Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών έδειξε το στήθος της σε δικαστή


Κατήγγειλε αστυνομική βία.
Κανένα σεβασμό στο πρόσωπο του δικαστή δεν έδειξε μια 54χρονη πορνοστάρ, κατά τη διάρκεια ακρόασης. Η γυναίκα, τη στιγμή που απευθυνόταν στον δικαστή, σήκωσε τη μπλούζα της και έδειξε το στήθος της διαμαρτυρόμενη για σκληρότητα των αστυνομικών που τη συνέλαβε, θέλοντας να δείξει τα σημάδια από την κακοποίησή που υπέστη από τα όργανα της τάξεως.

Η πράξη της Susan Surrette, στη δικαστική αίθουσα Broward County courtroom, έκανε το γύρο των αμερικανικών μίντια, σύμφωνα με το NBC Miami.

«Με χτύπησε η αστυνομία», είπε πριν αποκαλύψει μέρος του σώματός της στον δικαστή, John Hurley. Εκτός από κομμώτρια, η 54χρονη είναι και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, συνοδός κυριών και ιδιωτική χορεύτρια, όπως αναφέρει στην σελίδα της στο διαδίκτυο υπό το όνομα «Kayla Kupcakes».

Η 54χρονη, έχει κάνει το δικαστήριο δεύτερο σπίτι της, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει καθίσει τουλάχιστον δέκα φορές στο εδώλιο του κατηγορουμένου για μικρο-παρανομίες.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Έτσι είναι όταν απελευθερώνονται 1,5 εκατ. μπαλόνια στον ουρανό!


Η πολύχρωμη φαντασμαγορία που μετατράπηκε σε σκοτεινή τραγωδία.

Ήταν το 1986 όταν οι διοργανωτές έκθεσης στο Κλίβελαντ του Οχάιο σκέφτηκαν πως θα ήταν απαραίτητη λίγη φαντασμαγορία στη γιορτή τους, βάζοντας ένα τεράστιο πλήθος εθελοντών να φουσκώσουν 1,5 εκατ. μπαλόνια με ήλιο, τα οποία απελευθερώθηκαν κατόπιν όλα μαζί.

Δυστυχώς, δεν είχαν ιδέα πού θα κατέληγε το γεγονός, ούτε και μπορούσαν φυσικά να προβλέψουν τις τραγικές συνέπειες. Κι αυτό γιατί το τεράστιο σμήνος των μπαλονιών εγκλωβίστηκε σε καταιγίδα, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στη ζωή της πόλης. Δύο άνθρωποι πνίγηκαν σε ατύχημα με το σκάφος τους καθώς τα σωστικά ελικόπτερα δεν μπορούσαν να σηκωθούν, αφού τα εμπόδιζαν τα 1,5 εκατ. μπαλόνια. Το χάος εξαπλώθηκε σύντομα σε όλη την πόλη, την καθημερινότητα της οποίας εκτροχίασε με πάμπολλους τρόπους, πυροδοτώντας έτσι ένα κύμα μηνύσεων που αμαύρωσαν τελικά τη γιορτή.

Παρά ταύτα, έστω και για λίγο το θέαμα ήταν εξωπραγματικό…


















Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πεθαίνουν οι ωκεανοί της Γης


Εξαντλείται ο χρόνος για τη θαλάσσια ζωή προειδοποιούν οι ειδικοί.
Ο χρόνος εξαντλείται για τη ζωή στους ωκεανούς της γης καθώς συνεχίζεται η κλιματική αλλαγή και η συνεπαγόμενη υπερθέρμανση του πλανήτη, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Μόνο οι «άμεσες και ουσιαστικές» μειώσεις στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου μπορούν να αποτρέψουν τις «μαζικές επιπτώσεις στα θαλάσσια οικοσυστήματα» προειδοποιούν οι επιστήμονες.

Μια διεθνής ομάδα επιστημόνων, με επικεφαλής τον Dr Jean-Pierre Gattuso από το Εργαστήριο Ωκεανογραφίας στο Villefranche της Γαλλίας, συνέκριναν την τύχη των ωκεανών σύμφωνα με δύο σενάρια: μια «business-as-usual» προσέγγιση και μία άλλη που περιελάμβανε δραστικές μειώσεις στις εκπομπές αερίων.

Η ανάλυσή τους έδειξε, ότι η πρώτη προσέγγιση θα είχε τεράστιες και «αμετάκλητες» επιδράσεις στα οικοσυστήματα των ωκεανών και τις «υπηρεσίες» που παρέχουν αυτά –όπως για παράδειγμα η αλιεία- μέχρι το 2100.

Ακόμη και μετά τον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) σε τέτοιο βαθμό που να αποτραπεί η αύξηση της μέσης θερμοκρασίας πάνω από 2 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τα προ-βιομηχανικά επίπεδα, πολλά θαλάσσια οικοσυστήματα θα εξακολουθούσαν να υποφέρουν σημαντικά, αναφέρουν οι ερευνητές.

Όπως υποστηρίζουν στην εργασία τους, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Science, «οι επιπτώσεις στους βασικούς θαλάσσιους και παράκτιους οργανισμούς, τα οικοσυστήματα και τις υπηρεσίες από τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες με τις εκπομπές CO2 είναι ήδη ανιχνεύσιμες και ο κίνδυνος που ελλοχεύει είναι πολύ υψηλός και θα γίνει ορατός πολύ πριν από το 2100, ακόμη και με το σκληρότερο σενάριο εκπομπών CO2».

«Αυτές οι επιπτώσεις συντελούνται σε όλα τα γεωγραφικά πλάτη και αποτελούν ένα παγκόσμιο πρόβλημα, το οποίο δεν αφορά το παραδοσιακό δίπολο «βορράς/νότος. Οποιαδήποτε νέα παγκόσμια συμφωνία για το κλίμα, που δε θα επιτύχει να μειώσεις τις επιπτώσεις στους ωκεανούς του κόσμου θα είναι ελλιπής και ανεπαρκής» καταλήγουν οι ερευνητές.

Τα ευρήματά τους πρόκειται να παρουσιαστούν στο επικείμενο συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή στο Παρίσι, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Το TOP 100 του φετινού ΝΒΑ σε 24'


Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο, διάρκειας 24 λεπτών, με τις 100 καλύτερες φάσεις της περασμένης σεζόν από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, το ΝΒΑ.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτός θα είναι ο πρώτος 3D εκτυπωμένος εργασιακός χώρος στον κόσμο


Το Ντουμπάι ανακοίνωσε και προχωρά το φιλόδοξο σχέδιο.

Στο ταχέως αναπτυσσόμενο Ντουμπάι, κάθε τόσο προβάλλει κάποιο καινούριο, εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό οικοδόμημα και απ’ ό,τι φαίνεται το εμιράτο έχει βρει έναν ακόμη τρόπο για να κάνει τις κατασκευές ακόμη πιο φθηνές και ακόμη πιο γρήγορες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, το Ντουμπάι ανακοίνωσε και προχωράει τα σχέδιά του για τη δημιουργία του πρώτου τρισδιάστατου εργασιακού χώρου στον κόσμο με τη χρήση της τεχνολογίας τρισδιάστατης εκτύπωσης!

Το πρωτότυπο κτίριο ενός ορόφου του Ντουμπάι, με επιφάνεια 185 τετραγωνικών μέτρων θα εκτυπωθεί με τη βοήθεια ενός εκτυπωτή ύψους 6 μέτρων, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Mohamed Al Gergawi. Τα κομμάτια θα συναρμολογηθούν επιτόπου στο σημείο μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Τα έπιπλα και άλλα κατασκευαστικά στοιχεία στο εσωτερικό του κτιρίου θα κατασκευαστούν επίσης με τη βοήθεια εκτυπώσεων τριών διαστάσεων, ενώ θα χρησιμοποιηθεί οπλισμένο σκυρόδεμα καθώς και ενισχυμένος γύψος με ίνες γυαλιού και πλαστικού.

Το εγχείρημα αποτελεί μια συνεργασία του Ντουμπάι με την κινεζική εταιρεία Winsun, η οποία είναι πρωτοπόρος στη χρήση 3D εκτυπωτών για την κατασκευή σπιτιών.

Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα, ο Gergawi επικαλέστηκε έρευνες σύμφωνα με τις οποίες η τεχνική αυτή εκτιμάται ότι μειώνει το χρόνο κατασκευής κατά 50-70% και το εργασιακό κόστος κατά 50-80%.

Τα γραφεία αυτά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ως προσωρινή έδρα για το 136 εκατ. δολαρίων Μουσείο του Μέλλοντος, το οποίο ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος και αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό το 2017.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Όπλο των Minions που… πέρδεται κατασχέθηκε για λόγους ασφαλείας


Δείτε τι θεώρησαν απειλή οι αρχές στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου.

Αν κάποιος σας έλεγε ότι ένα πλαστικό παιχνίδι-όπλο του παιδιού σας, εμπνευσμένο από την ταινία των Minions, θα γινόταν αντικείμενο κατάσχεσης από αστυνομικούς σε αεροδρόμιο, τότε σίγουρα θα νομίζατε ότι κάποιος σας δουλεύει!

Κι' όμως το περιστατικό είναι πραγματικό, συνέβη στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου και ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το tweet που ανέβασε μια φίλη της οικογένειας, που είχε στην κατοχή της το παιχνίδι, ειρωνευόμενη το έργο της αστυνομίας.

Το ακόμα πιο αστείο στην υπόθεση είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι βγάζει ένα συγκεκριμένο ήχο και δεν είναι άλλος από τον ήχο που κάνει ο άνθρωπος όταν... αερίζεται! «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα όπλο των Minions με ήχο πορδής κατασχέθηκε από το παιδί φίλων γιατί η ασφάλεια ένιωσε ότι αποτελεί απειλή» λέει η Paola στο tweet της.

Όπως εξήγησε ένας εκπρόσωπος του Αεροδρομίου του Δουβλίνου, «όλα τα παιχνίδια τύπου όπλου περιλαμβάνονται στην λίστα των απαγορευμένων αντικειμένων σε πτήσεις. [...] Οποιοδήποτε παιχνίδι που μοιάζει με όπλο με μηχανισμό σκανδάλης απαγορεύεται να μπει σε αεροπλάνο»




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Μπορείτε να μαντέψετε πόσο ετών είναι αυτή η γιαγιά;


Τα βίντεό της με συμβουλές ομορφιάς κάνουν θραύση στο YouTube.

Αυτή η όμορφη γυναίκα, ισχυρίζεται ότι δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση παρά το γεγονός ότι η ταυτότητά της δείχνει ότι είναι 60 ετών. Είναι μάλιστα και γιαγιά και θα τη βρείτε στο YouTube με το όνομα Melissa55, εκεί όπου έχει καταφύγει προκειμένου να δίνει συμβουλές υγείας και ομορφιάς.

Η ξανθιά γυναίκα με το αψεγάδιαστο πρόσωπο, θέλει να μοιραστεί τα μυστικά της προκειμένου να βοηθήσει τους άλλους να «γεράσουν με χάρη». Στα βίντεο που ανεβάζει, η μητέρα δυο παιδιών και γιαγιά επτά εγγονιών, δηλώνει ότι δεν χρησιμοποιεί κρέμες ενυδάτωσης –γιατί κάνουν τεμπέλικη την επιδερμίδα-, και δηλώνει ότι το μυστικό ομορφιάς κρύβεται στα αντιγηραντικά σέρουμ και τα προϊόντα με Retin-A και Retinol.

Η Melissa, ζει σε μια μικρή πόλη στο ανατολικό Τενεσί των ΗΠΑ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της: «Η οικογένεια μου είναι το παν για μένα. Κάθε Κυριακή, ετοιμάζω ένα μεγάλο δείπνο που απολαμβάνουμε όλοι μαζί προκειμένου να γεμίσουν οι μπαταρίες μας και να διασκεδάσουμε», λέει. Όταν θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τα οικογενειακά βάρη, προσφεύγει στο διαδίκτυο προκειμένου να δώσει τις συμβουλές της.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Φωτογραφίζοντας μαλλιάδες μεταλάδες


Ωδή στο headbanging.

Πριν από μερικά χρόνια, ο φωτογράφος της εφημερίδας Politiken από τη Δανία, Jacob Ehrbahn, βρέθηκε σε ένα φεστιβάλ μέταλ μουσικής, το Copenhell. Σε αυτό το τριήμερο ξεσαλώματος δίπλα σε μαλλιάδες-μεταλάδες, η φωτογραφική μηχανή του Ehrbahn πηρε «φωτιά» και τα ιδιαίτερα πορτραίτα του μπήκαν στις σελίδες του βιβλίου, «Headbangers».




















Διαβάστε περισσότερα...

Σουβλατζής - ρομπότ κόβει κεμπάπ στο Λονδίνο


Τεχνολογία και στο ψητοπωλείο - Δείτε φωτογραφίες.

Μέχρι πρόσφατα το προσωπικό στο ψητοπωλείο Super Kebab στη βρετανική πρωτεύουσα έκοβε με τον παραδοσιακό τρόπο το κεμπάπ- ήτοι με μαχαίρι και με το χέρι.

Για να επιταχύνει όμως τη διαδικασία και να ανταποκριθεί στη ζήτηση το κατάστημα εγκατέστησε ένα μηχάνημα, αξίας 7000 ευρώ, το οποίο με το φουτουριστικό ρομποτικό «χέρι» του κόβει πλέον το κεμπάπ.

Το ρομπότ καθοδηγείται από αισθητήρες και ανεβοκατεβαίνει στον περιστρεφόμενο «πύργο» με το κρέας κόβοντας φέτες με ακρίβεια.

Ο ιδιοκτήτης του takeaway Hakan Gorenli έφερε το μηχάνημα αυτό ειδικά από την Τουρκιά και πιστεύει πως είναι το πρώτο του είδους του που εγκαθίσταται σε τέτοιο κατάστημα στη Βρετανία.

Σύμφωνα με στοιχεία του British Kebab Awards (!) υπάρχουν περίπου 17.000 καταστήματα που πουλούν κεμπάπ στη Βρετανία και πωλούν περίπου 1,3 εκατομμύρια κεμπάπ την ημέρα.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η γυναίκα που παντρεύτηκε τον… Θεό


Η απόλυτη αφοσίωση στην Καθολική εκκλησία.

Η Jessica Hayes φόρεσε το λευκό νυφικό της και παντρεύτηκε στον Καθεδρικό Ναό του Fort Wayne στην Ιντιάνα, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Και που είναι η είδηση; Στο γεγονός ότι ο γαμπρός ήταν ο… Θεός.

Η 38χρονη καθολική και καθηγήτρια θεολογίας στο Λύκειο Biship Dweenger High School, θέλησε με αυτή την ένωση να αποδείξει την πίστη της στην καθολική εκκλησία, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων. «Προσευχόμουν γι' αυτό τα τελευταία δέκα χρόνια, προσπαθώντας να βρω την επιθυμία του Θεού για τη ζωή μου», είπε η γυναίκα στο WANE.

Η 38χρονη είναι παρθένα και σκοπεύει να παραμείνει, ως δείγμα αφοσίωσης στον Θεό.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πώς να ανοίξεις μία μπύρα με… ποδήλατο


Στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλοί «εναλλακτικοί» τρόποι για να ανοίξει κανείς μία μπύρα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του downhill, Greg Minnaar, μας δείχνει πως ανοίγει τις μπύρες του, χρησιμοποιώντας… ένα ποδήλατο.

Δείτε πως θα ανοίγετε τις μπύρες σαν… πρωταθλητές.




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τρομακτική αράχνη πάνω σε μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος


Η εικόνα ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Σε ένα δάσος, σε ένα στοιχειωμένο σπίτι, σε έναν εφιάλτη, στην κόλαση... Αυτά είναι τα μέρη όπου θα περίμενε κανείς να συναντήσει μια τέτοια ανατριχιαστική αράχνη!

Αλλά αυτό το... τέρας, έκανε την εμφάνισή του στον μετρητή κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος. Φανταστείτε να επιχειρήσετε να ελέγξετε το μετρητή και να δείτε την εν λόγω αράχνη περιτριγυρισμένη από τα μωρά της που προφανώς γέννησε εκείνη την ώρα.

Η εικόνα ανέβηκε στο διαδίκτυο (Reddit) με τη λεζάντα: «η Energy Australia (πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και γκαζιού στην Αυστραλία), ήταν αδύνατον να διαβάσει τον μετρητή».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η ιστορία μιας νύφης που την παράτησε ο γαμπρός μια ώρα πριν το γάμο


Το συγκινητικό γράμμα της στην εφημερίδα Guardian.

Η ημέρα του γάμου είθισται να είναι η ομορφότερη στη ζωή μίας γυναίκας. Για την Cyndi Maisonneuve, ωστόσο, η ημέρα αυτή μετατράπηκε σε εφιάλτη. Η άτυχη γυναίκα με επιστολή που έστειλε στον Guardian, διηγείται την συγκινητική ιστορία της για το πώς η σύντροφός της την παράτησε μία ώρα πριν το γάμο τους…

Ιδού πως περιγράφει μια από τις πιο δυσάρεστες στιγμές της ζωής της η Cyndi Maisonneuve, στη Χαβάη όπου επρόκειτο να τελεστή ο γάμος:

«Μπήκε στο δωμάτιο και ζήτησε να μείνουμε μόνοι μας και να μιλήσουμε. Έκλαιγε. Θεώρησα ότι είχε κατακλυστεί από έντονα συναισθήματα λόγω της ημέρας. Τότε είπε ‘δε νομίζω πως θέλω να το κάνω αυτό’. Έμεινα εκεί να τον κοιτάζω-με το πέπλος ήδη στο κεφάλι μου. Αυτός ο άντρας, που υποτίθεται ότι ήταν ο άντρας της ζωής μου, μου έλεγε ότι ακύρωνε το γάμο, μια ώρα πριν την τελετή… Δεν ρώτησα καν το γιατί. Απλά του ζήτησα να φύγει».

Στο γράμμα της, αναφέρει ότι ο άντρας που παραλίγο να παντρευόταν, ήταν ο καλύτερός της φίλος, που γνώρισε πριν από δυο χρόνια σε έναν αγώνα μπέιζμπολ.

«Ήμουν 23 ετών όταν μου έκανε πρόταση γάμου. Οι άνθρωποι που μας ήξεραν, έλεγαν ότι είμαστε το απόλυτο ζευγάρι, ότι ταιριάζαμε πολύ. Αλλά κατά κάποιο τρόπο, όλα ήταν λάθος. Κοιτούσα από το παράθυρο καθώς η αδελφή μου κατευθυνόταν προς την παραλία όπου θα γινόταν ο γάμος, προκειμένου να ενημερώσει τους καλεσμένους για την ακύρωση του γάμου.

Με παράτησε, ήταν αποκαρδιωτικό. Πληγώθηκα πολύ». Η γυναίκα, κλείνει το γράμμα της ως εξής:

«Ο λόγος που επέλεξε να ακυρώσει το γάμο ήταν επειδή δεν ήθελε παιδιά ενώ εγώ ήθελα. Ποτέ δεν είπε γιατί αυτό ήταν ένα άλυτο πρόβλημα. Τώρα, έξι χρόνια μετά, άρχισα να βγαίνω ραντεβού ξανά…».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τα δυναμικά πορτραίτα ενός Ρώσου φωτογράφου


Άνθρωποι που κοιτούν απλά το φακό πριν το κλικ.

Ο Andrey Zharov δεν είναι γνωστός παγκοσμίως και ούτε απολαμβάνει μια ζωή γεμάτη δόξα και φήμη. Είναι απλά ένας φωτογράφος από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, ο οποίος αδιαφορεί για τα ιλουστρασιόν περιοδικά και τα εντοτόριαλ μόδας. Είναι όμως απόλυτα ικανοποιημένος με τα πορτραίτα του, τα οποία είναι δυναμικά, αρκετά ευαίσθητα και εσωστρεφή.

Οι εικόνες του, αποτελούν το τέλειο παράδειγμα για το πόσο δυναμική μπορεί να είναι μια και μόνο εικόνα-πορτραίτα ανθρώπων που δε χρειάζεται να χαμογελάσουν, απλά να κοιτάξουν το φακό για μια και μοναδική στιγμή. «Δεν με ενδιαφέρουν οι πόλεις, χωρίς την παρουσία των ανθρώπων μέσα σε αυτές. Τα πορτραίτα είναι απλών ανθρώπων που συναντώ στους δρόμους», λέει ο ίδιος.


















Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...