Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ισπανική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου γδύθηκε για καλό σκοπό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το σέξι ημερολόγιο για το 2016 - Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες.

Μια αποκαλυπτική φωτογράφηση για ένα ακόμη πιο αποκαλυπτικό ημερολόγιο έκανε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Lorca Deportiva της Ισπανίας, οι παίκτριες της οποίας έμειναν με τα εσώρουχα για το καλό βέβαια του συλλόγου τους.

Τα έσοδα από το σέξι ημερολόγιο για το 2016 με τις αθλήτριες να φωτογραφίζονται με τα απολύτως απαραίτητα θα πάνε στην ενίσχυση της ομάδας και, όπως φαίνεται, το ποσό θα είναι αρκετά καλό. Τα κορίτσια που συνηθίζουν να φορούν ποδοσφαιρικές φανέλες και κάλτσες άλλαξαν λίγο στυλ και άφησαν τα μαλλιά τους κάτω, ενώ στη φωτογράφηση έγιναν και γυρίσματα για την ισπανική τηλεόραση. Όπως λένε οι ίδιες, έκαναν τη φωτογράφηση για να συγκεντρώσουν χρήματα για το σύλλογο αλλά και να συμβάλουν στην προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα τους.

Η γυναικεία Lorca Deportiva ξεκίνησε το 2010 και από τότε υπάρχει μεγάλη αύξηση του αριθμού των κοριτσιών και των γυναικών που θέλουν να συμμετέχουν στο σύλλογο. Μάλιστα υπάρχει και ένα τμήμα προπόνησης για νεαρά κορίτσια που θέλουν να μάθουν ποδόσφαιρο και είναι ήδη 30.

Εκτός από το ποδοσφαιρικό ταλέντο, τα κορίτσια φαίνεται πως ξέρουν και να ποζάρουν καλά στο φακό. Όπως φαίνεται μάλιστα μέσω της τολμηρής τους προσπάθειας θα πετύχουν το στόχο τους και θα κάνουν τις αναμενόμενες πωλήσεις. Άλλες πιο άνετες και άλλες λίγο πιο ντροπαλές, όλα τα κορίτσια δημιούργησαν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα και ήταν πολύ συνεργάσιμες με τον φωτογράφο αφού έτσι κι αλλιώς έχουν μάθει να λειτουργούν σαν ομάδα.

Δείτε το βίντεο με την ομάδα και τη φωτογράφηση για το ημερολόγιο...










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.