Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ο άντρας που παράτησε τα πάντα και έζησε ως… κατσίκα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ήθελε απλά ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Έχουμε δει ανθρώπους να ζουν ως ερημίτες, να εγκαταλείπουν τις εστίες τους και τα εγκόσμια, επιλέγοντας μια πιο ήρεμη ζωή, δίπλα στη φύση. Ο Thomas Thwaites ωστόσο, όχι απλά εγκατέλειψε τον πολιτισμό, αλλά έζησε ως… κατσίκα ή τράγος (όπως προτιμάτε), στις Ελβετικές Άλπεις!

Ο άντρας πέρασε τρεις ημέρες σε ένα κοπάδι, ερευνώντας την συμπεριφορά των άκακων αυτών ζώων. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποίησε ειδικά προσθετικά άκρα προκειμένου να μπορέσει να κινηθεί στα τέσσερα ευκολότερα. Μάλιστα, προνόησε να δημιουργήσει μέχρι και ειδικό φίλτρο στο στομάχι, έτσι ώστε να τρώει γρασίδι, όπως και οι τετράποδοι φίλοι του...

Όπως εξηγεί, ήθελε απλά να κάνει «ένα διάλειμμα» από τη πραγματικότητα: «Στόχος μου ήταν να κάνω διάλειμμα από τον πόνο και την αγωνία του να είμαι ένα αυτοσυνείδητο ον, ικανό να μετανιώνει για το παρελθόν και να ανησυχεί για το μέλλον», είπε στο Mashable.

O Thwaites, είναι βρετανός και εργάζεται στον τομέα του βιομηχανικού σχεδίου, δείχνει ενδιαφέρον για το πώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους.

«Όλη μέρα προσπαθούσα να τις φτάσω, πάνω στα βραχώδη όρη. Όταν τελικά τις εντόπισα, ήταν όμορφα σε αυτόν τον βοσκότοπο. Αλλά στη πραγματικότητα, το να κατεβαίνω τη πλαγιά ήταν τρομακτικό, γιατί ένιωθα ότι δεν είχα χέρια που θα με φρέναραν από το πέσω πάνω σε ένα βράχο», είπε. Ο άντρας, έγραψε την εμπειρία του σε ένα βιβλίο, το «GoatMan: How I Took a Holiday from Being Human».














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.