Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ομοφυλόφιλος φοιτητής θα... εκθέσει την απώλεια της παρθενιάς του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υποστηρίζει ότι κάνοντας σεξ μπροστά σε κοινό θα αποβάλλει το στίγμα από πάνω του.
Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση ενός νεαρού φοιτητή στο πανεπιστήμιο Central Saint Martins College of Arts and Design στην Αγγλία να κάνει παράσταση με την απώλεια της παρθενίας του.

Ο 19χρονος Clayton Pettet ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να χάσει την παρθενιά του μπροστά σε ένα κοινό 100 ατόμων, σε ένα χώρο που βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου… στο όνομα της τέχνης!

Ο φοιτητής, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ονομάζει το project αυτό «Art School Stole My Virginity». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, θα κάνει σεξ για πρώτη φορά μπροστά στα μάτια ζωντανού κοινού σε μια γκαλερί.

Ο ίδιος ελπίζει ότι αυτή η «παράσταση-έργο τέχνης», που θα συνοδευτεί με μια συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων, θα φέρει στο προσκήνιο την έννοια της σεξουαλικότητας.

Ο Clayton σχεδιάζει την παράσταση αυτή τα τελευταία τρία χρόνια και όπως αναφέρει ο ίδιος εκείνος και ο σύντροφός του (που δεν κατονομάζει) θα κάνουν ασφαλές σεξ και στη συνέχεια θα συζητήσουν με το κοινό τις σκέψεις που τους προκάλεσε η… παράσταση (!).



«Όταν όλοι οι συμμαθητές μου στο σχολείο έχαναν την παρθενιά τους, ήταν πολύ δύσκολο να με ρωτούν γιατί ήμουν ακόμη παρθένος και γιατί σήμαινε τόσα πολλά αυτό στους ανθρώπους γύρω μου» φέρεται να έχει γράψει στην προσωπική του σελίδα tumblr.

«Το έργο μου δεν είναι μια δήλωση, αλλά μια ερώτηση. Η όλη προσέγγιση της παρθενίας ήταν απίστευτα συναισθηματική για εμένα από πάντα» πρόσθεσε.

Ο ίδιος, προσθέτει το δημοσίευμα, μπορεί να μην έχει ενημερώσει τους γονείς του για το project που ετοιμάζει, όμως το έχει συζητήσει με τους καθηγητές του στο κολέγιο.

«Το στοιχείο ‘κλειδί’ μιας παράστασης performance art είναι ότι συμβαίνει μόνο μία φορά και αυτή είναι η απόλυτη ‘once-in-a-lifetime performance’. Έχω κρατήσει την παρθενία μου για 19 χρόνια και δεν πρόκειται να την πετάξω έτσι απλά. Βασικά, είναι σαν να χάνω το στίγμα της παρθενίας. Θέλω το κοινό να δει αν έχει αλλάξει κάτι ανάμεσα σε μένα και το σύντροφό μου» είχε πει ο ίδιος πριν από ένα χρόνο.

Πολλοί τον κατηγορούν ότι με την επιλογή του αυτή κάνει «φτηνό» τόσο το σεξ και τις σεξουαλικές σχέσεις, όσο και την τέχνη, ενώ ο διευθυντής του προγράμματος Καλών Τεχνών του κολεγίου, Alex Schady, δήλωσε τα εξής: «Το project του Clayton Pettet δεν αποτελεί μέρος των σπουδών του. Το προσωπικό της σχολής συζητά μαζί του για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε νομικό επίπεδο, και εξετάζει τη δυνατότητα εναλλακτικών μορφών έκφρασης» καταλήγει το δημοσίευμα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.