Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Έφυγε ο 53χρονος τραγουδιστής του «Wonderful Life»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε ηλικία 53 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή ο Βρετανός τραγουδιστής Colin Vearncombe, ευρέως γνωστός ως Black, που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο, έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε αυτόν τον μήνα.



Ο πετυχημένος τραγουδιστής είχε αποκτήσει ιδιαίτερη δημοτικότητα κατά δεκαετία του 1980, όταν τα μουσικά κομμάτια «Wonderful Life» και « Sweetest Smile» αγκαλιάστηκαν από όλον τον κόσμο.

Να σημειωθεί, πως ο τραγουδιστής βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες σε κώμα, από το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να επανέλθει.

-----------

Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή για το χαμό του Black


Σε ηλικία 53 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή ο Βρετανός τραγουδιστής Κόλιν Βερνκόμπ, ευρέως γνωστός ως Black, που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο, έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε αυτόν τον μήνα.

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε με μία ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook.

Ο πετυχημένος τραγουδιστής είχε αποκτήσει ιδιαίτερη δημοτικότητα κατά δεκαετία του 1980, όταν τα μουσικά κομμάτια «Wonderful Life» και « Sweetest Smile» αγκαλιάστηκαν από όλον τον κόσμο.

Να σημειωθεί, πως ο τραγουδιστής νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στην Ιρλανδία εδώ και δύο εβδομάδες, μετά από αυτοκινητικό δυστύχημα κοντά στο αεροδρόμιο Κορκ.

Ο τραγουδιστής βρισκόταν σε κώμα και την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι «είχε ελάχιστες πιθανότητες να τα καταφέρει». Την Κυριακή είχε ανακοινωθεί ότι η κατάστασή του είχε χειροτερεύσει.

Η μουσική του καριέρα μετρούσε 35 χρόνια από την κυκλοφορία του Black, Human Features το 1981. Το 1985 έγραψε και κυκλοφόρησε το Wonderful Life που έγινε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως.

Αν και δεν επανέλαβε την εμπορική αυτή επιτυχία, συνέχισε να εργάζεται και έβγαλε οκτώ άλμπουμ ως Black και έξι με το όνομά του.

Πέρυσι είχε κυκλοφορήσει το άλμπουμ Blind Fate.

Δείτε τα βίντεο:






Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.