Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Ψυχικά διαταραγμένος ο δράστης με το μαχαίρι στο Μετρό του Λονδίνου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα δεδομένα έρχονται να προστεθούν στο ήδη βεβαρημένο μητρώο του άνδρας που κατηγορείται για την επίθεση με μαχαίρι στο μετρό του Λονδίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της οικογένειας του, ο δράστης έπασχε από ψυχικές διαταραχές και μάλιστα το περιβάλλον του είχε προβεί σε ενημέρωση των αστυνομικών αρχών προς αποφυγή ακραίων γεγονότων.

Ο 29χρονος Μουχαϊντίν Μίρε, προσήχθη χθες ενώπιον δικαστηρίου και κατηγορείται ότι τραυμάτισε δύο ανθρώπους, τον ένα σοβαρά, το Σάββατο στην είσοδο του μετρό στο Λέιτονστόουν, στο ανατολικό Λονδίνο, κοντά στο σπίτι του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, δικαιολόγησε την επίθεση λέγοντας: "Είναι για τη Συρία"

Ο αδελφός του Μοχάμεντ δήλωσε στο Channel 4 ότι ο Μουχαϊντίν είχε νοσηλευθεί επί τρεις μήνες το 2007 με κρίσεις παράνοιας και ότι πιθανόν να προκλήθηκαν από την κατανάλωση κάνναβης.

Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, "ξανάρχισε να ζει. Πήγαινε καλύτερα", πριν από την επιστροφή των προβλημάτων τον Αύγουστο, οπότε, σύμφωνα με τον αδελφό του, "άρχισε να μιλάει περίεργα, μπερδεμένα, να λέει ό,τι να 'ναι...Μπορούσε να μιλάει όλη τη νύκτα για δαίμονες και για πράγματα που έλεγε ότι έβλεπε", είπε ο Μοχάμεντ, 32 ετών.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.