Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Δωρεάν ροδάκινα στους κατόχους κάρτας σίτισης στο Ρέθυμνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα δοθούν στους δικαιούχος την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο δήμος Ρεθύμνης καλεί τους συμπολίτες - δικαιούχους του προγράμματος αντιμετώπισης ανθρωπιστικής κρίσης, την ερχόμενη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015, να προσέλθουν στον αύλειο χώρο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου (κτίριο ΔΕΛΦΙΝΙ), προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα ροδακίνων που δικαιούνται, ανάλογα με τον αριθμό μελών των οικογενειών τους. Η διανομή θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 2 το μεσημέρι.

Ήδη από χθες, οι υπηρεσίες του δήμου επικοινωνούν και τηλεφωνικά με τους δικαιούχους για να τους ενημερώσουν για τη διαδικασία.

Χρήσιμο είναι να γνωρίζουν οι δικαιούχοι ότι για να παραλάβουν τα φρούτα, θα πρέπει να επιδεικνύουν στον αρμόδιο υπάλληλο την κάρτα σίτισης τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Σημειώνεται, ότι η εν λόγω δράση υλοποιείται μέσω των δήμων της Κοινωνικής Σύμπραξης περιφέρειας Κρήτης, σε εφαρμογή του Κανονισμού της Ε.Ε. 1031/2014, ο οποίος αφορά συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών, καθώς και της κοινής υπουργικής απόφασης των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας , Κοινωνικής ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.