Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Άνδρας υποστηρίζει πως κέρδισε 10χρονη στα χαρτιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την άρπαξε την ώρα που πήγαινε στο σχολείο της.

Την υπόθεση εξαφάνισης 10χρονου κοριτσιού που βρέθηκε στο σπίτι 40χρονου ύστερα από 48 ώρες απουσίας ερευνά η ρωσική αστυνομία. Ο απαγωγέας της άρπαξε τη 10χρονη ενώ πήγαινε στο σχολείο της, στο απομακρυσμένο χωριό Volochaevka στα ανατολικά της Ρωσίας, την έβαλε στο αυτοκίνητό του κι έγινε καπνός.

Το σκηνικό είδε ένα 11χρονο αγόρι που το ανέφερε στους δασκάλους.

Η Ekaterina (Katya) Bachurina πέρασε τουλάχιστον μία νύχτα με τον άνδρα, που σύμφωνα με την αστυνομία είναι ο 40χρονος Sergey Ponomarev. Έμειναν σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου ο 40χρονος υποστήριξε πως πρόκειται για την κόρη του.



Μετά τη σύλληψή του υποστήριξε ωστόσο πως «κέρδισε» το κορίτσι στα χαρτιά (!) από τον ίδιο τον πατέρα της, κάτι που εκείνος διαψεύδει.

Στο τραπέζι έχουν πέσει κι άλλα σενάρια, όπως ότι το κορίτσι προοριζόταν για σκλάβα του σεξ ή για τη μαύρη αγορά ανθρώπινων οργάνων.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως η 10χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι εξετάσεις της έδειξαν πως δεν έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση ούτε έχει άλλα τραύματα.

Η 29χρονη μητέρα της Ekaterina, Olga Pogarskaya, υποστήριξε πως ο πρώην άνδρας την δεν θα πόνταρε την κόρη τους στα χαρτιά. «Δεν πιστεύω πως θα έκανε κάτι τέτοιο. Ό,τι άνθρωπος κι αν είναι, είναι πάντα πατέρας. Την αγαπά πολύ, βλέπονται συχνά», τόνισε.

Η ταυτότητα και οι φωτογραφίες του κοριτσιού δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη ρωσική αστυνομία μετά την απαγωγή του.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.