Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Δέκα από τα πιο περίεργα ξενοδοχεία στον κόσμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τις μαγευτικές εικόνες που κόβουν την ανάσα.

Αξέχαστες διακοπές στα πιο περίεργα ξενοδοχεία του πλανήτη. Δέκα ξενοδοχεία σε διάφορα μέρη του κόσμου σας υπόσχονται μια διαμονή που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.Στην προκειμένη περίπτωση η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία αφού μπορούν να σας μεταφέρουν σε άλλο πλανήτη ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τον ύπνο σας σε μια χρονοκάψουλα, στο βυθό μιας θάλασσας ενώ θα είστε ξαπλωμένοι στο μαξιλάρι σας, στην καρδιά της έρημου στην Αφρική όταν θα ξεκουράζεστε. Για τους λάτρεις του υγρού στοιχείου η επιλογή είναι το εξωτικό Μπαλί όπου θα μπορέσετε να κολυμπήσετε πάνω σε δέντρα, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ή τα πλωτά σπίτια στις Μαλδίβες.Η συμμετοχή σας σε χορό των βαμπίρ θεωρείται δεδομένη αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο όπου το ξενοδοχείο της απόλυτης χλιδής σας περιμένει.Δέκα περίεργα ξενοδοχεία σε διάφορα μέρη του κόσμου έρχονται να ικανοποιήσουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα και να χαράξουν ανεξίτηλα στην μνήμη σας την διαμονή σας σε αυτά.

Fantasuite Hotel, Μινεσότα, ΗΠΑ





Όσοι από εσάς είστε λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας, όχι δεν χρειάζεται να αλλάξετε πλανήτη. Αρκεί ένα ταξίδι μέχρι την Αμερική και συγκεκριμένα μέχρι την Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο σου δίνει είκοσι εναλλακτικές επιλογές για να περάσεις το βράδυ σου. Το δωμάτιο της Οδύσσειας του Διαστήματος για παράδειγμα παραπέμπει σε μια κάψουλα χρόνου με όλες όμως τις ανέσεις. Το ξενοδοχείο Fantasuite θυμίζει κάτι από Πόλεμο των Άστρων και αποτελεί σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία χωρίς να χρειάζεται η συμβολή της NASA.

Poseidon Undersea Resort, Φίτζι







Τα νησιά Φίτζι αποτελούν έναν από τους δημοφιλέστερους εξωτικούς προορισμούς. Λίγοι όμως είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι μπορούν να ζήσουν μια ιδαίτερη εμπειρία ακόμη και στον ύπνο τους. Στο ξενοδοχείο Poseidon μπορεί κανείς να κάνει κράτηση που περιλαμβάνει μια επίγεια βίλα και μια υποβρύχια σουίτα 51 τετραγωνικών μέτρων.

Περισσότερες από είκοσι σουίτες διαθέτουν LCD οθόνες που θολώνουν όταν θέλεις τον προσωπικό σου χώρο, την ώρα που μπορείς να ταΐσεις τα ψάρια με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Το δωμάτιο έχει θέα σε έναν απέραντο κοραλλιογενή βυθό.Για να φτάσει κανείς μέχρι το δωμάτιο θα πρέπει να μπει σε ένα ατομικό υποβρύχιο ενώ έχει την δυνατότητα να απολαύσει εντυπωσιακές καταδύσεις στα παρθένα νερά των Φίτζι.

Barin Ski Resort, Shemshak, Ιράν







Αν μας έλεγε κάποιος ότι θα πάει για σκι στο Ιραν το πιθανότερο είναι να τον λέγαμε τρελό. Κι όμως αντικρίζοντας αυτή την φωτογραφία από το εντυπωσιακό ξενοδοχείο που βρίσκεται τοποθετημένο στους πρόποδες των βουνών Alborz. κανείς μένει άφωνος. Το βόριο Ιράκ έχει βουνά που ξεπερνούν τα 550 μέτρα και δίνουν την ευκαιρία για σκι από τον Νοέμβριο μέχρι τον Απρίλιο. Το Barin Ski Resort βασίζεται στις καμπύλες ενός χιονισμένου βουνού καθώς το φυσάει ο άνεμος.

Η ρεσεψιόν, οι διάδρομοι και κάθε δωμάτιο λαμβάνουν φυσικό φως από τους φεγγίτες που υπάρχουν στις οροφές, ενώ οι τοίχοι και οι διάδρομοι θυμίζουν ένα ιγκλού σχεδιασμένο από κάποιον καλλιτέχνη.

The French Bubble Hotel, Attrap-Rêves





Μπορεί ο δημοφιλέστερος προορισμός στη Γαλλία να είναι το Παρίσι, οι λάτρεις της φύσης όμως μπορούν να επιλέξουν ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο στη γαλλική ύπαιθρο. Κάθε δωμάτιο στο French Bubble Hotel είναι μια διάφανη, φούσκα που βρίσκεται έξω στη φύση, κάτω από τα αστέρια. Στο δωμάτιο μπαίνει κάποιος από μια πόρτα με φερμουάρ, ενώ την νύχτα μέσα από το διάφανο ταβάνι μπορεί να αντικρίσει τον μαγευτικό γαλαξία.

Για τον σκοπό αυτό μάλιστα το ξενοδοχείο σου παρέχει ένα επαγγελματικό τηλεσκόπιο. Παράλληλα μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε σου επιθυμία προσφέροντας διάφορα πακέτα, όπως gourmet γεύματα, εξωτερικό τζακούζι και δωμάτια γνωστά ως Zen, Love Life, Glamour, 1001 Nights of Love, and Chic & Design. Κάποια δωμάτια έχουν ακόμη και περιποιημένο γρασίδι για πάτωμα για να προσφέρουν την απόλυτη ευχαρίστηση του να ζεις στη φύση.

Hôtel de Glace, Καναδάς







Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν ένα μέρος μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου με πολικές θερμοκρασίες τότε ο κατάλληλος προορισμός βρίσκεται στο Κεμπέκ του Καναδά. Στο Hôtel de Glace η θερμοκρασία παραμένει σταθερή μεταξύ -5 και -2 βαθμών Κελσίου και αυτό γιατί το ξενοδοχείο είναι φτιαγμένο από πάγο. Τα κρεβάτια είναι και εκείνα κατασκευασμένα από πάγο ενώ κανείς μπορεί να επισκεφθεί το εστιατόριο από πάγο, ή να απολαύσει ένα cocktail σε ποτήρι φτιαγμένο από πάγο στο παγωμένο μπαρ.

Swiss Pod Hotel, Whitepod Eco-Luxury Hotel





Στις ίδιες περίπου θερμοκρασίες και η συγκεκριμένη πρόταση. Σε απόσταση 90 λεπτών από το αεροδρόμιο της Γενεύης, τοποθετημένο στους πρόποδες των Ελβετικών Άλπεων στη γραφική πόλη Les Cerniers, το ξενοδοχείο Whitepod Eco προσφέρει 15 ανεξάρτητες πολυτελείς ακάτους σχεδιασμένες από τον Buckminster Fuller. Δεκαπέντε άκατοι, η κάθε μία με μια προέκταση με θέα την κοιλάδα από κάτω, είναι 15 λεπτά με τα πόδια μακριά από τη ρεσεψιόν. Το προσωπικό παρέχει σε κάθε επισκέπτη ένα σακίδιο πλάτης που περιέχει ότι χρειάζεσαι για να περπατήσεις μέχρι την άκατο όπως μπότες ορειβασίας.

Botswana Orients Express Safari Camp







Αν πάλι από κάτι κρύο θες να επισκεφθείς κάτι ζεστό τότε η λύση είναι το Botswana Orients Express Safari Camp στην Αφρική. Το ξενοδοχείο πρόσφατα άλλαξε ονομασία σε Belmond Safaris και προσφέρει 3 διαφορετικούς χώρους, ο κάθε ένας με πολυτελείς καμπάνες που περιλαμβάνουν king size κρεβάτι, κουνουπιέρα και ιδιωτικά μπαλκόνια.

Μετά από μια κουραστική ημέρα ξενάγησης στην περιοχή μπορείς να απολαύσεις τις πεντακάθαρες πισίνες τρώγοντας διάφορους μεζέδες, ή να πάρεις ένα cocktail και να συμμετάσχεις με το πλήθος στο boma - το μάζεμα γύρω από τη φωτιά. Εκεί όπου οι ξεναγοί διηγούνται τις πιο τρομερές εμπειρίες που βίωσαν στην Αφρική.

Bali Hanging Garden Resort







Το πεντάστερο ξενοδοχείο Bali Hanging Garden Resort, το οποίο βρίσκεται βαθιά μέσα στο τροπικό δάσος της Ινδονησίας διαθέτει 44 σουίτες διασκορπισμένες μέσα σε 32 στρέμματα με κάθε βίλα να διαθέτει αχυρένια οροφή alang alang και μια ιδιωτική πισίνα από γρανίτη. Η θέα στον ποταμό Ayung είναι μαγευτική ενώ χρησιμοποιώντας κανείς την πισίνα 2 επιπέδων που επεκτείνεται ψηλά πάνω από την ζούγκλα έχει την αίσθηση ότι κολυμπά πάνω από τα δέντρα.

Μαλδίβες, Cocoa Island Hotel







Οι Μαλδίβες αποτελούν σίγουρα τον εξωτικό προορισμό που όλοι θέλουν να επισκεφθούν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Αν όμως θέλετε να το συνδυάσετε με μια ξεχωριστή εμπειρία τότε μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε σε ένα από τα 33 πλωτά σπίτια στο θέρετρο Cocoa Island. Το κάθε ένα προσφέρει κομψές κρεβατοκάμαρες μαζί με ευρύχωρα καθιστικά με γυάλινους τοίχους που οδηγούν στα ιδιωτικά μπαλκόνια. Την ίδια ώρα μπορείς να χαλαρώσεις στο ξύλινο τζακούζι ή να ταΐσεις τα πολύχρωμα ψάρια στο νερό.

Crazy Bear Hotel, Ηνωμένο Βασίλειο





Η χλιδή και η πολυτέλεια σε όλο τους το μεγαλείο με ένα ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο και διαμονή σε ένα ξενοδοχείων πολλαπλών επιλογών. Μπορείς να βυθιστείς μέσα σε μια πολυθρόνα και να απολαύσεις τα πούρα Αβάνας και το ρούμι Zacapa 23, ή να συμμετάσχεις σε ένα χορό των βαμπίρ τις απόκριες και να γιορτάσεις μαζί με ανθρώπους λάστιχο, μάγους και κόκκινα σαν αίμα cocktail και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να βγεις από το ξενοδοχείο.Στο τέλος του καλοκαιριού στο Garden Party ψήνουν 500 αστακούς για να τους απολαύσουν οι πελάτες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.