Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Τραγωδία με 18χρονο - Πέθανε για να αποφύγει τον έλεγχο σε Τρόλει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όλα τα σχετικά άρθρα με το θέμα που συγκλονίζει.


----------------------------


Πήδηξε από τρόλεϊ για να αποφύγει τον έλεγχο


Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ, λίγα μέτρα πριν το δημαρχείο Περιστερίου.

Ένας 18χρονος επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Μία στάση αργότερα, μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου και στην προσπάθειά του να διαφύγει χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του.

Για το περιστατικό μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των εργαζομένων στα τρόιλεϊ Κώστας Νικολακόπουλος

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:




Πηγή: http://www.enikos.gr

----------------------------


Νεκρός ο 18χρονος 


Κατέληξε λίγα λεπτά μετά τις 6 το πρωί, ο 18χρονος που χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίων σε τρόλεϊ που επέβαινε, στο Περιστέρι.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



----------------------------

Βίντεο και φωτογραφίες από την τραγωδία στο Περιστέρι



Δείτε βίντεο και φωτογραφικό υλικό λίγα λεπτά μετά από την απίστευτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε αργά χθες το βράδυ στο Περιστέρι. Ένας 18χρονος οποίος επέβαινε σε τρόλεϊ, έχασε τη ζωή του, όταν πήδηξε από το όχημα, προκειμένου να αποφύγει ποινή από ελεγκτή εισιτηρίων, καθώς δεν είχε ακυρώσει εισιτήριο.

Ο 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό, όπου τα ξημερώματα κατέληξε.

Ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ συνελήφθησαν ενώ διεξάγεται έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του οχήματος ενώ αυτό βρισκόταν σε κίνηση.







Πηγή: http://www.enikos.gr

----------------------------


«Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη» για τον θάνατο του 18χρονου


«Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και της δικαιοσύνης», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στον τραγικό θάνατο του 18χρονου στο Περιστέρι, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Τρίτης, πηδώντας από τρόλεϊ επειδή δεν είχε εισιτήριο σε έλεγχο που του έγινε.

«Υπάρχουν καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίες αποτυπώνουν τα πραγματικά γεγονότα», προσέθεσε ο κ. Οικονόμου, συμπληρώνοντας πως δεν επιθυμεί να προκαταβάλει την έρευνα.

«Έχουμε σχηματίσει εικόνα για το θλιβερό συμβάν, αλλά σεβόμαστε τη δικαιοσύνη και την οικογένεια του νεκρού, στην οποία εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», κατέληξε ο επικεφαλής της ΟΣΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.