Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

4 tips για να γλιτώσεις θερμίδες στις διακοπές σου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι μέρες του καλοκαιριού είναι γεμάτες χαλάρωση με φίλους και οικογένεια, πράγμα που τις περισσότερες φορές σημαίνει πολύ φαγητό, γλυκά, παγωτά και ποτά. Δοκίμασε μερικά από τα tips που σου προτείνουμε έτσι ώστε και να περάσεις καλά και να μην προσθέσεις επιπλέον θερμίδες στον οργανισμό σου.

1. Παγωτο-απόλαυση:

Η στάση σου στο αγαπημένο σου παγωτατζίδικο είναι σίγουρα απαραίτητη τις καυτές μέρες του καλοκαιριού αλλά αν δεν προσέξεις μπορεί αυτό να γίνει καθημερινή συνήθεια. Προτίμησε το παγωμένο γιαούρτι αντί για παγωτό και κέρδισε πολλές θερμίδες.

2. Ποτό:

Ειδικά το καλοκαίρι είναι δύσκολο να αντισταθείς σε ένα βράδυ γεμάτο ποτά αλλά όλα αυτά τα ποτήρια με σαγκρία θα σε γεμίσουν περιττές θερμίδες. Προσπάθησε να επιλέξεις ποτά με λιγότερες θερμίδες.

3. Παγωμένος καφές:

Κάνει πολύ ζέστη και θέλεις κάτι παγωμένο για να ξυπνήσεις. Μπορεί ένας φραπουτσίνο να αποτελεί τον τέλειο τρόπο για να δροσιστείς, το να τον πίνεις καθημερινά. όμως, μπορεί να σου προσθέσει άπειρες θερμίδες. Προσπάθησε να πίνεις καφέδες χωρίς πολλές θερμίδες.

4. Ένα μπάρμπεκιου την εβδομάδα:

Το καλοκαιρινό πρόγραμμά σου είναι γεμάτο πάρτι στα οποία αναμένεται να φας χάμπουργκερ, χοτ ντογκ, πατατάκια και διαφόρων ειδών ντιπ. Αν θέλεις να το απολαύσεις με την ησυχία σου και να φας ότι θέλεις, η λύση είναι μία: Πρόσεξε τη διατροφή σου όλη την υπόλοιπη εβδομάδα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.