Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Πατέρας σκότωσε τον 11χρονο γιο του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια μικρή πόλη της νοτιοανατολικής Αυστραλίας είναι συγκλονισμένη μετά τη δολοφονία ενός 11χρονου αγοριού από τον πατέρα του ο οποίος το χτύπησε άγρια στο κεφάλι με το μπαστούνι του μπέιζμπολ και του κατάφερε πολλές μαχαιριές, στο τέλος της προπόνησης κρίκετ του μικρού, μπροστά στα έντρομα βλέμματα των συμπαικτών του.

Ο Λιουκ Μπέιτι χτυπήθηκε βάναυσα στο κεφάλι με το μπαστούνι του μπέιζμπολ και δέχτηκε πολλές μαχαιριές χθες βράδυ, ύστερα από την προπόνησή του στο κρίκετ στο στάδιο της πόλης Τάιμπ στη χερσόνησο Μόρνινγκτον, περί τα εκατό χλμ. νότια της Μελβούρνης. Εκεί άφησε και την τελευταία του πνοή.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προσπάθησε να συλλάβει τον 54χρονο πατέρα, ο οποίος έφερε μαχαίρι. Αφού επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, μάταια, με τη ρίψη αερίων, τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο άνδρας που πυροβολήθηκε θανάσιμα ήταν ο πατέρας του παιδιού που είναι νεκρό και δεν αναζητούμε κανένα άλλο πρόσωπο", δήλωσε στον Τύπο ο διοικητής της αστυνομίας Νταγκ Φράιερ. "Μπορώ να πω ότι τα τραύματα ήταν βαριά και ότι προκάλεσαν τον θάνατο του παιδιού αλλά δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τί είδους τραύματα ήταν αυτά".

Σύμφωνα με τον αυστραλιανό Τύπο, ο άνδρας ήταν σε διαδικασία χωρισμού με τη γυναίκα του και σε σύγκρουση όσον αφορά την κηδεμονία του παιδιού. Ο πατέρας ήταν γνωστός για τις βίαιες πράξεις του.

Ο μικρός ζήτησε από τη μητέρα του, η οποία τον περίμενε να τελειώσει την προπόνηση, να καθήσει λίγο περισσότερο να δει τον πατέρα του, τον οποίο συναντούσε μία φορά την εβδομάδα. Η μητέρα του τον άφησε.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά σε παιδιά, φίλους του αγοριού και σε γονείς οι οποίοι δεν είχαν τον χρόνο να επέμβουν. Η μητέρα ήταν επίσης παρούσα. Οι αρχές αρνήθηκαν να δώσουν άλλες διευκρινίσεις.

Η Τάιμπ είναι μια μικρή πόλη 3.300 κατοίκων. "Είναι μια οδυνηρή στιγμή για όλο τον κόσμο εδώ. Για την οικογένεια, για την πόλη", δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.