Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Νέες εξελίξεις στην απαγωγή της Χάνα Άντερσον

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 16χρονη δεν γνώριζε ότι η μητέρα και ο αδερφός της ήταν νεκροί.

Σοκαριστικά ήταν τα νέα για την 16χρονη Χάνα Άντερσον, το κορίτσι που είχε διασωθεί στην έρημο του Αϊνταχο, μετά τον πυροβολισμό και και το θάνατο του 40χρονου απαγωγέα της Τζέιμς Λι Ντιμάτζιο από το FBI.

Η 16χρονη, η οποία ήταν φανερά σοκαρισμένη από την περιπέτειά της, ενημερώθηκε από τις αρχές, μετά τη διάσωσή της το Σάββατο, ότι η μητέρα της, η 44χρονη Κριστίνα Άντερσον και ο 8χρονος αδελφός της Ήθαν, είχαν δολοφονηθεί από τον απαγωγέα της.

Μετά την επανένωση της κοπέλας με τους συγγενείς της, ο σερίφης της κομητείας Σαν Ντιέγκο, Μπιλ Γκορ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, είπε ότι σε καμία περίπτωση η 16χρονη δεν ακολούθησε ηθελημένα τον 40χρονο Ντιμάτζιο, παλιό και στενό φίλος της οικογένειάς της. «Είναι πλέον σαφές σε εμάς ότι το κορίτσι έπεσε θύμα αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος», δήλωσε ο Γκορ. «Βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο».

Ο πατέρας του κοριτσιού, Μπρετ Άντερσον, ο οποίος δεν έμενε στο σπίτι με την οικογένεια, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς, τα μέσα ενημέρωση και την πολιτεία για το ρόλο που έπαιξαν ώστε να βρεθεί η κόρη του και να επιστρέψει ασφαλής. «Η διαδικασία ανάρρωσης θα είναι αργή. Έχει περάσει μια τεράστια δοκιμασία και είμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου», δήλωσε ο Άντερσον.

Οι αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλύψει δημοσίως τα πιθανά κίνητρα για τις πράξεις του Ντιμάτζιο. Ωστόσο, ένας φίλος της οικογένειας δήλωσε ότι ο ύποπτος είχε αναπτύξει αισθήματα πάθους για το κορίτσι, κάτι που έκανε τη Χάνα να αισθάνεται άβολα.

Ο Γκορ αποκάλυψε επίσης ότι η 16χρονη είπε στις αρχές πως ο απαγωγέας της ήταν οπλισμένος με ένα τουφέκι και πυροβόλησε κατά των πρακτόρων του FBI προτού αυτοί καταφέρουν να τον χτυπήσουν θανάσιμα.

Πριν την εξαφάνιση της Χάνα, ο αδελφός και η μητέρα της εθεάθησαν για τελευταία φορά στις 3 Αυγούστου. Την επόμενη νύχτα, η Κριστίνα και ο Ήθαν βρέθηκαν νεκροί κάτω από τα ερείπια του καμένου σπιτιού του Ντιμάτζιο, περίπου 72 χιλιόμετρα ανατολικά του Σαν Ντιέγκο.


Νέες εξελίξεις στην απαγωγή της Χάνα Άντερσον


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.