Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Εννιά συμβουλές για έξυπνο πακετάρισμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μυστικά για να ταξιδεύετε με λιγότερο βάρος στις αποσκευές σας.
Είτε ταξιδεύετε με κάποια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους και δε θέλετε να πληρώσετε επιπλέον για να μεταφέρετε επιπλέον αποσκευή, είτε απλά θέλετε να λείψετε για μερικές ημέρες χωρίς να κουβαλήσετε μαζί σας «ολόκληρη τη ντουλάπα», οι παρακάτω συμβουλές θα σας φανούν χρήσιμες έτσι κι αλλιώς.

1. Χρησιμοποιήστε κουμπιά, για να τοποθετήσετε τα σκουλαρίκια σας και να τα βρίσκετε πιο εύκολα.

2. Αποφύγετε το ζάρωμα των ρούχων, βάζοντάς τα σε πλαστικές συσκευασίες.

3. Χρησιμοποιήστε τα σκουφάκια για το ντους που έχετε «κλέψει» από κάποιο ξενοδοχείο (παραδεχτείτε το, όλοι το έχουμε κάνει!) για να καλύψετε τα παπούτσια σας, αποτρέποντας τις σόλες τους να ακουμπήσουν στα υπόλοιπα αντικείμενα που έχετε στη βαλίτσα σας.

4. «Γεμίστε» τα παπούτσια σας με κάλτσες, εσώρουχα και άλλα μικρά αντικείμενα, εκμεταλλευόμενοι τον «κενό» χώρο, αλλά και για να διατηρήσουν το σχήμα τους.

5. Αποφύγετε τις διαρροές από σαμπουάν και άλλα υγρά τοποθετώντας ένα μικρό κομμάτι από διαφανή μεμβράνη κάτω από το καπάκι, βιδώνοντας το από πάνω στη συνέχεια.

6. Τυλίξτε τα μπουκαλάκια από κολόνιες και αρώματα σε κάλτσες, για να τα προστατέψετε και να αποφύγετε δυσάρεστα «ατυχήματα».

7. Κρατήστε τα σαμπουάν και τις κρέμες που έχετε πάρει από άλλα ξενοδοχεία (βλ. και νούμερο 3 στη λίστα) για να μη χρειαστεί να κουβαλάτε μαζί σας μεγάλες συσκευασίες. Όταν τελειώσουν μπορείτε απλά να… τα ξαναγεμίσετε με το σαμπουάν που έχετε στο μπάνιο σας.

8. Οι κυρίες που φορούν φακούς επαφής μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη θήκη των φακών για να πάρουν μαζί τους μικρή ποσότητα κρέμας προσώπου και ματιών, αντί να κουβαλούν ολόκληρες συσκευασίες.

9. Αντί να τυλίξετε τις ζώνες και να «πιάσουν» περισσότερο χώρο, απλώστε τες ακολουθώντας το σχήμα της βαλίτσας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.