Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ζευγάρια κάνουν σεξ live σε τηλεοπτική εκπομπή μέσα σε ένα κουτί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε το βίντεο.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Alexia και ο Christopher Crom βρέθηκαν καλεσμένοι σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Εκεί, αφού κάθισαν για λίγο στον καναπέ και συνομίλησαν με τους παρουσιαστές και τους παρευρισκόμενους, φόρεσαν τις μεταξωτές πιζάμες τους και βρέθηκαν για λίγη ώρα μόνοι τους.

Μετά από περίπου μισή ώρα, επέστρεψαν ξανά κάτω από τα τηλεοπτικά φώτα και συζήτησαν με ειδικούς, την εμπειρία τους. Ναι, όση ώρα έλειπαν, έκαναν σεξ και ναι, το έκαναν μέσα σε ένα κουτί που δεσπόζει το σκηνικό της εκπομπής που φέρει τον επεξηγηματικό τίτλο, «Sex Box».

Η εκπομπή-ριάλιτι έκανε το ντεμπούτο της πριν περίπου δυο χρόνια στη Βρετανία στο Channel 4, ενώ τώρα αναμένεται να «χτυπήσει» και την Αμερική. Καλώς ήρθατε σε ένα από το πιο αμφιλεγόμενο τηλεοπτικό προϊόν.

Σύμφωνα με το κόνσεπτ, τα ζευγάρια κάνουν σεξ μέσα σε ένα κουτί με ηχομονωμένο περίβλημα, και μετά τη συνουσία, συζητούν τις λεπτομέρειες με μια ομάδα τριών «sexperts» μπροστά σε ένα ακροατήριο που βρίσκεται στο στούντιο.
Στην πραγματικότητα κανείς δεν βλέπει το ζευγάρι να κάνει σεξ, ενώ οι εραστές έχουν απεριόριστο χρόνο στη διάθεσή τους, από 10 λεπτά μέχρι και πάνω από μια ώρα.

Προηγουμένως πάντως, συζητούν τα προβλήματά τους-σεξουαλικής φύσης-, με μια ομάδα που αποτελείται από ψυχολόγους, θεραπευτές με εξειδίκευση στο σεξ, ακόμα και ιερείς. Η εκπομπή έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, κυρίως αρνητικά, με αρκετούς τηλεθεατές να γυρίζουν την πλάτη σε τέτοιου είδους ριάλιτι.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.