Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Από σήμερα οι αιτήσεις για τα δελτία κοινωνικού τουρισμού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αποκλειστικά ηλεκτρονική η υποβολή.

Ξεκινάει σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013 - 2014».

Ο αριθμός των ωφελουμένων από το νέο πρόγραμμα ανέρχεται στις 110.000 άτομα.

Το πρόγραμμα αφορά την επιδότηση διακοπών διάρκειας έως 6 ημέρες (από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις) που μπορούν να πραγματοποιηθούν από τις 16/9/2013 έως τις 31/7/2014 σε τουριστικά καταλύματα που έχουν συμπεριληφθεί στο Μητρώο Παρόχων του ΟΑΕΔ.

Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού στους δικαιούχους που θα επιλεγούν κατόπιν διαδικασίας μοριοδότησης.

Οι δικαιούχοι, εργαζόμενοι και άνεργοι που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως αυτές ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση, θα υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής γι' αυτούς και τα ωφελούμενα μέλη τους μέσω του Διαδικτυακού Τόπου του ΟΑΕΔ μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12.00.

Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής τους και μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 14.00 οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέλθουν στα ΚΠΑ2 της περιοχής τους για την εκτύπωση και την υπογραφή της αίτησης και για την επίδειξη-υποβολή των δικαιολογητικών της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Οι υποψήφιοι πάροχοι (ξενοδόχοι κ.ά.):

α) Επισκέπτονται το ΚΠΑ της περιοχής τους προκειμένου να παραλάβουν κλειδάριθμο για την αίτησή τους και την πρόσβαση στο σύστημα.
β) Υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 15.00.

Όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά των παρόχων, όπως αυτά ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση, θα σαρώνονται και θα αποστέλλονται στις αρμόδιες υπηρεσίες ηλεκτρονικά μέχρι την ως άνω καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεών τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από τη Δημόσια Πρόσκληση (www.oaed.gr).



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.