Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Σχολή για επίδοξους πορνοστάρ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τώρα και… διπλωματούχοι από τον Καναδά.

Μια… ευκαιρία που περίμεναν πολλοί –όπως φαίνεται από τις εγγραφές- έδωσε μια εταιρεία στον Καναδά, η οποία ίδρυσε σχολή για πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών.

Το να διαθέτει κανείς ένα γραμμωμένο κορμί και… ταλέντο, μάλλον δεν αρκεί πλέον, καθώς από εδώ και στο εξής θα βγαίνουν στην αγορά εργασίας και πορνοστάρ με δίπλωμα. Η ακαδημία θα εκπαιδεύει άντρες για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις ταινίες του συγκεκριμένου είδους. Με πρωτοβουλία της εταιρίας παραγωγής Pegas Production, η σχολή άνοιξε τις πύλες της στο Οντάριο, παρέχοντας ημερήσια μαθήματα σε όλους τους ενδιαφερόμενους, έναντι 149 δολαρίων.

Προς το παρόν τουλάχιστον, η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο στους άνδρες, οι οποίοι μαθαίνουν για τους μύθους γύρω από το σεξ, για το πως να γίνεται με ασφάλεια, αλλά και τον τρόπο να εξοικειωθούν με την κάμερα. Εφόσον περάσουν με επιτυχία τα τεστ, τότε ακολουθεί δεύτερη φάση με την πρακτική εξέταση, όπου θα κληθούν να αποδείξουν έμπρακτα όσα έμαθαν, με την παρτενέρ που θα επιλέξει η σχολή.

Πάντως, από την αρχή η απήχηση της «ροζ» ακαδημίας ήταν μεγάλη. Μόνο την πρώτη ημέρα εμφανίστηκαν στην «ροζ» ακαδημία 50 άνδρες, από τους οποίους επελέγησαν οι δέκα και οι τέσσερις πέρασαν με άριστα δέκα την πρώτη φάση της εκπαίδευσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.