Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Όταν ο έρωτας δεν κοιτά την ηλικία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο μέλλων σύζυγος έχει τρία παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας από τη μέλλουσα γυναίκα του.

Η 22χρονη Carly King ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη και να βαδίσει στην εκκλησία δίπλα στον αγαπημένο της, τον… 58χρονο Billy Potter. Η σχέση τους έχει δεχθεί σφοδρή κριτική λόγω της διαφοράς της ηλικίας τους που φτάνει τα 36 χρόνια αλλά και επειδή ο Potter έχει τρία παιδιά που έχουν μεγαλύτερη ηλικία από τη μέλλουσα μητριά τους.

Παρά τις αρνητικές κριτικές οι ερωτευμένοι από το Suffolk δηλώνουν πως αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλο.

«Αρχικά προσπαθούσαμε να το κρύψουμε λόγω της διαφοράς ηλικίας. Έχει τρία παιδιά και δεν θέλαμε να το μάθουν όλοι πριν φανεί αν είναι σοβαρό. Ωστόσο μαθεύτηκε και ακούσαμε πολλά, κυρίως αρνητικά», εξηγεί η 22χρονη στη Daily Mail, «μας έλεγαν πως δεν θα κρατήσει η σχέση μας, με κατηγορούσαν πως θέλω τα λεφτά του, λέξεις που πονούσαν. Δεν ήταν έτοιμοι να μας δώσουν μία ευκαιρία».

Η King πρωτογνώρισε τον σύντροφό της το Νοέμβριο του 2011όταν ήταν μόλις 18 χρονών. «Αλλά ήμουν τότε πολύ παχουλή, φορούσα χοντρά γυαλιά, ήμουν λίγο χάλια, δεν με πρόσεξε», λέει.

Έξι μήνες αργότερα όμως εκείνη βρέθηκε να δουλεύει στην παμπ της περιοχής και συχνά όταν σχολούσε πήγαινε τον Billy, που ήταν θαμώνας, στο σπίτι του. Έτσι άρχισαν όλα.

Για έξι μήνες έκαναν παρέα μέχρι που εκδήλωσαν τα αισθήματά τους.

Σήμερα ζουν μαζί και δεν δίνουν πια σημασία στην κριτική που δέχονται. Μάλιστα ο 58χρονος την είχε προειδοποιήσει πως δεν είχε σκοπό να παντρευτεί αλλά τελικά ήταν εκείνος που μια μέρα γονάτισε μπροστά της και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του.

Πλέον ετοιμάζουν το γάμο τους και η 22χρονη ανυπομονεί να κάνει οικογένεια. «Είναι όλα όσα ήθελα στη ζωή μου», λέει.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.