Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Είναι εθισμένη στις ερωτικές ταινίες από την ηλικία των 8

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πώς ο «ροζ» κινηματογράφος επηρέασε τις ερωτικές σχέσεις τις.

Παλεύει με έναν εθισμό, που πολλοί δεν βλέπουν ως… πρόβλημα. Αλλά η 19χρονη Rebecca- δεν επιθυμεί να δοθεί το επώνυμό της στη δημοσιότητα-, θέλει να απαλλαγεί… Η νεαρή από την Αυστραλία, είναι εθισμένη στις ερωτικές ταινίες από την τρυφερή ηλικία των 8. Όπως είπε μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας της, όλα ξεκίνησαν όταν είδε μια ακατάλληλη για την ηλικία της, ταινία όπου ένα νεαρό κορίτσι έπεφτε θύμα απαγωγής.

Η εν λόγω ταινία, της δημιούργησε ένα «βαθύ συναίσθημα» και έκτοτε «κόλλησε» θέλοντας να νιώσει ξανά όπως και τότε.

«Όταν ξεκίνησα να βλέπω πορνό, έβλεπα ετεροφυλοφιλικό σεξ, soft. Αλλά αργότερα, όσο μεγάλωνα, άρχισα να βλέπω όλο και πιο βίαιες, πιο επιθετικές και πιο απαιτητικές… Τις έβλεπα καθ’ όλη τη διάρκεια τη μέρα, και δε μπορούσα να σταματήσω», είπε στην εκπομπή.

«Θεωρώ, ότι σίγουρα έχασα τον έλεγχο της σεξουαλικότητάς μου βλέποντας βίαιο πορνό, όπως κτηνωδίες», συμπλήρωσε. Εξήγησε, πως ο ερωτικός κινηματογράφος, επηρέασε βαθύτατα τις σχέσεις της που έγιναν πιο βίαιες και είχαν για επίκεντρο το σεξ.

«Στις σχέσεις μου, έκανα αυτά που έβλεπα στις ταινίες. Έκανα πειραματισμούς με τον σαδομαζοχισμό. Ήθελα το βίαιο, άγριο σεξ και οι παρτενέρ μου ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι στο να το ακολουθήσουν όλο αυτό», ανέφερε ενώ πλέον επισκέπτεται ψυχολόγο προκειμένου να τη βοηθήσει να απαλλαγεί από αυτόν τον περίεργο εθισμό.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.