Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Μαθητής επιτέθηκε σεξουαλικά στη δασκάλα του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την κλείδωσε στην τάξη χωρίς να το καταλάβει.

Ένας 14χρονος μαθητής καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια κράτησης, επειδή έκλεισε τη δασκάλα του σε μια τάξη και… τής επιτέθηκε σεξουαλικά!

Οι συνάδελφοι της δασκάλας άκουγαν τις απελπισμένες κραυγές της και προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα της τάξης, όταν την άκουσαν να φωνάζει για βοήθεια.

Ο 14χρονος μαθητής από το Wrexham τήν κλείδωσε στην αίθουσα πληροφορικής και, όπως ομολόγησε, έβαλε το χέρι του στη φούστα της, έπεσε πάνω της με βία και τής επιτέθηκε σεξουαλικά.

Οι συνάδελφοί της, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, τήν άκουγαν να φωνάζει και το νεαρό μαθητή να γελάει με το κατόρθωμά του.

Όταν τελικά κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα αντίκρισαν τη δασκάλα με μια έκφραση τρόμου στο πρόσωπό της, ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα που εκδικαζόταν η υπόθεση.

Η δασκάλα δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει σε τάξη μετά από αυτό το περιστατικό, που σημειώθηκε σε σχολείο της Βόρειας Ουαλίας.

Ο συγκεκριμένος μαθητής είχε καταδικαστεί για δύο ακόμη σεξουαλικές επιθέσεις κατά το παρελθόν και είχε αφεθεί με εγγύηση όταν επιτέθηκε στη δασκάλα του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.