Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Άντρας βρέθηκε στην ίδια του την κηδεία!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι συγγενείς του τον θεώρησαν νεκρό μετά από βομβαρδισμούς στη Συρία.

Τον θεωρούσαν νεκρό, μετά από τον βομβαρδισμό αγοράς σε συνοικία στη Συρία, αλλά εκείνος τους… διέψευσε όλους και τελικά κατάφερε και παρέστη μέχρι και στην ίδια του την κηδεία!

Ο Mohammed Rayhan, βρισκόταν στην αγορά στη Douna, κοντά στη Δαμασκό την περασμένη Κυριακή, όταν σημειώθηκε η αεροπορική επίθεση. Από τους βομβαρδισμούς, συνολικά 117 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσα στους οποίους και 16 παιδιά και 7 ακτιβίστριες. Η οικογένεια του Rayhan, θεώρησε ότι το αγαπημένο τους μέλος ήταν νεκρό μιας και δεν επέστρεψε ποτέ από την αγορά. Αλλά δυο ημέρες μετά, περίπου 36 ώρες μετά από τους μοιραίους βομβαρδισμούς, ο Rayhan συνήλθε, βγήκε από τα συντρίμμια μέσα στα οποία είχε «θαφτεί», σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του-με σκόνη να καλύπτει το πρόσωπο και τα ρούχα του.

Σύμφωνα με το Middle East Eye, ο άντρας έφτασε τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η κηδεία του, και φυσικά τη διέκοψε! Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα μια τέτοια μακάβρια νεκρανάσταση. Στην εμπόλεμη Συρία, τέτοιες ειδήσεις είναι συχνές…

Με τους συγγενείς του, μετά την... κηδεία


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.