Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Δεν έχει γίνει ακόμη συνήθεια η έκδοση αποδείξεων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παραβάσεις σε καταστήματα εντός Αττικής εντόπισαν οι Αρχές.

Κλιμάκια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, διενήργησαν πλήθος ελέγχων σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Αθήνα, Γλυφάδα και Πειραιά) κατά το χρονικό διάστημα από 21 έως 25 Ιουλίου, στο πλαίσιο των οποίων προέκυψαν οι εξής παραβάσεις:

-Σε κατάστημα – αναψυκτήριο στον Πειραιά, διαπιστώθηκε η μη έκδοση τριών αποδείξεων λιανικών συναλλαγών και η μη επίδειξη του βιβλιαρίου επισκευών και συντήρησης της ταμειακής μηχανής.

Σε κατάστημα – αναψυκτήριο στην Αθήνα, διαπιστώθηκε η μη έκδοση τεσσάρων αποδείξεων λιανικών συναλλαγών και η μη επίδειξη του βιβλιαρίου επισκευών και συντήρησης της ταμειακής μηχανής.

Σε κατάστημα στην Αθήνα διαπιστώθηκε η εμπορία – πώληση απομιμητικών προϊόντων. Κατασχέθηκαν συνολικά 597 κοντομάνικα μπλουζάκια και 91 ποτήρια, ενώ συνελήφθη ο 48χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Στις περιπτώσεις που σχηματίστηκαν δικογραφίες, αυτές υποβλήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.