Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Τραυματίστηκε σοβαρά 14χρονος λόγω επικίνδυνης διαδικτυακής μόδας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα επικίνδυνη μόδα επικρατεί ανάμεσα στους εφήβους τις ΗΠΑ, με θύμα της έναν 14χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις .

H συγκεκριμένη τάση θέλει εφήβους να δένονται με μονωτική ταινία και στη συνέχεια να προσπαθούν με κάθε τρόπο να δραπετεύσουν. Θύμα της νέας διαδικτυακής τρέλας έπεσε ένας 14χρονος που αποφάσισε να διαγωνιστεί με τους φίλους του.



Συγκεκριμένα, οι φίλοι του νεαρού τον τύλιξαν ολόκληρο με μονωτική ταινία και στη συνέχεια χρονομετρούσαν την χρονική διάρκεια που χρειαζόταν το αγόρι για να ελευθερωθεί.

Δυστυχώς, ο νεαρός έχασε την ισορροπία του και έπεσε με δύναμη πάνω σε ένα παράθυρο, χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο. Από την πτώση ο 14χρονος τραυμάτισε σοβαρά την κόχη του ματιού του και τα ζυγωματικά του και χρειάστηκε άμεση επέμβαση καθώς είχε αιμορραγία και στον εγκέφαλο.

Μετά το σοκ, ο νεαρός μαζί με την οικογένειά του μοιράζονται φωτογραφίες, που ο ίδιος απεικονίζεται τραυματισμένος, με 48 ράμματα στο κεφάλι, προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο για τους κινδύνους που ενέχει η νέα αυτή μόδα.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ:








Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.