ως επί το πλείστον καλλιέργειες με ελιές, αμπέλια και υπαίθρια κηπευτικά» επισημαίνει ο αντιδήμαρχος. Παράλληλα τονίζει ότι οι περιοχές της ζώνης Δαφνών με κρασιά ΠΟΠ, αλλά και οι επαρχίες Μαλεβιζίου και Τεμένους, παραδοσιακά αμπελουργικές περιοχές, έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό.

Προσθέτει επίσης ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε, η μείωση του αγροτικού εισοδήματος αλλά και του συμπληρωματικού εισοδήματος των μη κατά κύριο επάγγελμα αγροτών θα έχει επίπτωση σε όλη την οικονομική ζωή του δήμου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο «για όλους τους παραπάνω λόγους ζητάμε να προσέλθει ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ στον δήμο Ηρακλείου και γενικότερα στο Νομό Ηρακλείου, ώστε να έχει καλύτερη εικόνα για τις προκληθείσες ζημιές, να πραγματοποιηθεί άμεση εκτίμηση και να επιλυθεί το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού του τοπικού ΕΛΓΑ, το οποίο όπως μαθαίνουμε δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον μεγάλο όγκο των αιτήσεων των αμπελοκαλλιεργητών και άλλων αγροτών».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

«Δείξτε μας τα σημεία που έχουν θαφτεί οι άνθρωποι μας»


Έκκληση των συγγενών των Ελληνοκυπρίων αγνοουμένων στο Μουσταφά Ακιντζί.

Έκκληση προς τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, να δείξει στη πράξη το ανθρώπινο πρόσωπό του και να συμβάλει ώστε ο τουρκικός στρατός να ενημερώσει για τα σημεία ταφής των Ελληνοκυπρίων αγνοουμένων, απηύθυνε ο εκτελεστικός γραμματέας της Επιτροπής Συγγενών Αγνοουμένων, Νίκος Θεοδοσίου.

Ο κ. Θεοδοσίου, εξέφρασε τους φόβους της Επιτροπής, ότι κάποιοι συγγενείς δεν θα μάθουν ποτέ την τύχη των δικών τους ανθρπώπων, εξ αιτίας του χρόνου που περνά, και ζήτησε την παρέμβαση του κ. Ακιντζί, δεδομένου ότι η εκσκαφή διεξάγετ6αι σε λεγόμενη στρατιωτική ζώνη που τελεί υπό τον έλεγχο του τουρκικού στρατού.

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό γραμματέα της Επιτροπής Συγγενών Αγνοούμένων, μέχρι τώρα μόνον το 30% των οικογενειών έχει παραλάβει τα οστά των ανθρώπων τους και μόνο μια στις δέκα εκσκαφές για αναζήτηση λειψάνων είναι επιτυχής. Υπάρχει ωστόσο αισιοδοξία, ότι στην εκσκαφή που άρχισε στον Τράχωνα (κατεχόμενο προάστιο της Λευκωσίας) θα υπάρξει επιτυχία, δεδομένου ότι διενεργείται ύστερα από πληροφορίες που έδωσε άτομο που φέρεται να κατείχε στοιχεία για το σημείο όπου τάφηκαν μέχρι και 45 Ελληνοκύπριοι, που σκοτώθηκαν κατά τις πρώτες ημέρες της τουρκικής εισβολής.

Σημειώνεται επίσης, πως με βάση τουρκικό έγγραφο που είχε κατατεθεί στο Συμβούλιο της Ευρώπης και αναφερόταν σε 200 σκοτωμένους που είχαν περισυλλεχθεί, έχουν μέχρι στιγμής γίνει 11 προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

«Πάρτι» αξιωματούχων με πιστωτικές κάρτες της Ε.Ε.


Ξόδεψαν πάνω από 103 εκατ. ευρώ σε ένα χρόνο για γεύματα και ψώνια.

«Πάρτι» με πιστωτικές κάρτες που πληρώνει η Ευρωπαϊκή Ένωση έκαναν 13.000 αξιωματούχοι, καθώς όπως αποκάλυψε η βρετανική Telegraph, μέσα στο 2013 ξόδεψαν πάνω από 103 εκατ. ευρώ για γεύματα και ψώνια σε επαγγελματικά τους ταξίδια.

Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν σαν έδρα το Βέλγιο, αλλά και τη Γερμανία, τη Γαλλία και τη Βρετανία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο καθένας από 13.000 υπάλληλους που εργάζονταν σε αποστολή μακριά από την έδρα του, είχε τη δυνατότητα να ξοδέψει μέχρι και 100 ευρώ την ημέρα, ανάλογα με τη χώρα που βρίσκονταν προκειμένου να καλύψει γεύματα και «μη προγραμματισμένα έξοδα», ενώ στα έξοδα αυτά δεν περιλαμβάνονταν η διαμονή.

Ο κάθε κάτοχος κάρτας φαίνεται πως ξόδεψε πάνω από 9.000 ευρώ μόνο το 2013. Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις από την Κομισιόν, καθώς η ΕΕ περνά περίοδο λιτότητας, ενώ εντείνονται τα αιτήματα για περισσότερη διαφάνεια.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

ΟΗΕ: Δραματική αύξηση των μεταναστών στην Ελλάδα


«Μέσα σε μια εβδομάδα έφτασαν όσοι είχαν μπει σε 6 μήνες το 2014».

Σχεδόν 21.000 μετανάστες έφθασαν την προηγούμενη εβδομάδα διά θαλάσσης στα ελληνικά νησιά, προκειμένου να γλιτώσουν από τον πόλεμο, τη βία και τη φτώχεια στη Συρία, στο Ιράκ ή στο Αφγανιστάν, προειδοποίησε σήμερα ο ΟΗΕ, καλώντας τις ελληνικές αρχές να τους παράσχουν επείγουσα βοήθεια παρά τη σοβαρή οικονομική κρίση την οποία διέρχεται η χώρα.

Μέσα σε μία εβδομάδα, ανέφερε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, καταγράφηκαν τόσες αφίξεις μεταναστών στην Ελλάδα όσες μέσα σε έξι μήνες το 2014 – όταν συνολικά 43.500 μετανάστες έφθασαν στη χώρα.

«Ο αριθμός των αφίξεων μεταναστών αυξάνεται δραματικά», υπογράμμισε σήμερα η HCR, προσθέτοντας πως ο ρυθμός των αφίξεων "αυξήθηκε" τις τελευταίες εβδομάδες.

Μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου και της 14ης Αυγούστου 2015, σχεδόν 160.000 μετανάστες έφθασαν διά θαλάσσης στην Ελλάδα, στους οποίους θα πρέπει να προστεθούν άλλοι 1.716 που έφθασαν διά ξηράς, περνώντας τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Την ίδια περίοδο, περισσότεροι από 2.400 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους στην επιθυμία τους να διαπλεύσουν τη Μεσόγειο για να φθάσουν στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον συντονιστή επείγουσας βοήθειας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, Ρομπέρτο Μινιόν, ο αριθμός των ανθρώπων που φθάνουν κάθε βράδυ στην Κω είναι μεταβαλλόμενος.

«Πριν από δύο νύχτες, διασώθηκαν περίπου 650 άνθρωποι, και χθες βράδυ, 250», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Χίλιοι επτακόσιοι πενήντα μετανάστες βρίσκονται αυτή τη στιγμή πάνω σε ένα πλοίο που έστειλαν οι ελληνικές αρχές στα ανοικτά της Κω, με την προσδοκία να καταγραφούν, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους για την Αθήνα ή τη βόρεια Ευρώπη.

«Εκτιμούμε πως υπάρχουν ακόμη 2.500 μετανάστες στο νησί αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο Μινιόν.

Την περασμένη εβδομάδα, ο αριθμός των αφιχθέντων στην Κω είχε φθάσει τις 7.000, με ατέλειωτες ώρες αναμονής και χωρίς διατροφική βοήθεια, εκτός εκείνης που παρείχαν τουρίστες και κάτοικοι.

Ούτε έχει προβλεφθεί χώρος διαμονής στο νησί, αν και η Αθήνα άνοιξε την Κυριακή έναν καταυλισμό 90 λυομένων σπιτιών που μπορούν να φιλοξενήσουν 600 έως 700 άτομα και τα οποία διαθέτουν τουαλέτες, ντουζιέρες και κλιματιστικά μηχανήματα, σημειώνει το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Υπήρξαν κάποιες προσπάθειες από την πλευρά των ελληνικών αρχών, κάποιες βελτιώσεις, αλλά η κατάσταση παραμένει πολύ περίπλοκη», δήλωσε ο Μινιόν.

Κυρίως, η επεξεργασία των φακέλων είναι αργή, και δεν υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί για να καταγράψουν τις αιτήσεις.

Η πλειονότητα των ανθρώπων που φθάνουν στην Κω με λαστιχένιες βάρκες από την Αλικαρνασσό της Τουρκίας προέρχονται από τη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Το ΣτΕ θα λύσει το «γρίφο» της χρήσης του πετρελαίου θέρμανσης


Θα αποφανθεί για τις περιπτώσεις που στοιχειοθετούν το αδίκημα της λαθρεμπορίας καυσίμων.
Την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου θα απασχολήσει το ζήτημα αν η χρήση πετρελαίου θέρμανσης αντί πετρελαίου κίνησης από διαχειριστές πολυτοκιών, ιδρύματα, νοσοκομεία και γηροκομεία, για άλλη χρήση εκτός αυτής του καλοριφέρ, όπως είναι για ζεστό νερό μέσω Boiler, στοιχειοθετεί το αδίκημα της λαθρεμπορίας καυσίμων.

Το ζήτημα παραπέμφθηκε στην Ολομέλεια του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας από το Ζ΄ Ποινικό Τμήμα του ιδίου δικαστηρίου λόγω διαφοράς μιας ψήφου (3-2).

Τους αρεοπαγίτες τους απασχόλησε περίπτωση υπεύθυνης γηροκομείου της Θεσσαλονίκης η οποία από το Μάιο 2007 έως τον Ιούλιο του 2011 χρησιμοποιούσε πετρέλαιο θέρμανσης (αντί κίνησης) για την λειτουργία του Boiler προκειμένου να έχει το γηροκομείο ζεστό νερό για να πλένονται οι ηλικιωμένοι, να πλένονται τα ενδύματα των ατόμων της τρίτης ηλικίας, τα σκεύη των μαγειρίων, κ.λπ.

Μάλιστα, η υπεύθυνη του γηροκομείου είχε συνδέσει τις δύο δεξαμενές καυσίμων (θέρμανσης και κίνησης) με σωλήνα, έτσι ώστε να μην μπορεί να ελεγχθούν οι ποσότητες από τους δύο τύπους πετρελαίου που καταναλώνονται, όπως αναφέρεται στην δικαστική απόφαση.

Σύμφωνα με το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης η υπεύθυνη του γηροκομείου διέπραξε το πλημμέλημα της κατ΄ εξακολούθησης λαθρεμπορίας, καθώς παράνομα χρησιμοποίησε και για ίδιον όφελος «πετρέλαιο θέρμανσης για άλλη εκτός από θέρμανση χρήση, με σκοπό να στερήσει το Δημόσιο από τους εισπρακτέους δασμούς, τέλη και φόρους, οι δε δασμοί και φόροι που στερήθηκε το δημόσιο υπερβαίνουν το ποσό τις 30.000 ευρώ» (ανέρχεται στο ποσό των 66.798 ευρώ).

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την δικαστική απόφαση η υπεύθυνη του γηροκομείου «χρησιμοποίησε συνολικά 166.213 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης αντί πετρελαίου κίνησης, εκτός από τη θέρμανση των χώρων του οίκου ευγηρίας και για άλλες χρήσεις, όπως τη θέρμανση νερού μέσω εγκατεστημένου boiler».

Κατά την ίδια απόφαση η γυναίκα «γνώριζε την υποχρέωση της να καταναλώνει μόνο πετρέλαιο κίνησης εφόσον το χρησιμοποιούσε και για άλλες χρήσεις πέραν της θέρμανσης χώρου, γι’ αυτό μάλιστα το λόγο στο κτήριο της επιχείρησης είχαν εξ υπαρχής (από την κατασκευή του βάσει των σχετικών μελετών) τοποθετηθεί δύο διαφορετικές δεξαμενές, οι οποίες όμως ενώθηκαν στη συνέχεια ακριβώς για να τροφοδοτούνται μόνο με πετρέλαιο θέρμανσης προς καταστρατήγηση των σχετικών διατάξεων».

Μάλιστα, επισημαίνεται στην δικαστική απόφαση, ότι η υπεύθυνη του γηροκομείου, «προέβαινε σε αγορά ικανών ποσοτήτων πετρελαίου θέρμανσης ακόμη και κατά το μήνα Απρίλιο, προκειμένου να καταναλώνει απ’ αυτό για τη θέρμανση του νερού και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, κατά τους οποίους δεν διατίθεται πετρέλαιο θέρμανσης».

Κατόπιν αυτών, η υπεύθυνη του γηροκομείου άσκησε αναίρεση στον Άρειο Πάγο κατά της καταδικαστικής εφετειακής απόφασης, κάτι όμως που δίχασε τους αρεοπαγίτες.

Η πλειοψηφία (3 αρεοπαγίτες) του Ζ΄ Ποινικού Τμήματος του Ανωτάτου Δικαστηρίου αποφάνθηκε ότι το Εφετείο Θεσσαλονίκης εσφαλμένα ερμήνευσε τις διατάξεις της τελωνιακής νομοθεσίας (Τελωνειακό Κώδικα) περί λαθρεμπορίας και κήρυξε ένοχη την υπεύθυνη του γηροκομείου για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση, γιατί, για «τη λειτουργία του ατμολέβητα (boiler), χρησιμοποίησε πετρέλαιο θέρμανσης αντί πετρελαίου κινήσεως, που δασμολογείται κανονικά».

Παράλληλα, η πλειοψηφία - η οποία εισηγήθηκε να γίνει δεκτή η αίτηση της υπεύθυνης του γηροκομείου- υπογραμμίζει στην υπ΄ αριθμ. 582/2015 απόφαση του Αρείου Πάγου, ότι νόμιμα χρησιμοποιήθηκε το πετρέλαιο θέρμανσης για τη χρήση ζεστού νερού.

Αντίθετα, η μειοψηφία (δύο μέλη του δικαστηρίου) υποστήριξαν ότι πρέπει να απορριφθεί η αίτηση αναίρεσης κατά της εφετειακής απόφασης, καθώς η υπεύθυνη του γηροκομείου «για να λειτουργήσει ατμολέβητα, τύπου boiler, που χρησίμευε για θέρμανση νερού για χρήσεις άλλες και όχι για θέρμανση, εν γνώσει της χρησιμοποίησε για κίνηση του καυστήρα πετρέλαιο θέρμανσης συνολικά 166.213 λίτρα , αντί πετρελαίου κίνησης που όφειλε να χρησιμοποιήσει, στερώντας έτσι το Δημόσιο από τους αναλογούντες φόρους και δασμούς αξίας 66.798,96 ευρώ».

Ποια θεωρούνται καύσιμα θέρμανσης;

Τέλος αξίζει να διευκρινιστεί ότι ως καύσιμα θέρμανσης «θεωρούνται τα προοριζόμενα να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την λειτουργία κεντρικών συστημάτων θέρμανσης (καλοριφέρ) ή άλλων μέσων για την θέρμανση ανθρώπων στους χώρους κατοικίας, διαμονής ή εργασίας τους».

Ως καύσιμο κινητήρων θεωρούνται «τα καύσιμα που χρησιμοποιούνται σε μηχανές ή συσκευές, στις οποίες η χημική ενέργεια του καυσίμου, μέσω της καύσης, μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια και εν συνεχεία σε κινητική ενέργεια».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αλεξιάδης: Δεν θα υπάρξει άλλη παράταση για τις δηλώσεις


«Το υπ. Οικονομικών εξετάζει τη σύνδεση του αφορολόγητου με πληρωμές με κάρτες».

Τη σύνδεση του αφορολόγητου με πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, όπως είπε σήμερα μιλώντας στο Βήμα FM ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών (Εσόδων), Τρύφων Αλεξιάδης.

«Μία από τις αλλαγές που πρέπει να κάνουμε, είναι στον τομέα της φορολογίας εισοδήματος, το αφορολόγητο κ.λπ. Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μάς δίνει το τραπεζικό σύστημα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτός που επικαλείται ένα αφορολόγητο 9.000 ευρώ το χρόνο π.χ. και πρέπει να αποδείξει όχι με μια κούτα από χαρτάκια που φέρνει στην εφορία, ότι έχει κάνει αυτές τις δαπάνες, αλλά με μία βεβαίωση που θα έρθει χρονικά από την τράπεζά του στην Εφορία και θα πει ότι “ο τάδε έχει χαλάσει τόσα με την πιστωτική του”», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης.

«Με απλά πράγματα, εξυπηρετούμε τον πολίτη, ελέγχουμε τη φοροδιαφυγή, είναι πολύ πιο απλό το σύστημα για τις υπηρεσίες. Απλά πράγματα που κάνουν στο εξωτερικό. Πρέπει να εξετάσουμε όλα τα θέματα των κινήτρων και σε όλους τους επιχειρηματίες, για να βγάλουν μηχανήματα για κάρτες. Πρέπει να δίνουμε κίνητρα στον πολίτη για να χρησιμοποιεί τις κάρτες και πρέπει να δούμε πώς θα αξιοποιούμε όλο αυτό το σύστημα και για την επιχείρηση και για τον πολίτη», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τον ΕΝΦΙΑ και τις φορολογικές δηλώσεις ο κ. Αλεξιάδης είπε: «Ο ΕΝΦΙΑ έχει καθοριστεί ως προς την οροφή του το χρόνο, τα 2,65 δισ. ευρώ, είναι συγκεκριμένος ο στόχος. Δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές από την προηγούμενη χρονιά. Μόλις τελειώσουμε την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, προχωράμε να βγάλουμε τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Μέσα στον Σεπτέμβριο, υπολογίζουμε ότι θα έχουν βγει. Ο ΕΝΦΙΑ θα είναι σε πέντε δόσεις, θα ξεκινούν από τον Οκτώβριο. Για το 2016 μελετούμε πάρα πολλές αλλαγές και στο θέμα των αντικειμενικών αξιών και στην εσωτερική κατανομή του φόρου, για να γίνει πιο δίκαιος και πιο αναλογικός».

Επισήμανε ότι δεν θα υπάρξει παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις που λήγουν στις 26 του μηνός και προσέθεσε ότι έχει υποβληθεί περίπου το 85% των δηλώσεων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πώς θα γλυτώσετε το πρόστιμο των 150 ευρώ για το ΚΤΕΟ


Διευκρινιστική εγκύκλιος από το υπ. Οικονομίας για τις προθεσμίες τεχνικού ελέγχου.

Διευκρινιστική εγκύκλιο εξέδωσε το υπ. Οικονομίας για τις αλλαγές στα πρόστιμα σε οδηγούς που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και τον τρόπο που μπορούν να αποφύγουν το αυξημένο πρόστιμο των 150 ευρώ.

Σύμφωνα με τη διάταξη του νέου μνημονίου «επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ σε όλους τους ιδιοκτήτες ΙΧ στην περίπτωση που έχει παρέλθει χρονικό διάστημα περισσότερο των 6 μηνών από την καταληκτική προθεσμία διενέργειας περιοδικού Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ)».

«Ωστόσο, ο συγκεκριμένος νόμος ορίζει 3 νέες ειδικές προθεσμίες για τη διενέργεια περιοδικού τεχνικού ελέγχου (ΚΤΕΟ), προκειμένου οι ιδιοκτήτες να έχουν τη δυνατότητα αποφυγής του προαναφερθέντος προστίμου των 150 ευρώ και ταυτόχρονα να μην επιβαρυνθούν με το υψηλό τέλος εκπροθέσμου, που προβλέπεται παγίως από την κείμενη νομοθεσία για όσους είναι εκπρόθεσμοι άνω των 6 μηνών. Κι αυτό γιατί θα έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν το συγκεκριμένο τέλος μειωμένο: δηλαδή, 33 ευρώ, αντί 65 ευρώ», σημειώνεται στην εγκύκλιο.

Ειδικότερα, θα τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν καταστεί άνω των 6 μηνών εκπρόθεσμοι από την καταληκτική ημερομηνία Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ) μέχρι και ένα μήνα από τη δημοσίευση του νόμου, άρα στις 14 Σεπτεμβρίου και εφόσον, αξιοποιήσουν τις παρακάτω ειδικές ευνοϊκές προθεσμίες:

Α. Τα οχήματα ΙΧ για τα οποία έχουν παρέλθει 6 μήνες από την καταληκτική ημερομηνία τεχνικού ελέγχου έως τις 30/6 του 2014 θα πρέπει να προσκομιστούν γιαέλεγχο μέχρι και τις 30/9/2015.

B. Τα οχήματα ΙΧ για τα οποία έχουν παρέλθει 6 μήνες από την καταληκτική ημερομηνία τεχνικού ελέγχου από την 1/7/2014 έως τις 31/12/2014 θα πρέπει να προσκομιστούν για έλεγχο μέχρι την 31/10/2015.

Γ. Τα οχήματα ΙΧ για τα οποία έχουν παρέλθει 6 μήνες από την καταληκτική ημερομηνία τεχνικού ελέγχου από την 1/1/2015 έως και την 14/9/2015, θα πρέπει να προσκομιστούν για τεχνικό έλεγχο έως την 30/11/2015.

Στην εγκύκλιο που εξέδωσε η διεύθυνση Ελέγχου Οχημάτων και Εγκαταστάσεων του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, επισημαίνεται στην περίπτωση που κάποιοι ιδιοκτήτες ΙΧ δεν προσέλθουν στις προαναφερθείσες ειδικές ημερομηνίες, αλλά τελικώς διενεργήσουν τον τεχνικό έλεγχο εντός του 2015 (μέχρι τις 31/12/2015), θα καταβάλλουν μεν το προσαυξημένο τέλος εκπροθέσμου ελέγχου, δηλαδή 65 ευρώ, ωστόσο, δεν θα τους επιβληθεί το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Δείτε εδώ τη σχετική εγκύκλιο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Οι αποζημιώσεις των μελών επιτροπών αναβαθμολόγησης


Πόσα θα λάβουν οι διορθωτές γραπτών των μαθητών των Γυμνασίων και ιδιωτικών ΕΠΑΛ.

Με απόφαση των κκ Μπαλτά και Μάρδα καθορίστηκε η αποζημίωση των μελών των επιτροπών αναβαθμολόγησης γραπτών δοκιμίων των μαθητών των Γυμνασίων και των μελών των επιτροπών απολυτηρίων και πτυχιακών εξετάσεων των μαθητών ιδιωτικών ΕΠΑ.Λ. και των πτυχιακών εξετάσεων μαθητών Ιδιωτικών ΕΠΑ.Σ., ως εξής:

1. Επιτροπή αναβαθμολόγησης γραπτών δοκιμίων μαθητών Γυμνασίων όλων των εξεταστικών περιόδων που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία. Στον κάθε αναβαθμολογητή ποσό εφάπαξ αποζημίωσης, εφόσον αναβαθμολογεί από 1 μέχρι 10 γραπτά 35,00 ευρώ και για κάθε επιπλέον γραπτό που αναβαθμολογεί 1,40 ευρώ για κάθε εξεταστική περίοδο.

2. Επιτροπές απολυτηρίων και πτυχιακών εξετάσεων ιδιωτικών ΕΠΑ.Λ. και πτυχιακών εξετάσεων ιδιωτικών ΕΠΑ.Σ. των εξεταστικών περιόδων που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία.

α) Πρόεδρος 140,00 ευρώ.

β) Μέλη και Γραμματείς 120,00 ευρώ.

γ) Επόπτης Εξετάσεων 150,00 ευρώ.

Οι ανωτέρω αποζημιώσεις θα καταβάλλονται μετά το πέρας των εργασιών στα μέλη των επιτροπών. Η ισχύς της παρούσας αρχίζει ένα έτος πριν τη δημοσίευσή της και εφεξής.

Δείτε το ΦΕΚ.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πόσο εύκολα μπορεί ένας αρουραίος να ξεπηδήσει από την τουαλέτα


Βίντεο από το National Geographic.

Αν τρέμετε τα τρωκτικά, κοιτάξτε αλλού, αλλά το θέμα αφορά κυρίως εσάς. Ένα εφιαλτικό βίντεο από το National Geographic, δείχνει τον τρόπο που τα τρωκτικά μπορούν εύκολα να σκαρφαλώσουν μέσα από τις σωληνώσεις και να ξετρυπώσουν μέσα από τη λεκάνη της τουαλέτας σας. Οι αρουραίοι, εύκολα γλιστρούν μέσα στις σχάρες και τα καλύμματα φρεατίων, και μέσω των λυμάτων βγαίνουν στις σωλήνες κατοικημένων σπιτιών.

Σκαρφαλώνουν μέσα από τις σωλήνες αποχέτευσης, χρησιμοποιώντας τα εξαιρετικά αιχμηρά νύχια τους, που τα βοηθούν για να ανεβαίνουν σε οποιαδήποτε επιφάνεια…




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Μαχαίρωσαν επανειλημμένως τον 71χρονο για να τον κλέψουν


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη βίαιη δολοφονία στις Μοίρες Ηρακλείου.

Η ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη βιαιότητα στις 13 Αυγούστου σε βάρος ενός 71χρονου άνδρα, στις Μοίρες Ηρακλείου, εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων, στο Ηράκλειο, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 21 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- για ανθρωποκτονία.

Ο 71χρονος είχε βρεθεί νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο, στην οικία του, το μεσημέρι της 13 Αυγούστου, ενώ στο σημείο μετέβησαν Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδιο συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, για αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, προέκυψε ότι οι δύο δράστες, μετέβησαν στην οικία του 71χρονου με σκοπό την κλοπή, περίπου τα μεσάνυχτα 12 προς 13 Αυγούστου 2015.

Κατά το χρόνο που είχαν εισέλθει στην οικία, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον 71χρονο και στη συνέχεια, αφού τον ακινητοποίησαν, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαιριού) τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καταφέρνοντάς του, με ιδιαίτερη σκληρότητα, πολλαπλά χτυπήματα σε διάφορά σημεία του σώματός του.

Κατά τη διενεργούμενη προανάκριση, συνελήφθη και 38χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας -μητέρα του 17χρονου- για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η κατανομή των οργανικών θέσεων Αγγλικής, Φυσικής Αγωγής και Μουσικής


Δείτε τον αναλυτικό πίνακα ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Ανακοινώθηκε η κατανομή των οργανικών θέσεων που συστάθηκαν με απόφαση των αναπληρωτών υπουργών κ.κ. Κουράκη και Μάρδα στους κλάδους των εκπαιδευτικών ΠΕ06 Αγγλικής, ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής και ΠΕ16 Μουσικής.

Όπως αναφέρεται οι οργανικές θέσεις ανά περιοχή και κλάδο συστήνονται από το σχολικό έτος 2015-16 για τις ανάγκες της εύρυθμης λειτουργίας των δημοτικών σχολείων, της λειτουργίας νέων ολοήμερων τμημάτων δημοτικών σχολείων που χαρακτηρίστηκαν ως ολοήμερα από το 2008 και στο εξής, και για τις ανάγκες της λειτουργίας των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Πρόγραμμα ( ΕΑΕΠ).

Από την απόφαση αυτή προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 25.288.000 ευρώ περίπου, η οποία για το τρέχον έτος περιορίζεται σε 8.430.000 ευρώ περίπου και θα καλυφθεί από τις εγγεγραμμένες Πιστώσεις του Τακτικού Π/Υ του Υ.ΠΟ. ΠΑΙ.Ο. (Ε.Φ.19−210 ΚΑΕ Ομάδας 0200)

Τις ανωτέρω συσταθείσες οργανικές θέσεις θα καλύψουν μόνιμοι εκπαιδευτικοί που ήδη υπηρετούν και μισθοδοτούνται από τον Τακτικό Π/Υ του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. (ΕΦ.19−210).

Με την κάλυψη των συστηνόμενων θέσεων από μεταταχθέντες εκπαιδευτικούς από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση με βάση τη διάταξη του Ν. 4172/2013 (αρθρ. 82 παρ. 11) καταργούνται ταυτόχρονα ισάριθμες κενωθείσες θέσεις στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.




Διαβάστε περισσότερα...

Αλεξιάδης: Πιο δίκαιος και πιο αναλογικός ο ΕΝΦΙΑ το 2016


«Για το 2016 μελετούμε πάρα πολλές αλλαγές και στο θέμα των αντικειμενικών αξιών και στην εσωτερική κατανομή του φόρου, για να γίνει πιο δίκαιος και πιο αναλογικός» σημείωσε σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στο Βήμα FM.

«Ο ΕΝΦΙΑ έχει καθοριστεί ως προς την οροφή του το χρόνο, τα 2,65 δισ. ευρώ, είναι συγκεκριμένος ο στόχος. Δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές από την προηγούμενη χρονιά. Μόλις τελειώσουμε την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, προχωράμε να βγάλουμε τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Μέσα στον Σεπτέμβριο, υπολογίζουμε ότι θα έχουν βγει. Ο ΕΝΦΙΑ θα είναι σε πέντε δόσεις, θα ξεκινούν από τον Οκτώβριο» πρόσθεσε.

Επανέλαβε ακόμα ότι δεν θα υπάρξει παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις ενώ πρόσθεσε ότι έχει υποβληθεί περίπου το 85% των δηλώσεων.

Ο κ. Αλεξιάδης σημείωσε ακόμα ότι το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει τη σύνδεση του αφορολόγητου με πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

«Δεν μπορώ να καταλάβω αυτός που επικαλείται ένα αφορολόγητο 9.000 ευρώ το χρόνο π.χ. και πρέπει να αποδείξει όχι με μια κούτα από χαρτάκια που φέρνει στην εφορία, ότι έχει κάνει αυτές τις δαπάνες, αλλά με μία βεβαίωση που θα έρθει χρονικά από την τράπεζά του στην Εφορία και θα πει ότι “ο τάδε έχει χαλάσει τόσα με την πιστωτική του”», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

5χρονη έκλεψε 2.400 ευρώ


2. 400 ευρώ έκλεψε μία 5χρονη στην Λάρισα. Η ανήλικη ακολουθώντας τις οδηγίες ενός ζευγαριού Βούλγαρων, μπήκε σε ταβέρνα κι άρπαξε το τσαντάκι με τα χρήματα.

Την ώρα που η υπάλληλος εξυπηρετούσε την μητέρα του παιδιού, η 5χρονη βρήκε ευκαιρία και ''τρύπωσε'' στον χώρο των εργαζομένων. Όταν βγήκε κρατούσε στα χέρια της την κλεμμένη τσάντα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τους ιδιόκτητες της ταβέρνας, στην Κοιλάδα των Τεμπών, το ζευγάρι το περασμένο Σάββατο μπαινόβγαινε στο κατάστημα, κάνοντας αγορές, προφανώς, για να ελέγξουν τον χώρο.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε, οδηγήθηκε χθες στο αυτόφωρο, καταδικάστηκε κι αφέθηκε ελεύθερο, μετά την άσκηση έφεσης.

Δείτε το βίντεο του Alpha:




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Όταν ένας άνδρας με αχρωματοψία αντικρίζει για πρώτη φορά τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος


Μια φορτισμένη συγκινησιακά στιγμή - Δείτε βίντεο.

Είναι πράγματα που οι άνθρωποι που δεν τα στερούνται τα θεωρούν αυτονόητα και δεδομένα στη ζωή. Όσοι όμως ζουν με τη έλλειψή τους διδάσκουν ένα σημαντικό μάθημα για τα μικρά θαύματα που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας.

Οι περισσότεροι έχουμε κοιτάξει το ηλιοβασίλεμα χιλιάδες φορές. Τις περισσότερες φορές μάλλον αδιάφορα. Κάποιες φορές με μια ρομαντική διάθεση, κάποιες άλλες θαυμάζοντας τα χρώματα που παίρνει ο ορίζοντας. Σε ένα λεπτό έχουμε ξεχάσει τι είδαμε.

Είναι όμως τα πράγματα πολύ διαφορετικά για τον Aaron Williams-Mele που λόγω αχρωματοψίας δεν μπορεί να διακρίνει καλά τα χρώματα- και να απολαμβάνει τέτοιες μικρές στιγμές χρωματικής πανδαισίας όπως το ηλιοβασίλεμα.

Οι γονείς του τού έκαναν δώρο ένα ζευγάρι ειδικά γυαλιά που ενισχύουν τα χρώματα δίνοντας την ευκαιρία να τα δουν και οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με τον Aaron κι εκείνος αποφάσισε να τα δοκιμάσει για πρώτη φορά την ώρα του ηλιοβασιλέματος στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια, στις ΗΠΑ.

«Περιττό να πω πως ήταν μια συγκινητική εμπειρία», γράφει ο ίδιος στην περιγραφή του βίντεο που ανέβασε στο YouTube.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Καταγγελία για πληρωμή εργολάβου καθαριότητας με 24.600 ευρώ για 11 μέρες


Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.
Να «εκδιωχθούν άμεσα» οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία ζητάει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), καταγγέλλοντας «συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα για τους εργαζόμενους που απασχολούν» και κάνοντας λόγο για «αιμορραγία του δημόσιου χρήματος».


Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ επικαλούμενη ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Ψυχιατρικού Τομέα του Νοσοκομείου Κέρκυρας, η διοίκηση του ιδρύματος πληρώνει σε ιδιώτη εργολάβο για την καθαριότητα του νοσοκομείου, 24.600 ευρώ για 11 ημέρες με απευθείας ανάθεση.

«Συνεχίζουν να απομυζούν τους εξανεμισμένους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων, βγάζοντας τεράστια κέρδη, αφού προσφέρουν αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσίες» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, σημειώνοντας ότι «χορηγούν μισθούς πολύ κάτω των προβλεπόμενων από τους υφιστάμενους Νόμους και τις συλλογικές συμβάσεις και προσφέρουν ανασφάλιστη και μαύρη εργασία».

Οι εργολάβοι, συνεχίζει η ΠΟΕΔΗΝ, έχουν απλήρωτους τους εργαζόμενους που απασχολούν (σχεδόν το 25% του συνόλου των εργαζομένων των Νοσοκομείων) πάνω από πέντε μήνες, «επικαλούμενοι τα οφειλόμενα από τα Νοσοκομεία, αν και έπρεπε να εξοφλούν από ιδία κεφάλαια».

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, έχει ζητήσει επανειλημμένως από τους εκάστοτε υπουργούς Υγείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, να εκδιώξουν τους εργολάβους από τα νοσοκομεία, οι οποίοι ανέλαβαν το σύνολο σχεδόν των υποστηρικτικών υπηρεσιών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Λίστες με τους τίτλους των σχολικών βιβλίων για το 2015-16


Δείτε τι θα διδαχθούν οι μαθητές.

Λίστες με τους τίτλους όλων των σχολικών βιβλίων του νέου σχολικού έτους έχει δημοσιεύσει η Διεύθυνση Εκδόσεων του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) Διόφαντος με βάση Υπουργικές Αποφάσεις.

Δημοτικό

Στον παρακάτω πίνακα εμφανίζεται ο κατάλογος των διδακτικών βιβλίων προς διανομή για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2015-2016 σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση με Αριθμ. Πρωτ. 211862/Δ1 - 29-12-2014 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Γυμνάσιο

Στον παρακάτω πίνακα εμφανίζεται ο κατάλογος των διδακτικών βιβλίων προς διανομή για τα Γυμνάσια για το σχολικό έτος 2015-2016 σύμφωνα με τις παρακάτω Υπουργικές Αποφάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων:

· 38205/Δ2 - 09-03-2015

· 38206/Δ2 - 09-03-2015

Ημερήσιο Λύκειο

Στον παρακάτω πίνακα εμφανίζεται ο κατάλογος των διδακτικών βιβλίων προς διανομή για τα Ημερήσια Λύκεια για το σχολικό έτος 2015-2016 σύμφωνα με τις παρακάτω Υπουργικές Αποφάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων:

· 51207/Δ2 - 27-03-2015

· 51208/Δ2 - 27-03-2015

· 87531/Δ2 - 03-06-2015

· 87540/Δ2 - 03-06-2015

· 87535/Δ2 - 03-06-2015

Εσπερινό Λύκειο

Στον παρακάτω πίνακα εμφανίζεται ο κατάλογος των διδακτικών βιβλίων προς διανομή για τα Εσπερινά Λύκεια για το σχολικό έτος 2015-2016 σύμφωνα με τις παρακάτω Υπουργικές Αποφάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων:

· 51207/Δ2 - 27-03-2015

· 51208/Δ2 - 27-03-2015

· 87531/Δ2 - 03-06-2015

· 87540/Δ2 - 03-06-2015

· 87535/Δ2 - 03-06-201


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη για καλό σκοπό


Τραγουδά για τους σκοπούς της ΑΚΤ-ΕΙΝ.

Μετά τις δύο sold out βραδιές στο θέατρο Βράχων, που συγκέντρωσαν πάνω από 14000 θεατές, ο Μίλτος Πασχαλίδης γιορτάζει τα φετινά εικοσάχρονα του στο τραγούδι στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, σε μια συναυλία για τους σκοπούς της ΑΚΤ-ΕΙΝ.

Τα φετινά εικοσάχρονα γενέθλια του Μίλτου Πασχαλίδη στο τραγούδι είναι μια καλή ευκαιρία για αναδρομή σε τραγούδια που έγραψαν την ιστορία τους στην συνείδηση του κοινού.

Αυτό που φέρνει μαζί της η πρώτη εικοσαετία είναι μια σειρά από σπουδαίες μπαλάντες- κάποιες πιο ηλεκτρισμένες- μερικά δυνατά λαϊκά που εξέφρασαν το μη προφανές και τίτλοι που αποτέλεσαν την μουσική υπόκρουση μιας μεθυσμένης πορείας: «Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος, Κακές συνήθειες, Παραμύθι με Λυπημένο τέλος, Στα είπα όλα, Τα μπλουζ της άγριας νιότης, Ηράκλειο – Καλαμάτα, Απουσία, Σου τηλεφωνώ, Βυθισμένες άγκυρες».

«Τα χρόνια, από μόνα τους, ίσως και να μην έχουν σημασία. Σημασία έχει με ποιους τα μοιράζεσαι», λέει ο ίδιος

Την συναυλία διοργανώνει η ΑΚΤ-ΕΙΝ (www.akt-ein.gr), μια κοινωνική-συνεταιριστική επιχείρηση που ιδρύθηκε από έντεκα μέλη τον Δεκέμβριο του 2012. Τα μέλη αυτά, παράλληλα με την επαγγελματική τους δραστηριότητα έχουν εμπλακεί σε πολλές εθελοντικές-πολιτιστικές-κοινωνικές-περιβαλλοντικές δράσεις με ένα κοινό: τον άνθρωπο. Σκοπός του Συνεταιρισμού είναι η προώθηση της ένταξης στην οικονομική και κοινωνική ζωή και στην απασχόληση, ατόμων που αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό και εν γένει η κοινωνική επανένταξη των ατόμων που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και της ενσωμάτωσής τους στην αγορά εργασίας μέσω της δημιουργίας ευκαιριών κατάρτισης και ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων. Στις «ευάλωτες ομάδες πληθυσμού» ανήκουν άτομα με αναπηρίες (σωματικές, ψυχικές, νοητικές ή αισθητηριακές), απεξαρτημένα από ουσίες άτομα, οροθετικοί, αποφυλακισμένοι, άνεργοι και άστεγοι.

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015
Βεάκειο θέατρο, Πειραιάς
Έναρξη 21.00


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αναζητούν εργασία 817.787 εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ


Στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τον μήνα Ιούλιο.

Σε 817.787 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων, με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία), τον Ιούλιο του 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο ΟΑΕΔ.

Από αυτά 463.595 (ποσοστό 56,69%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 354.192 (ποσοστό 43,31%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών. Οι άνδρες ανέρχονται σε 312.235 (ποσοστό 38,18%) και οι γυναίκες ανέρχονται σε 505.552 (ποσοστό 61,82%).

Το σύνολο των εγγεγραμμένων λοιπών (μη αναζητούντων εργασία), για τον μήνα Ιούλιο 2015, ανήλθε σε 134.763 άτομα. Από αυτά 72.678 (ποσοστό 53,93%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 62.085 (ποσοστό 46,07%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών. Οι άνδρες ανέρχονται σε 50.718 (ποσοστό 37,63%) και οι γυναίκες σε 84.045 (ποσοστό 62,37%).

Το σύνολο των επιδοτούμενων ανέργων, για τον μήνα Ιούλιο 2015 (αφορά τον αριθμό των δικαιούχων που πληρώθηκαν εντός του αντίστοιχου μήνα) ανέρχεται σε 101.257 άτομα, από τα οποία οι 97.655 (ποσοστό 96,44%) είναι κοινοί και λοιπές κατηγορίες επιδοτουμένων και οι 3.602 (ποσοστό 3,56%) είναι εποχικοί τουριστικών επαγγελμάτων. Οι άνδρες ανέρχονται σε 44.302 (ποσοστό 43,75%) και οι γυναίκες σε 56.955 (ποσοστό 56,25%).

Από το σύνολο των επιδοτουμένων ανέργων 81.815 (ποσοστό 80,80%) είναι κοινοί, 3.686 (ποσοστό 3,64%) είναι οικοδόμοι, 3.602 (ποσοστό 3,56%) είναι εποχικοί τουριστικών επαγγελμάτων, 1.380 (ποσοστό 1,36%) είναι εποχικοί λοιποί (αγροτικά), 10.664 (ποσοστό 10,53%) είναι εκπαιδευτικοί, και 110 (ποσοστό 0,11%) είναι λοιποί.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Χωρίς άδεια για διαχείριση επικίνδυνων υλικών η αποθήκη στην Κίνα


Λειτουργούσε για περίπου δύο χρόνια χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.

Χωρίς άδεια διαχείρισης επικίνδυνων υλικών λειτουργούσε από τον Οκτώβριο του 2014 έως τον Ιούνιο του 2015 η αποθήκη στην Τιαντζίν, όπου σημειώθηκαν δύο τεράστιες εκρήξεις την περασμένη εβδομάδα σκορπίζοντας τον θάνατο, μέχρι σήμερα, σε 114 ανθρώπους

Έγγραφο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κρατικής Διοίκησης Βιομηχανίας και Εμπορίου επιβεβαιώνει ότι η ιδιοκτήτρια εταιρία της αποθήκης Tianjin Dongjiang Port, Ruihai International Logistics, δεν είχε την κατάλληλη άδεια λειτουργίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Δέκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της Ruihai Γου Σουεγουέι και ο αναπληρωτής επικεφαλής Ντονγκ Σεσουάν συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη, γράφει σήμερα στο blog της η επίσημη εφημερίδα Λαϊκή Ημερησία.

Τα τηλέφωνα της εταιρίας δεν λειτουργούν από την Πέμπτη και τα ηλεκτρονικά μηνύματα που τής έχουν σταλεί δεν έχουν λάβει απάντηση. Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν περίπου 700 τόνοι του θανατηφόρου χημικού κυανιούχου νατρίου στην αποθήκη στην οποία σημειώθηκαν οι εκρήξεις.

Οι τραυματίες από τις εκρήξεις τραυμάτισε 700 άτομα, ενώ πολλοί είναι και οι αγνοούμενοι, ανάμεσά τους αρκετοί πυροσβέστες. Οι εκρήξεις κατέστρεψαν μια μεγάλη βιομηχανική έκταση και τις γύρω κατοικίες ενώ συγκλόνισε περιοχή αρκετών χιλιομέτρων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τι λέει το υπουργείο Παιδείας για τη συνάφεια των μεταπτυχιακών


Όσα ισχύουν γι' αυτούς που έχουν ενταχθεί έως το 2014-15.

Το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τις/τους ενδιαφερόμενες/ους ότι εντός των επόμενων δύο ημερών θα ανακοινοποιηθεί στο ορθό η εγκύκλιος με θέμα «Πρόσκληση υποψήφιων αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης για ένταξη στους πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών ΕΑΕ σχ. έτους 2015-6».

Σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο όσοι/ες αναπληρωτές έχουν ενταχθεί στους εν λόγω πίνακες έως και το 2014-5 δεν χρειάζεται να αποστείλουν προς εξέταση τα δικαιολογητικά που αφορούν τις σπουδές τους στο ΙΕΠ, εφόσον τα πτυχία τους έχουν κριθεί συναφή με την ΕΑΕ από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου. Μόνο όσες/οι δεν έχουν ενταχθεί μέχρι τώρα στους πίνακες εκπαιδευτικών ΕΑΕ οφείλουν να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους στο ΙΕΠ.

Σε επόμενη φάση το ΙΕΠ θα απευθύνει πρόσκληση στις/στους ενδιαφερόμενες/ους, ώστε να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ειδική επιστημονική επιτροπή που συστάθηκε από επιστήμονες και επαΐοντες στον χώρο της ειδικής αγωγής, έργο της οποίας είναι να εξετάσει αναλυτικά τη συνάφεια των διαφόρων μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων με την ειδική αγωγή. Η διαδικασία αυτή θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του σχ. έτους 2015-6. Διευκρινίζεται ότι τα πορίσματα αυτής της επιτροπής δεν συνδέονται με την αναγνώριση της προϋπηρεσίας σε δομές ΕΑΕ, η οποία δε θα θιγεί σε καμιά περίπτωση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

«Είμαι περήφανη που είμαι διαφορετική»


Το συγκλονιστικό μήνυμα αισιοδοξίας 19χρονης με σπάνιο νόσημα.

Αν αισθάνεστε παράξενα με τον εαυτό σας, διαβάστε το παρακάτω θέμα και αυτομάτως θα εκτιμήσετε τα πάντα.

Η 19χρονη Ciera Swaringen από το Rockwell της Βόρειας Καρολίνα των ΗΠΑ, έχει δεχτεί άπειρες φορές λεκτική βία από άλλα παιδιά για την εμφάνισή της. Σήμερα δηλώνει περήφανη για τα εκατοντάδες σημάδια που έχει από τη γέννησή της, και τα οποία καλύπτουν το πρόσωπο και το σώμα της.

Η 19χρονη, διαγνώσθηκε με Μελανοκυτταρικούς σπίλους που καλύπτουν τα 2/3 του σώματός της. Τα μεγαλύτερα σημάδια, απλώνονται από τον ομφαλό της έως τους μηρούς της. Από τότε που ήταν πολύ μικρή, έπρεπε να ανέχεται τα σκληρά πειράγματα των συμμαθητών της, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έπεσε θύμα εκφοβισμού και από ενήλικους. Ωστόσο, κατάφερε να αναπτύξει μια θετική οπτική απέναντι στη σπάνια ασθένειά της που παρουσιάζεται σε έναν ανά 500.000 ανθρώπους.

«Τα αγόρια είναι αυτά που κάνουν τα πρώτα σχόλια όταν με βλέπουν», λέει η 19χρονη. «Λένε πράγματα του τύπου ‘μοιάζεις σαν να είσαι βρώμικη, κάνε μπάνιο’. Αλλά είμαι τόσο περήφανη που είμαι διαφορετική. Εξάλλου, όλοι είμαστε διαφορετικοί… Ο καθένας έχει γεννηθεί για να είναι διαφορετικός, και όλοι θα έπρεπε να αισθανόμαστε όμορφοι», τονίζει.


Με τους γονείς και τις αδελφές της










Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι υποψήφιοι κρίθηκαν ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις


Αφορά τις σχολές στρατιωτικών, αστυνομικών, Εμπορικού Ναυτικού και πυροσβεστών.

Από σήμερα μπορούν να βλέπουν οι υποψήφιοι των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας αν κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις στην ιστοσελίδα http://results-abilities.it. minedu.gov.gr

Οι υποψήφιοι της Γενικής Σειράς ή των Ειδικών Κατηγοριών μπορούν να ενημερωθούν για την καταλληλότητα - ικανότητά τους πληκτρολογώντας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τα τέσσερα πρώτα αρχικά γράμματα των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο- Μητρώνυμο) με κεφαλαία.

Διευκρινίζεται ότι για κάθε υποψήφιο θα αναφέρονται μόνο οι Σχολές εκείνες για τις οποίες έχει κριθεί κατάλληλος-ικανός στις προκαταρκτικές εξετάσεις (υγειονομικές, ψυχοτεχνικές, αθλητικές δοκιμασίες κλπ).

Για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τα αναφερόμενα στοιχεία οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210-3442934, 210-3443056 το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 21 Αυγούστου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Καθαρό το νερό στη Φούρκα Χαλκιδικής μετά τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας


Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν προληπτικά.

Καθαρό και κατάλληλο για πόση είναι το νερό της Φούρκας όπως αναφέρει ο δήμος Κασσάνδρας, μετά τα τελευταία κρούσματα ιογενούς γαστρεντερίτιδας που παρουσιάστηκαν στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου «τα αποτελέσματα των έκτακτων μετρήσεων από έξι σημεία της Παραλίας Φούρκας την 11η Αυγούστου δεν δείχνουν την ύπαρξη παθογόνων μικροοργανισμών που καθιστούν το νερό ακατάλληλο για πόση ή επικίνδυνο για τη μετάδοση λοιμωδών νοσημάτων».

Ο αντιδήμαρχος Ύδρευσης και Αποχέτευσης του δήμου Κασσάνδρας, Βασίλης Στακίνης, υπογράμμισε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οι τουρίστες δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την ποιότητα του νερού, ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν προληπτικά.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Παιδιά - κυνηγοί ποζάρουν δίπλα σε νεκρά άγρια ζώα


Οργή για τις σοκαριστικές εικόνες.

Μετά τον διαδικτυακό σάλο με τον Αμερικανό οδοντίατρο ο οποίος σκότωσε το εμβληματικό λιοντάρι της Ζιμπάμπουε, τον Cecil, τώρα παιδιά ανεβάζουν φωτογραφίες τους στο ίντερνετ ποζάροντας δίπλα από νεκρά ζώα.

Όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες, το ανήλικο αγόρι ποζάρει δίπλα από ένα νεκρό λιοντάρι, κρατώντας περήφανα το όπλο του, ενώ σε μια δεύτερη, στηρίζεται πάνω στο νεκρό άγριο ζώο, παίζοντας με το iPad!

Οι εικόνες ανέβηκαν στο Twitter από τον κυνηγό, Allen Tarpley. «Ο 7χρονος γιος μου με το πρώτο του λιοντάρι», γράφει σε μια από τις λεζάντες και μια άλλη συνοδεύεται από το σχόλιο «Ο 9χρονος γιος μου με το πρώτο του λιοντάρι». Ο λογαριασμός του άντρα, έχει πλημμυρίσει από οργισμένα μηνύματα, μετά την αποκάλυψη των σοκαριστικών εικόνων.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Απατημένη γυναίκα έβαλε φωτιά στο μόριο του συντρόφου της


Ξύπνησε φλεγόμενος ο άνδρας.

Στα άκρα έφτασε μια γυναίκα όταν έμαθε πως ο σύντροφός της την είχε απατήσει και είχε κοιμηθεί με μία συνάδελφό της.

Αποφάσισε τότε να τον εκδικηθεί τιμωρώντας τον μάλιστα σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του σώματός του. Και μπορεί η εκδίκηση να είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο, αυτή η εκδίκηση όμως ήταν καυτή.

Την ώρα που ο άνδρας κοιμόταν, η γυναίκα έριξε ασετόν πάνω στο εσώρουχό του και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά, ενώ βιντεοσκοπούσε την εκδίκησή της!

Ένα δευτερόλεπτο μετά ο άνδρας τινάζεται φωνάζοντας από τον ύπνο του και σβήνει με τα χέρια τους τις φλόγες.

«Με απάτησες με τη συνάδελφό μου, δεν ήξερες πως θα το μάθω;», ακούγεται η γυναίκα να του λέει- μαζί με διάφορα «γαλλικά» ενώ εκείνος μαθαίνει το επώδυνο μάθημά του.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...