Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Οι διάσημοι που πλουτίζουν και μετά θάνατον

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στα 363.500.000 δολάρια ανέρχεται το συνολικό ποσό που κέρδισαν φέτος, σύμφωνα με το Forbes, οι διάσημοι που εξακολουθούν να πλουτίζουν και μετά θάνατον. Πρόκειται για προσωπικότητες που όσο ζούσαν ήταν εξαιρετικά ιδιαίτερες, πολύ συχνά ευέξαπτες κι απαιτητικές. Ωστόσο μετά το θάνατό τους βρίσκονται παντού, με τα ονόματα και τα πρόσωπά τους να εμφανίζονται σε μπλουζάκια, σε αφίσες, σε αρώματα, ακόμη και σε εσώρουχα, με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα, συνεχίζουν να γίνονται όλο και πιο πλούσιοι.



Michael Jackson

O βασιλιάς της pop έρχεται πρώτος στη λίστα, με εισοδήματα ύψους 87 εκατομμύρια λίρες, αν και πέθανε το 2009.



Elvis Presley

Το πιο γνωστό όνομα της Rock ‘N’ Roll, που πέθανε το 1977, ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 34 εκατομμύρια λίρες.



Charles Schulz

Ο διάσημος καρτουνίστας που μας χάρισε τον Snoopy και τον μικρό CharlieBrown, που πέθανε το 2000, κέρδισε φέτος 25 εκατομμύρια λίρες.



Elizabeth Taylor

Η πανέμορφη Elizabethπου ενσάρκωσε την Κλεοπάτρα και άλλους εκρηκτικούς ρόλους, έβγαλε 16 εκατομμύρια λίρες το 2014, αν και πέθανε το 2011.



Bob Marley

Ο Τζαμαϊκανός μουσικός, τον οποίο βλέπουμε συνεχώς σε μπλουζάκια, καπέλα και πολλά άλλα, πέθανε το 1981, αλλά κέρδισε φέτος 12 εκατομμύρια λίρες.



Marilyn Monroe

Η εκρηκτική ξανθιά ηθοποιός ακολουθεί στην έκτη θέση, με εισοδήματα ύψους 11 εκατομμυρίων λιρών. Πέθανε το 1962.



John Lennon

Το θρυλικό σκαθάρι που δολοφονήθηκε το 1980, κέρδισε φέτος 7 εκατομμύρια λίρες.



Albert Einstein

Ο Γερμανός φυσικός που μας χάρισε τη Θεωρία της Σχετικότητας και μας προβλημάτισε πάνω στο ζήτημα του Χρόνου, αν και πέθανε το 1955, έβγαλε φέτος 7 εκατομμύρια λίρες.



Theodor Geisel

Ο πασίγνωστος Dr. Seuss, με τα υπέροχα παιδικά βιβλία που διαβάζονται σε όλο τον κόσμο, κέρδισε 6 εκατομμύρια λίρες. Πέθανε το 1991.



Bruce Lee

Δέκατος στη λίστα, με εισοδήματα ύψους 6 εκατομμυρίων λιρών, ο Κινεζοαμερικανός δάσκαλος πολεμικών τεχνών και ηθοποιός, που πέθανε το 1973.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.