Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Προφυλακίστηκε ο υπεύθυνος κυλικείου που ασέλγησε σε μαθήτριες - Οργισμένη η σύζυγος - Σοκάρει με όσα λέει ο 52χρονος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αποδοκίμασαν τον 52χρονο έξω από δικαστήρια.

Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες αποχώρησε από τα δικαστήρια ο 52χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης μαθήτριας.

Με σκυμμένο το κεφάλι ο κατηγορούμενος συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έφυγε τρέχοντας προς τα κρατητήρια.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ανακρίτρια και εισαγγελέας του ανακοίνωσαν ότι κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο ίδιος στην σύντομη απολογία του φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του ζητώντας συγγνώμη.

«Συγγνώμη είμαι ένας τέρας. Μετανιώνω»

«Συγγνώμη, είμαι ένα τέρας. Μετανιώνω». Με τα λόγια αυτά ο 52χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης μαθήτριας απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αμέσως μετά την απολογία του, έξω από το γραφείο της 3ης τακτικής ανακρίτριας είπε πως ομολόγησε τα πάντα και επιχείρησε να δικαιολογηθεί λέγοντας:

«Τα ομολογώ όλα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν» είπε και συμπλήρωσε:

«Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο στο Χαλάνδρι».

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για περίπου μια ώρα χωρίς την παρουσία δικηγόρου και ομολόγησε, όπως και ενώπιον των αστυνομικών, τις πράξεις του.

Μάλιστα , φέρεται να έχει μιλήσει και για δυο ακόμη κοριτσάκια-θύματα του , μαθήτριες 4ης και 5ης δημοτικού οι οποίες είναι και συμμαθήτριες της κόρης του.

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε και η σύζυγος του κατηγορούμενου η οποία κατέθεσε στο πλαίσιο της ανάκρισης. Η γυναίκα, μάλιστα, φέρεται να δηλώνει ότι θα ζητήσει διαζύγιο.

----------

Οργισμένη η σύζυγος του 52χρονου παιδόφιλου - Παίρνει διαζύγιο


Αποφασισμένη να χωρίσει τον άνδρα της που συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης ανήλικων παρουσιάζεται η σύζυγος του.

Ο 52χρονος, υπεύθυνος κυλικείου δημοτικού σχολείου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται πως αποπλανούσε κοριτσάκια δελεάζοντας τα παιδιά με δωρεάν τυρόπιτες και πορτοκαλάδες.

Μέσω δελτίου τύπου που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογενείας, Στυλιανός Μόμιτσας, η σύζυγος του μεταξύ άλλων τον «έχει αποκηρύξει και δεν θέλει ούτε επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με το άτομό του».

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο Τύπου.

"Σχετικά με την υπόθεση της αποπλάνησης ανηλίκων η οποία συγκλονίζει αυτές τις ημέρες την κοινή γνώμη και ως πληρεξούσιος δικηγόρος της εν διαστάσει συζύγου του δράστη, θα θέλαμε να δηλώσουμε την οργή, αγανάκτηση και αποτροπιασμό μας για τις πράξεις που του καταλογίζονται και έχει ήδη αποδεχτεί.

Η εν διαστάσει σύζυγος του δηλώνει συγκλονισμένη για τις πράξεις του δράστη οι οποίες εξέθεσαν την ίδια και την ανήλικη κόρη της στο Πανελλήνιο. Δεν πρέπει ωστόσο να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η απαξία των πράξεων του δράστη δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να συνεχίσει να έχει αρνητικές επιπτώσεις στους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον και αποτελούν την εν διαστάσει σύζυγό του και το μόλις 10 ετών τέκνο τους, το οποίο μαζί με την μάνα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται ήδη από παιδοψυχολόγο.

Η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη τον έχει ήδη αποκηρύξει και δεν θέλει ούτε επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με το άτομό του και την πορεία της υπόθεσής του. Έμπρακτη απόδειξη αυτού αποτελεί και η επιθυμία της να κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου και ανάθεσης της επιμέλειας της δεκάχρονης κόρης της στην ίδια.

Αυτή εξάλλου είναι και αποτελεί το μόνο και κύριο μέλημά της καθώς θα πρέπει να φροντίσει για την αποκατάσταση της ψυχολογικής της ισορροπίας, η οποία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις πράξεις του ίδιου της του «πατέρα», καθώς και να της διασφαλίσει ένα μέλλον αδιατάρακτο, χωρίς κοινωνικούς στιγματισμούς για πράξεις για τις οποίες δεν έχει και δεν μπορεί να φέρει καμία ευθύνη".

----------

Σοκάρει ο 52χρονος παιδόφιλος: Ένα κλικ στο μυαλό ήταν


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 52χρονος υπεύθυνος κυλικείου σε δημοτικό σχολείο του Γέρακα που κατηγορείται για ασέλγεια.

Ο 52χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι ασέλγησε σε βάρος συνολικά τριών μαθητριών, μία εκ των οποίων ήταν συμμαθήτρια με το ίδιο του το παιδί. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης ζήτησε συγγνώμη, δήλωσε μετανιωμένος και είπε ότι είναι ένα τέρας. Αίσθηση προκάλεσε η φράση του ότι ήταν "ένα κλικ στο μυαλό". Ο 52χρονος παραδέχθηκε ότι η δράση του διήρκησε μια εβδομάδα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.