Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ονειρική χώρα για δουλειά η Γερμανία για τους Σέρβους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και μεγαλύτερες απολαβές από τη χώρα τους.

Την πλέον ελκυστική χώρα για δουλειά θεωρούν οι Σέρβοι τη Γερμανία και ακολουθεί η Σουηδία και η Αυστρία, σύμφωνα με τον διεθνή ιστότοπο εύρεσης εργασίας Network.

Το παραπάνω αποτέλεσμα προέκυψε από μία διεθνή δημοσκόπηση για το πόσο πρόθυμοι είναι οι πολίτες διαφόρων χωρών να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό, σύμφωνα με το Infostud, ένα site εύρεσης εργασίας που είναι μέλος του Network.

Στη δημοσκόπηση έλαβαν μέρος πολίτες από 189 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 1.200 Σέρβων. Απ' αυτούς τα 2/3 δήλωσαν πρόθυμοι να πάνε στο εξωτερικό και μόλις το 8% θα επέλεγε να μείνει στη χώρα, ενώ το 16% δήλωσε αναποφάσιστο, σύμφωνα με την Infostud.

Οι λόγοι, τους οποίους επικαλούνται οι περισσότεροι Σέρβοι για να αιτιολογήσουν την προθυμία τους να πάνε και να εργαστούν στο εξωτερικό, συμπεριλαμβάνουν τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, την οικονομική ανασφάλεια στη Σερβία, τις μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές, τις καλύτερες ευκαιρίες για την ανάπτυξη της καριέρας τους και τα περισσότερο κερδοφόρα συμβόλαια που τούς προσφέρονται.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.