Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Δωρεάν μπριάμ για μεσημεριανό στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Με-Νου για 5.000» στη Λεωφόρο Νίκης.

Βόλτα στην άδεια από οχήματα Λεωφόρο Νίκης είχαν την δυνατότητα να κάνουν σήμερα οι Θεσσαλονικείς ενώ όσοι το τόλμησαν, αγνοώντας το ψιλόβροχο, δοκίμασαν και ένα γευστικό μπριάμ που τους πρόσφεραν μέλη της Ένωση Αρχιμαγείρων Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της δράσης «Με-Νου για 5.000» που οργάνωσε η διεθνής περιβαλλοντική οργάνωση Feedback.

Με στόχο την προώθηση της πεζής μετακίνησης, την ενίσχυση της χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς και των ήπιων μέσων κυκλοφορίας, αλλά και την απόλαυση μιας βόλτας στο κέντρο, ο δήμος Θεσσαλονίκης «παρέδωσε», για μία ακόμα Κυριακή, στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες, την Λεωφόρο Νίκης που παραμένει κλειστή μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Παράλληλα, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, εθελοντές σε ένα μάθημα καταπολέμησης της σπατάλης, ετοίμασαν και μοίρασαν νόστιμο μπριάμ με «κακομούτσουνα» λαχανικά, όπως στραβά καρότα και «άσχημες» πατάτες και κολοκυθάκια που πιθανότατα, λόγω εμφάνισης, θα κατέληγαν στα σκουπίδια.

Υπολογίζεται ότι το γεύμα θα επαρκέσει για 5.000 πολίτες οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν δωρεάν ένα πιάτο μπριάμ, σαλάτα και φρουτοσαλάτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.