Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Οι ψηλότεροι δίδυμοι πύργοι του κόσμου το νέο στολίδι του Ντουμπάι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Dubai Creek Harbour θα εξελιχθεί σε ορόσημο της πόλης.

Φιλοξενώντας ήδη μερικά από τα πιο θεαματικά κτίρια στον κόσμο, όπως τον 829,8 μέτρων ουρανοξύστη Burj Khalifa, το Ντουμπάι έχει βαλθεί να καταπλήξει τους επισκέπτες του προσφέροντας υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις και υπηρεσίες.

Κάνοντας ένα βήμα παραπάνω, η τοπική αρχιτεκτονική εταιρεία Emaar Properties, ανακοίνωσε την πρόθεση της να κατασκευάσει τους ψηλότερους δίδυμους πύργους στον κόσμο στο Εμιράτο.



Όπως αναφέρει σχετικά η εφημερίδα, The National, του Αμπού Ντάμπι, η εταιρεία σκοπεύει να οικοδομήσει μια μεγάλη περιοχή αναψυχής, που θα είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από το κέντρο του Ντουμπάι.

Με κέντρο τους επιβλητικούς δίδυμους πύργους, το Dubai Creek Harbour, θα εξελιχθεί σε ορόσημο της πόλης και σε ένα από τα κυριότερα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής και θα περιλαμβάνει 39.000 κατοικίες, 22 ξενοδοχεία, καταστήματα, συντριβάνια και πολλά ακόμα αξιοθέατα.



Περαιτέρω λεπτομέρειες για τον χρόνο κατασκευής των πύργων, που θα έχουν το σχήμα τορπίλης, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Σήμερα οι ψηλότεροι δίδυμοι πύργοι στον κόσμο, με ύψος 452 μέτρα, βρίσκονται στην Μαλαισία.



Οι επισκέπτες στο Ντουμπάι, εν τω μεταξύ, ήδη μπορούν να θαυμάσουν μια σειρά από ασυνήθιστες δομές, όπως ο τεχνητός κήπος του Ντουμπάι, μια χρωματιστή όαση στη μέση της ερήμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.