Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ξεκινούν οι πληρωμές για παραγωγή ενέργειας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την έναρξη της εξόφλησης 2.600 τιμολογίων για παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές για τον Ιούνιο του 2013, ανακοίνωσε ο ΛΑΓΗΕ, ενώ ξεκινάει και η πληρωμή των οφειλόμενων στους παραγωγούς ενέργειας από φωτοβολταϊκά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του λειτουργού της αγοράς: «Ο ΛΑΓΗΕ έδωσε σήμερα 12.2.2014 εντολή στην Τράπεζα για εξόφληση 2.600 τιμολογίων εγκαταστάσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ μηνός Ιουνίου 2013, πληρωτέου ποσού έως 4.000 ευρώ».

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι πραγματοποίησαν συγκέντρωση οι παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά, έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και κλιματικής Αλλαγής και από τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποί τους με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, τους διαμηνύθηκε ότι τα οφειλόμενα του Ιουνίου του 2013 θα πληρωθούν στο τέλος Φεβρουαρίου 2014, στις 10 Μαρτίου θα πληρωθούν τα οφειλόμενα του Ιουλίου και στο τέλος Μαρτίου θα πληρωθούν τα οφειλόμενα του περασμένου Αυγούστου.

Σε ότι αφορά στον Φ.Π.Α. που δεν έχουν εισπράξει οι παραγωγοί από το Δημόσιο, θα υπάρξει συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να μπορούν να λάβουν φορολογική ενημερότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.