Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

«Μην μου στέλνετε mail, είμαι νεκρός»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο διαφημιστής που έσπασε πλάκα με το θάνατό του.

Μία ξεκαρδιστική νεκρολογία άφησε πίσω του ένας αμερικανός διαφημιστής. Ο 53χρονος Kevin McGroarty ήταν έτοιμος από καιρό για το τελευταίο του «ταξίδι».



Σύμφωνα με την Adweek ο 53χρονος είχε ετοιμάσει ένα «μίνι αριστούργημα 500 λέξεων», όπως ονόμασε ο ίδιος την νεκρολογία του, πριν από ένα χρόνο. Όσο για την αιτία του θανάτου του; Έφυγε μετά από μακρά μάχη με τη μετριότητα, όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά στο κείμενό του.

Στο κείμενο αυτό, ο Kevin McGroarty περιγράφει τον εαυτό τον ως έναν άνθρωπο που του άρεσαν πολύ οι φάρσες, άφηνε φιλοδώρημα και λάτρευε το σούσι. Μάλιστα, στη νεκρολογία του σημειώνει: «Φίλοι μου, παρακαλώ μην μου στέλνετε mail, είμαι νεκρός».

Αυτό που μετάνιωσε περισσότερο ήταν πως ως ενήλικας δεν κατάφερε να κάνει τους κατοίκους της Πενσιλβάνια να επαναστατήσουν, ώστε μία μπάρα σοκολάτας να πωλείται στην αρχική τιμή των 35 σεντ. Ο λόγος που απέτυχε; «Μου απέσπασαν την προσοχή πολλές όμορφες γυναίκες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν διαβάστηκε η νεκρολογία στην κηδεία του διαφημιστή, υπήρχαν αρκετά γέλια και βέβαια δάκρυα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.