Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Η γυναίκα που έκανε τις αγκαλιές… επιχείρηση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η επαγγελματίας που βγάζει λεφτά αγκαλιάζοντας κόσμο.

«Ας κρατηθούμε από τα χέρια κι ας αγκαλιαστούμε στον καναπέ. Μπορούμε ακόμη να ακούσουμε απαλή μουσική ενώ ξαπλώνουμε στο κρεβάτι και με κρατάς στην αγκαλιά σου, ή αν θες μπορώ να σε κρατήσω εγώ στη δική μου αγκαλιά στη στάση “κουτάλι”».

Αυτό είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που διαβάζει κανείς, όταν επισκέπτεται την επίσημη ιστοσελίδα της Samantha Hess, «Cuddle Up To Me».




Η Samantha είναι 30 ετών, ζει στις ΗΠΑ και δηλώνει «επαγγελματίας της αγκαλιάς».

Χρεώνει 60 δολάρια την ώρα, για να αγκαλιάζει αγνώστους και να τους προσφέρει την ηρεμία μιας τρυφερής αγκαλιάς, χωρίς τις δεσμεύσεις μιας κανονικής σχέσης.

Η ιδέα της ήρθε το 2012, όταν διάβασε ένα άρθρο για κάποιο νεαρό που προσέφερε «δωρεάν αγκαλιές» σε μια τοπική αγορά. Δίπλα του στεκόταν ένας άλλος άντρας με μια πινακίδα που έγραφε «αγκαλιές πολυτελείας με 2 δολάρια». Ο δεύτερος τα πήγε καλύτερα στο τέλος της ημέρας, από εκείνον που προσέφερε τις δωρεάν αγκαλιές.

«Ήταν μια πολύ κρίσιμη στιγμή. Βρισκόμουν σε μια πολύ ιδιαίτερη φάση στη ζωή μου, έχοντας κλείσει ένα κύκλο μετά από 13 χρόνια σχέσης και είχα ανάγκη από μια “υπηρεσία” που όμως δεν την παρείχε κανείς. Ήθελα να νιώθω τρυφερότητα και αγάπη, όμως δεν ήμουν έτοιμη για μια καινούρια σχέση» είπε η ίδια.

Έτσι, το Μάιο του 2013 ξεκίνησε την επιχείρησή της.

Ένα μήνα μετά, μια τοπική εφημερίδα τη συμπεριέλαβε στο ετήσιο τεύχος της «Τα καλύτερα του Πόρτλαντ» κάτι που τη βοήθησε να γίνει περισσότερο γνωστή.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά η ιστορία της έχει παρουσιαστεί σε 40 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη τη χώρα και την έχουν παρακολουθήσει πάνω από 17 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η Samantha ασχολείται αποκλειστικά με την επιχείρησή της και δηλώνει ότι πλέον βγάζει πολύ περισσότερα χρήματα από οποιαδήποτε δουλειά έχει κάνει στο παρελθόν.

«Βγάζω ικανοποιητικά χρήματα για να ζω και δε χρειάζεται να κάνω περισσότερες από πέντε συνεδρίες την ημέρα. Δουλεύω έξι μέρες την εβδομάδα» πρόσθεσε.

Το 90% των πελατών της είναι άντρες ηλικίας 20 έως 75 ετών, οι περισσότεροι από τους οποίους –όπως αναφέρει η ίδια- υποφέρουν από σοβαρές τραυματικές ασθένειες ή αναπηρίες που τους εμποδίζουν από το να έχουν συχνές επαφές με άλλους ανθρώπους.

«Αποκαλώ την υπηρεσία που προσφέρω “μασάζ του μυαλού”. Σκοπός είναι να σας αναζωογονήσει και να σας κάνει να νιώσετε ηρεμία, χαλάρωση, χαρά και ευτυχία, αφήνοντας εκτός κάθε έννοια που σας απασχολεί. Οι πελάτες μου γνωρίζουν ότι δεν τους κρίνω καθόλου. Τους αποδέχομαι όπως ακριβώς είναι. Τους συμπεριφέρομαι σαν να είναι δικοί μου άνθρωποι και προσφέρω στον καθένα ξεχωριστά, αγνή αγάπη» συνέχισε.

Ο σύντροφός της, όπως λέει η ίδια, έχει αποδεχτεί το επάγγελμα της «επειδή γνωρίζει ότι αυτό που κάνω είναι μια μορφή θεραπείας και προσφέρει πολλά στους ανθρώπους».

«Είναι το έργο ζωής μου. Θέλω να αλλάξω την άποψη της δυτικής κουλτούρας για το πλατωνικό άγγιγμα. Θα έπρεπε ο οποιοσδήποτε να μπορεί να νιώθει άνετα με αυτό» κατέληξε η ίδια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.