Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Η Ελλάδα κατέχει το δεύτερο μεγαλύτερο χρέος στον κόσμο


Σύμφωνα με έκθεση του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ, η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας με τις χώρες που κατέχουν το υψηλότερο χρέος στον κόσμο(με χρέος στο 173,8% του ΑΕΠ) .

Την... πρωτιά μας «έκλεψε» η Ιαπωνία με χρέος που ανέρχεται στο 243,2% του ΑΕΠ της.
Ακολουθούν ο Λίβανος με 139,7%, η Τζαμάικα με 138,9%, η Ιταλία με 132,5%, η Πορτογαλία με 128,8% και η Ιρλανδία με 122,8%. Την δεκάδα συμπληρώνουν η Κύπρος με 112%, το Μπουτάν 110,7% με και οι ΗΠΑ με 104,5%.


Πηγή: http://www.enikonomia.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Οι έφηβες της Σιέρα Λεόνε που πουλάνε το κορμί τους για να πάνε σχολείο


Το σεξ στα 14 και η εγκυμοσύνη που γκρεμίζει για πάντα τα όνειρα.

Η Aminata σκύβει το κεφάλι της όταν παραδέχεται μιλώντας χαμηλόφωνα πώς έβγαλε τα χρήματά της: σε ηλικία μόλις 15 ετών, εργαζόταν ως πόρνη, βλέποντας ακόμη και τρεις πελάτες σε μία νύχτα.

Αλλά ο λόγος που το έκανε, όπως και άλλα κορίτσια της ηλικίας της είναι σοκαριστικός. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail που παρουσιάζει την ιστορία τους, η Aminata όπως και άλλες έφηβες ήθελε να πάει στο σχολείο, και αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνταν. Όλα αυτά στη Σιέρα Λεόνε, μια από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου, όπου το κόστος των 55 περίπου δολαρίων το χρόνο για εκπαίδευση την κάνει προνόμιο και βέβαια αυτό είναι ένα ποσό που πολλές οικογένειες δεν μπορούν να αντέξουν να δώσουν. Αυτό, λοιπόν, αναγκάζει μερικές πιο ευάλωτες ομάδες, όπως την Aminata να κάνει αυτή την ανταλλαγή που καμιά έφηβη δεν θα πρέπει να κάνει, να παρέχει το σώμα της για να μπορέσει να μορφωθεί.



Η νεαρή κοπέλα πήρε την απόφαση όταν η οικογένειά της δεν μπορούσε να αντέξει πια οικονομικά το κόστος για την εκπαίδευσή της και εκείνη βρήκε αυτή τη λύση μην έχοντας άλλη επιλογή. Σε μια βραδιά μπορεί να βγάλει περίπου 12 δολάρια αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δει τρεις πελάτες. Με αυτά πρέπει να καλύψει πολλά έξοδά της όπως τα ρούχα για το σχολείο, τα βιβλία της και τα τέλη.

«Εγώ δεν αισθάνομαι καλά γι’ αυτό, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή, δεν υπήρχε κανείς να με υποστηρίξει. Ήμουν στο δρόμο. Ξεκίνησα την παιδική πορνεία. Μάζεψα χρήματα για να πάω στο σχολείο» είπε μιλώντας στην Daily Mail. Κανείς δεν ήξερε στο σχολείο πώς τα καταφέρνει να πηγαίνει και όλα έμοιαζαν μια χαρά μέχρι τη στιγμή που έμεινε έγκυος και έπρεπε και πάλι να εγκαταλείψει το σχολείο. Ένα ακόμη κορίτσι που εγκατέλειπε το σύστημα το οποίο βλέπει το 20% των ανδρών να φτάνουν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε σύγκριση με το 9,5% των γυναικών.



Είναι μία από τις μεγαλύτερες ειρωνείες για αυτά τα κορίτσια. Η ανάγκη για την εκπαίδευση, τα αναγκάζει να ασχοληθούν με την πορνεία, αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων μια εγκυμοσύνη θα τελειώσει τη σχολική τους εκπαίδευση για πάντα.

«Αν μια νεαρή κοπέλα μείνει έγκυος ενώ είναι στο σχολείο, στην πραγματικότητα οι δυνατότητες που έχει γίνονται αρνητικές γι’ αυτήν» δήλωσε η Sia Lajaku-Williams από την Διεύθυνση Επιχειρήσεων του Street Child της Σιέρα Λεόνε. Κάθε μέρα από εκεί και μετά είναι μια επιβίωση, δεν έχουν υποστήριξη και παλεύουν ακόμη και για το φαγητό τους. Δεν υπάρχει βέβαια καμία ελπίδα για εκπαίδευση. Μια άλλη νεαρή κοπέλα, η Marie, αποκαλύπτει για τη ζωή της: «Δεν είμαι χαζή. Ήρθα πρώτη στην τάξη μου. Ήθελα να μορφωθώ. Ήθελα να γίνω δικηγόρος, ήταν το όνειρό μου. Αλλά ο πατέρας μου δεν με υποστήριξε και έπρεπε να εγκαταλείψω το σχολείο».



Η 14χρονη κοπέλα που μεγάλωσε σε μια γειτονιά με μεγάλη φτώχεια μπήκε στον κόσμο της πορνείας για να συντηρήσει τη μητέρα της και την αδερφή της όταν χώρισαν οι γονείς της. Ήταν τότε που ένας 25χρονος της πρότεινε να κοιμάται μαζί του για να της πληρώνει τα έξοδα για το σχολείο της. Δέχτηκε ξέροντας ότι είναι μια εμπορική συμφωνία. Όλα γκρεμίστηκαν όταν έμεινε έγκυος και την εγκατέλειψε. Σήμερα ζει στο μικρό της σπίτι με τη μητέρα της και το γιο της.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις δεκάδες περιπτώσεις των κοριτσιών, με την πορεία τους να είναι σχεδόν πάντα ίδια. Πουλάνε το κορμί τους για να πάνε σχολείο και το όνειρό τους διαλύεται για πάντα όταν έρχεται ένα παιδί και εγκαταλείπονται από τους άνδρες. Οργανώσεις όπως το Street Child αγωνίζονται για να μπορέσουν όσο περισσότερες κοπέλες γίνεται να πάνε στο σχολείο αλλά και να το ολοκληρώσουν με επιτυχία.


















Διαβάστε περισσότερα...

Η αρχαία Κόρινθος από ψηλά


Η αρχαία Κόρινθος ήταν σημαντική πόλη-κράτος της αρχαίας Πελοποννήσου. Έλεγχε μία περιοχή που αντιστοιχούσε στα ανατολικά του σημερινού νομού Κορινθίας και στα βορειοανατολικά του νομού Αργολίδας.

Συνόρευε με τη Σικυώνα στα δυτικά, με τους Μεγαρείς στα ανατολικά, με τους Αργείους στα νοτιοδυτικά και με τους Επιδαύριους στα νότια.

Η αρχαία Κόρινθος έλεγχε την νευραλγική θέση του Ισθμού και αποτελούσε το σημαντικότερο εμπορικό κόμβο του αρχαίου κόσμου, μέχρι να απειληθεί από την Αθήνα.

Η Κόρινθος θεωρούταν η πλουσιότερη πόλη του αρχαίου κόσμου και κατοικήθηκε από τα νεολιθικά χρόνια (5.000-3.000 π.Χ.). Κατά την εποχή του χαλκού αναφέρεται σε πολυάριθμους αρχαίους μύθους, όπως στο μύθο του Σίσυφου, στο μύθο του Βελλερεφόντη, στο μύθο του Ιάσονα και της Μήδειας κ.α.



Ο Όμηρος στον κατάλογο των Νεών αναφέρει την Κόρινθο να συμμετέχει στην Τρωική εκστρατεία, κάτω από την ηγεσία του Αγαμέμνονα, βασιλιά των Μυκηνών.

Μετά την κάθοδο των Δωριέων εγκαταστάθηκαν στην Κόρινθο Δωριείς εκτοπίζοντας τους παλαιότερους πληθυσμούς, κυρίως ιωνικής καταγωγής ανατολικότερα.

Με την εγκατάσταση των Δωριέων καθιερώθηκε και το πολίτευμα της αριστοκρατίας στην Κόρινθο, όπου κυβερνούσε πλέον μία αριστοκρατική τάξη Δωριέων, οι Βακχιάδες.

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα που κατέγραψε drone από την περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου.




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

ΗΠΑ: Μια πόλη που τη λένε «Ελλάδα»


Το «ευχαριστώ» της Ελλάδας, της Ελληνικής Δημοκρατίας, μετέφερε στην πόλη Ελλάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε σήμερα στο δημαρχείο της πόλης.

«Ήταν μία παράλειψη πολλών δεκαετιών. Η πόλη Σάουθαμπτον που βρίσκεται βόρεια της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, το 1821-22, μόλις οι τότε κάτοικοί της έμαθαν ότι ξέσπασε στην Ελλάδα η Επανάσταση της απελευθέρωσης από τον τουρκικό ζυγό, ομόφωνα άλλαξαν την ονομασία τους σε Ελλάδα, η οποία είναι και η μοναδική πόλη στον κόσμο που φέρει αυτό το όνομα» ανέφερε ο υφυπουργός παρα τω πρωθυπουργώ που βρέθηκε στις εκδηλώσεις στις ΗΠΑ.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο πρόξενος στη Νέα Υόρκη Γεώργιος Ηλιόπουλος, ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του HANC, εκπρόσωποι των 1.100 ελληνικής καταγωγής - κυρίως πρώτης γενιάς - οικογενειών της περιοχής, όλοι οι επίσημοι φορείς της πόλης, τοπικοί βουλευτές και εκπρόσωποι της Πολιτείας.

Η χορωδία των ελληνόπουλων της ενορίας του Ευαγγελισμού και η χορωδία του σχολείου Αθηνά τραγούδησαν αντίστοιχα τους εθνικούς ύμνους Ελλάδας και ΗΠΑ.Στον Τέρενς Κουίκ ο δήμος της Ελλάδας παρέδωσε αναμνηστικά δώρα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στο μήνυμα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που διάβασε ο Τέρενς Κουίκ, μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά, σας απευθύνομαι στέλνοντας ένα μήνυμα φιλίας μεταξύ των λαών της Ελλάδας και της Αμερικής. Η επίσκεψη του υπουργού κ. Τέρενς Κουίκ στην πόλη Ελλάδα των Ηνωμένων Πολιτειών μού δίνει την ευκαιρία να τονίσω την ιστορική σημασία και φυσική ομορφιά της πόλης σας, ενός τόπου - σύμβολο των στενών δεσμών που ενώνουν τους δύο λαούς μας. Είμαι υπερήφανος, όπως και όλοι οι Έλληνες, που μία πόλη με το όνομα Ελλάδα βρίσκεται στην Αμερική. Οι ιδρυτές της Ελλάδας, ως γνήσιοι Φιλέλληνες, εμπνεύστηκαν από τα μηνύματα της αρχαίας ελληνικής ιστορίας και της ελληνικής επανάστασης. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι θερμά ειρήνη και ευημερία».

Μετά από το τέλος της επίσημης τελετής, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ ξεναγήθηκε στα σχολεία της πόλης, που όλα φέρουν ελληνικά ονόματα, όπως Αθηνά, Αρκαδία, Ολυμπία κ.λπ. Ξεναγήθηκε, τέλος, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης, η οποία με την ευκαιρία της επίσκεψης του εκπροσώπου της ελληνικής Πολιτείας, είχε ειδικά αφιερώματα στον Μέγα Αλέξανδρο, με σειρά δεκάδων σχετικών βιβλίων και με την προτομή του στη μέση της κυρίας αίθουσας, που είναι δώρο του δήμου της Ρόδου, με την οποία η πόλης της Ελλάδας είναι αδελφοποιημένη από τη δεκαετία του '90.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Tips για καλύτερες φωτογραφίες στο Instagram


Μικρές συμβουλές και «κόλπα».

Είναι, μάλλον, στους περισσότερους γνωστό ότι τα τοπία και οι εντυπωσιακές εικόνες που ανεβάζουν πολλοί χρήστες, και ιδιαίτερα σελίδες και εταιρείες, στο Instagram δεν είναι τραβηγμένες από το κινητό τους αλλά από μια φωτογραφική μηχανή. Αυτό είναι και ένα από τα βασικά «κόλπα» που κάνουν όσοι έχουν φωτογραφίες πιο καθαρές και με καλύτερη ανάλυση στο προφίλ τους.

Για πολλούς φωτογράφους αυτό σημαίνει ότι βγάζουν τις εικόνες από μια φωτογραφική μηχανή, τις επεξεργάζονται στον υπολογιστή τους και τις τροποποιούν όπως θέλουν μέχρι να τις περάσουν στο smartphone και να τις ανεβάσουν στο Instagram. Ωστόσο υπάρχει πάντα η συνηθισμένη λύση του να ανεβάζετε φωτογραφίες που έχουν ληφθεί απευθείας από το smartphone σας με τη χρήση των εργαλείων του κοινωνικού δικτύου. Ακόμη και έτσι όμως υπάρχουν μικρές συμβουλές ώστε να είναι πιο ωραίο το αποτέλεσμα.

1. Τετράγωνο κόψιμο


Το Instagram εξακολουθεί να δίνει την προεπιλογή της τετράγωνης φωτογραφίας που δημιουργεί μια νοσταλγία των παλιών φωτογραφικών Polaroid. Από εκεί και πέρα το πώς εσείς «κόβετε» μια φωτογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο φαίνεται στους άλλους. Ανάλογα λοιπόν με το ποιο είναι το θέμα της φωτογραφίας φροντίστε να το παρουσιάσετε τονίζοντάς το, χωρίστε νοητά την εικόνα σε τρία μέρη και φροντίστε το «σημείο ενδιαφέροντος» να είναι στο ένα μέρος. Αν για παράδειγμα φωτογραφίζετε ένα όμορφο τοπίο, αυτό μπορεί να σημαίνει την τοποθέτηση του ορίζοντα στο τρίτο κάτω μέρος για να τονιστεί και ο ουρανός ή αντίθετα την τοποθέτηση του ορίζοντα στο πάνω τρίτο μέρος ώστε να τονιστεί το προσκήνιο.

2. Γωνίες


Μπορεί να πει κανείς ότι η σωστή γωνία είναι η «πεμπτουσία» μιας καλής φωτογραφίας. Μια καλή γωνία βοηθά να επιτείνεται η γεωμετρία στην οθόνη και να δίνεται ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Είναι μια κλασική κινηματογραφική τεχνική και μπορείτε να βγάλετε ένα αντικείμενο είτε από ψηλά είτε από κάτω ώστε να δώσετε ένα πιο ωραίο και διαφορετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον το να βγάλεις μια φωτογραφία από συγκεκριμένη γωνία βοηθάει να δεις ένα αντικείμενο όπως δεν το έχεις δει στο παρελθόν.

3. Φίλτρα και εφέ


Εκτός από το τετράγωνο σχήμα στις φωτογραφίες του Instagram, εξίσου διάσημα εργαλεία είναι τα φίλτρα και τα εφέ. Πολλά από αυτά μιμούνται διάφορα είδη ταινιών ή αλλάζουν τη «θερμοκρασία» της φωτογραφίας κάνοντάς την πιο θερμή ή πιο ψυχρή. Μπορείτε επίσης να βγάλετε από τις φωτογραφίες όλο το χρώμα και να το ρυθμίσετε από την αρχή όπως επίσης και το κάθε φίλτρο. Το Instagram προσθέτει συνεχώς νέα φίλτρα ενώ υπάρχουν ήδη δεκάδες που μπορούν να κάνουν τις φωτογραφίες σας πιο εντυπωσιακές. Μην παραμελείτε να βάζετε φίλτρο στην εικόνα σας και να διαλέγετε αυτό που σας ταιριάζει πιο πολύ. Ακόμη και μια άψυχη φωτογραφία μπορεί να πάρει νέα μορφή με ένα φίλτρο.

4. Χρησιμοποιήστε το layout για να συνδυάσετε πολλαπλές φωτογραφίες


Αποτελεί μια ξεχωριστή εφαρμογή του Instagram που αξίζει να «κατεβάσετε» και να χρησιμοποιήσετε. Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να ενώσετε σε μια εικόνα διάφορες φωτογραφίες, ενώ με βάση το πόσες φωτογραφίες θα ενώσετε, τότε θα μπει αυτόματα διαφορετική διάταξη. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος της καθεμιάς και πού θα τοποθετηθεί. Είναι μια διασκεδαστική προσθήκη και σίγουρα δημιουργεί ένα ωραίο και διαφορετικό αποτέλεσμα.

Δεν είναι ανάγκη να σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε όλες τις τεχνικές μαζί, αρκεί κάθε φορά να δοκιμάζετε και κάτι άλλο που θα προσθέτει ένα νέο στοιχείο στις φωτογραφίες σας και θα τις κάνει να φαίνονται διαφορετικά.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Οι χειρότερες ομιλίες σε γάμους που έχουν ακουστεί ποτέ


«Έχω κοιμηθεί με τη νύφη».

Το να αναλάβει κάποιος να παντρέψει δύο ανθρώπους, να γίνει δηλαδή κουμπάρος, δεν είναι εξίσου εύκολο σε όλες τις χώρες. Σε ορισμένες χώρες, όπως για παράδειγμα στις ΗΠΑ και τη Βρετανία, στα καθήκοντα του κουμπάρου περιλαμβάνεται και να κάνει μια ομιλία για τους νεόνυμφους.

Η στιγμή που ο κουμπάρος θα σηκώσει το ποτήρι του στον αέρα και θα πει μερικά λόγια, είναι αυτή που είτε θα λάμψει, είτε θα προκαλέσει απίστευτη αμηχανία ή ακόμη και γέλια.

Για παράδειγμα, ο κουμπάρος καλείται να πει αστείες ιστορίες, να μοιραστεί κοινές μνήμες και να θυμίσει, ίσως, το λόγο που αυτοί οι δύο -γαμπρός και νύφη- , έκαναν πράγματι το σωστό βήμα.

Ωστόσο, λίγο το άγχος και η αμηχανία, καθώς και η έλλειψη ευφράδειας λόγου μπορούν να μετατρέψουν τη στιγμή αυτή σε «πατάτα»!

Το blog Bride and Groom Direct συγκέντρωσε ορισμένες από τις χειρότερες προπόσεις που έγιναν ποτέ από μάλλον αμήχανους κουμπάρους, προκειμένου να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά.

Ιδού μερικές από τις πιο άβολες στιγμές και ατάκες για κουμπάρους, όπως τις αφηγήθηκαν αυτόπτες μάρτυρες:

«Στο γάμο κάποιου συγγενή μου, ο κουμπάρος αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι ''Δεν έχω κάνει ποτέ''. Αρχικά ξεκίνησε χιουμοριστικά, αλλά γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι ήξερε ακριβώς τι έκανε, όταν ολοκλήρωσε λέγοντας “έχω κάνει σεξ με τη νύφη, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ τρίο μαζί της”. Δε ξέρω ποιος έπαθε το περισσότερο σοκ η νύφη ή ο γαμπρός ή όλοι οι καλεσμένοι...»

«Ο αδελφός μου έγινε κουμπάρος πρόσφατα, και ανησυχούσε απίστευτα για το λόγο που θα έβγαζε. Έκανε ξανά και ξανά πρόβα, αλλά όταν η μεγάλη ημέρα έφτασε, άρχισε να πίνει το ένα ποτό μετά το άλλο. Δυστυχώς, μέθυσε τόσο πολύ πριν την πρόποση, που έπεσε ξερός στην καρέκλα και άρχισε να ροχαλίζει...»

«Ο λόγος έφτανε προς το τέλος του, και πριν καθίσει στη θέση του, ο κουμπάρος φώναξε “θέλει κανείς να κάνει κοκαΐνη;”»

«Κατά τη διάρκεια της πρόποσης, ο κουμπάρος προέτρεψε τους καλεσμένους “ας χορέψουμε!” και σύρθηκε στη πίστα στα γόνατα, χύνοντας τη μπύρα του στο όμορφο φόρεμα της νύφης».

«Καθώς ο γαμπρός στεκόταν όρθιος και έλεγε το λόγο του, ξαφνικά είπε ότι δε φοράει απολύτως τίποτα κάτω από το κιλτ, κάτι που φρόντισε να μας δείξει! Θεωρώ ότι κάποιες από τις καλεσμένες, συμφώνησαν ότι αυτός ήταν ο καλύτερος λόγος που έχουν ακούσει».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η 29χρονη σέρφερ με τους 1 εκατομμύριο followers που ταξιδεύει δωρεάν


Ο χορός που της άνοιξε νέες πόρτες και τα ταξίδια στον κόσμο.

Η 29χρονη Anastasia Ashley είχε ήδη γνωρίσει την επιτυχία στον «πραγματικό κόσμο» και όχι στα κοινωνικά δίκτυα, πριν δηλαδή φτιάξει το λογαριασμό της στο Instagram που εξελίχθηκε σε μια μεγάλη πηγή εισοδήματος, όντας επαγγελματίας σέρφερ από νεαρή ηλικία και κερδίζοντας τον πρώτο εθνικό τίτλο της μόλις στα 16 της χρόνια.

Όταν όμως ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει στην παραλία έγινε viral το 2013, η γεννημένη στη Χαβάη νεαρή είδε τις «μετοχές» της να εκτοξεύονται και τους followers της στο Instagram να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο. Παράλληλα, της άνοιξε την πόρτα για ένα συνεχές ταξίδι στον κόσμο και μάλιστα με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Η Ashley έχει κερδίσει πολλούς τίτλους και έχει διακριθεί σε αγώνες, αλλά ήταν το 2013 που κέρδισε όλα τα βλέμματα και η εικόνα της έκανε το γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγες μέρες. Η ίδια έκανε ζέσταμα στην παραλία όταν ο φακός την απαθανάτισε να χορεύει για λίγη ώρα και από τότε η φήμη της εξαπλώθηκε. Μιλώντας για το συγκεκριμένο βίντεο λέει πως είναι τρελό το πόσο γνωστό έγινε στον κόσμο, καθώς δεν κάνει τίποτα παραπάνω απ’ ό,τι συνήθως όταν ακούει μουσική.

Από τότε, έχουν γραφτεί για εκείνη πολλά δημοσιεύματα κι έχει κάνει φωτογραφήσεις σε γνωστά περιοδικά. Δεν έχει μάλιστα μόνο άνδρες θαυμαστές, αλλά και γυναίκες που την ακολουθούν στο Instagram και της εκφράζουν το θαυμασμό τους για τις αθλητικές της επιδόσεις και τον τρόπο ζωής της. Αυτό που είναι σημαντικό, όπως λέει η ίδια, είναι να είσαι αυθεντικός, πράγμα που εκείνη κάνει και προσθέτει ότι γι’ αυτό το λόγο επιλέγει πολλές φορές να φωτογραφηθεί με ελάχιστο ή καθόλου μακιγιάζ. Αν δει κάποιος το προφίλ της στο Instagram θα παρατηρήσει ότι έχει φωτογραφηθεί σε πολλά θέρετρα και όχι μόνο στη χώρα της, δείχνοντας να απολαμβάνει τις διακοπές της. Όπως λέει, αυτές οι εικόνες αντικατοπτρίζουν την καριέρα της καθώς πολλές τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία ακόμη και αεροπορικές εταιρείες της πληρώνουν τα έξοδα για να ανεβάσει φωτογραφίες απ' αυτά και να τα διαφημίσει. Έχει μάλιστα και προσφορές από εταιρείες ρούχων, έχοντας μια γκαρνταρόμπα από εκατοντάδες μαγιό καθώς σχεδόν ποτέ δεν εμφανίζεται με το ίδιο.

Καλιφόρνια, Μαϊάμι, Χαβάη, Μεξικό, Ινδονησία, Ελλάδα, νησιά Μπαρμπέιντος είναι μόνο μερικά από τα μέρη που έχει επισκεφτεί και συνεχίζει...
























Δείτε το βίντεο με το χορό που την έκανε γνωστή...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

14 σκίτσα που δείχνουν τις διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών


Μας φαίνεται πως οι άντρες και οι γυναίκες είναι από διαφορετικούς πλανήτες. Δεν είναι απλά λόγια: κάνουμε πολλά πράγματα εντελώς διαφορετικά και πολλές φορές μάλιστα ούτε που το καταλαβαίνουμε!

Δείτε αυτά τα σκιτσάκια που δείχνουν τις πραγματικές διαφορές ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες. Παρόλο που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, δεν μπορούμε να ζήσουμε ο ένας χωρίς τον άλλον.






























Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...