Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Πτήση της Air France άλλαξε πορεία μετά από «απειλή»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσγειώθηκε στο Μόντρεαλ «για προληπτικούς λόγους».

Αεροσκάφος της Air France που πραγματοποιούσε πτήση από το Σαν Φρανσίσκο, στις ΗΠΑ, με προορισμό το Παρίσι άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στο Μόντρεαλ, στον Καναδά, «για προληπτικούς λόγους» κατόπιν απόφασης που έλαβε το πλήρωμα έπειτα από «ανώνυμη απειλή», ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική αεροπορική εταιρεία.

«Η Air France επιβεβαίωσε ότι έπειτα από ανώνυμη απειλή, το πλήρωμα της πτήσης AF083 που εκτελούσε στις 7 Δεκεμβρίου την πτήση Σαν Φρανσίσκο-Παρίσι (...) αποφάσισε για προληπτικούς λόγους και σε εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας που ισχύουν να αλλάξει πορεία προς το αεροδρόμιο του Μόντρεαλ, όπου προσγειώθηκε το αεροπλάνο στις 23:48 (τοπική ώρα, 06:48 ώρα Ελλάδος σήμερα)», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της προς το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Οι τοπικές αρχές θα προχωρήσουν στους απαραίτητους ελέγχους στο αεροπλάνο, στους επιβάτες και στις αποσκευές τους. Μια έρευνα θα γίνει επίσης από τις αρχές για να εντοπιστεί η προέλευση της απειλής», διευκρινίζει επίσης η Air France, η οποία «εκφράζει τη λύπη της για την ενόχληση και την καθυστέρηση που προκάλεσε στους πελάτες της».

«Το αεροπλάνο δεν έχει ακόμη αναχωρήσει (από το Μόντρεαλ) ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι», είχε διευκρινίσει επίσης λίγο νωρίτερα σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος της Air France.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.