Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Δωμάτιο ξενοδοχείου «αιωρείται» σε ύψος 20 μέτρων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια ακόμα ευφάνταστη πρόταση διαμονής.

Έχουμε κατά καιρούς παρουσιάσει πολλές νέες ιδέες για προτάσεις διαμονής. Ξενοδοχεία φτιαγμένα από κοντέινερ ή διάφανες πλαστικές φούσκες, που μετατρέπονται σε σουίτες είναι μερικές μόνο από τις μελλοντικές τάσεις.

Μια ακόμα επαναστατική ιδέα, εφάρμοσε ένα ξενοδοχείο στην Αυστρία τοποθετώντας στην ταράτσα του μια εντυπωσιακή γυάλινη σουίτα, που μοιάζει να αιωρείται σε ύψος 20 μέτρων.

Το δωμάτιο LoftCube, το οποίο ζυγίζει 12 τόνους τοποθετήθηκε στο ξενοδοχείο Daniel, στην πόλη Γκρατς της Αυστρίας, μετατρέποντας το σημείο σε τουριστικό αξιοθέατο.

Διαθέτοντας γυάλινους τοίχους σε κάθε του πλευρά, το 44 τμ δωμάτιο, είναι τοποθετημένο πάνω σε μια ξύλινη πλατφόρμα, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεται στον αέρα!

Εκτός από πολυτελή διαμονή, προσφέρει στους επισκέπτες του εκπληκτική 360 μοιρών στην γενέτειρα του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στη Στυρία, μια επαρχία στο νότιο τμήμα της χώρας, αλλά και σε Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, στο Schloss Eggenberg και Schlossberg.

Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Werner Aisslinger, το δωμάτιο διαθέτει ένα ειδικά κατασκευασμένο πολύ μεγάλο διπλό κρεβάτι, στιλάτα έπιπλα, μπάνιο με πολλά φυτά, που θυμίζουν ζούγκλα, ένα home cinema, και βεβαίως, στόρια για επιπλέον προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Για να μείνετε σε αυτό θα χρειαστεί να πληρώσετε 384 ευρώ τη βραδιά.

Δείτε τις φωτογραφίες:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.