Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Πήγε με μώλωπες και βρέθηκε νεκρός

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας 44χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο του Πύργου με μώλωπες και εκδορές μετά από ατύχημα που είχε στη δουλειά του. Και εκεί που όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά και ετοιμαζόταν να βγει από το νοσοκομείο για να επιστρέψει σπίτι του έπεσε νεκρός, σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που περπατούσε μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν.

Η «περιπέτεια» του άτυχου 44χρονου, που τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο, ξεκίνησε την Πέμπτη, την ώρα που βρισκόταν στη δουλειά του, σε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Καρδαμά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος καταπλακώθηκε από βαρέλια που κύλισαν και εκείνη την ώρα βρισκόταν μπροστά τους. Στην επιχείρηση σήμανε «συναγερμός» με τον 44χρονο να μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο του Πύργου.

Εκεί οι γιατροί, σύμφωνα με το patrisnews.com, δεν εντόπισαν κάποιο κάταγμα ή άλλο σοβαρό τραύμα στον 44χρονο, κρατώντας τον όμως για παρακολούθηση και περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Στις ώρες που ακολούθησαν ο άτυχος 44χρονος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, 5 και 10 ετών, δεν φάνηκε να παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ωστόσο, τα ξημερώματα της Κυριακής και ενώ βρισκόταν όρθιος μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου σωριάστηκε ξαφνικά στο πάτωμα όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

«Φώς» στα αίτια του θανάτου του άτυχου 44χρονου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας που έγινε χθες στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.