Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Διαγωνισμός για 80 δόκιμους σημαιοφόρους στο Λιμενικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προκηρύχθηκε από το υπουργείο Ναυτιλίας.

Διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή ογδόντα δοκίμων Σημαιοφόρων προκήρυξε το υπουργείο Ναυτιλίας.

Σχετική απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας για το διαγωνισμό δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ενώ η σχετική προκήρυξη του διαγωνισμού με τις προϋποθέσεις, υπογράφηκε από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Δημήτριο Μπαντιά.

Οι υποψήφιοι υποβάλλονται σε υψομέτρηση, ιατρικές εξετάσεις, αθλητικές δοκιμασίες (κολύμβηση- αγωνίσματα) και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.

Όσοι κριθούν ικανοί από τις ανωτέρω εξετάσεις - δοκιμασίες υποβάλλονται σε γραπτές εξετάσεις.

Στην προκήρυξη που κυκλοφορεί αναφέρονται η ηλικία και τα λοιπά προσόντα των υποψηφίων, οι Σχολές και τα Τμήματα των οποίων οι πτυχιούχοι δικαιούνται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

H προκήρυξη έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα του «Διαύγεια» (http://diavgeia.gov.gr) (ΑΔΑ: ΒΛΩΗΟΠ-ΟΟ3), από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Επίσης, μπορούν να απευθύνονται στο ΥΝΑ/Α/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./ΔΕΚ 1Ο (Ακτή Βασιλειάδη, πύλη Ε1-Ε2, Πειραιάς, τηλ. 2104191546-1566) και τις Λιμενικές Αρχές της χώρας.

Η κατάθεση δικαιολογητικών μπορεί να γίνει ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, είτε αυτοπροσώπως, η με νόμιμο εξουσιοδοτημένο άτομο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 έως 14:00, από 19-8-2013, ημέρα Δευτέρα μέχρι και την 06-9-2013, ημέρα Παρασκευή στη Σχολή Λιμενοφυλάκων στον Πειραιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.