Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Οι εφοριακοί δεν κάνουν δώρα, ούτε καν στον ίδιο τον… Άγιο Βασίλη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρόστιμο 640 ευρώ πριν μοιράσει δώρα στα παιδιά.

Ενώπιον μιας δυσάρεστης έκπληξης, βρέθηκε ένας «Άγιος Βασίλης» από την Ουγγαρία (Άγιος Νικόλας στην ουγγρική παράδοση) όταν ανακάλυψε ότι οι γονείς που τον είχαν προσλάβει ήταν στην πραγματικότητα... εφοριακοί, που πραγματοποιούσαν επιτόπιους ελέγχους κατά της φοροδιαφυγής αυτήν την εορταστική περίοδο.

Οι εφοριακοί δεν κάνουν δώρα, ούτε καν στον ίδιο τον... Άγιο Βασίλη

Ο δυστυχής Άγιος αφηγήθηκε την περιπέτειά του στο τηλεοπτικό δίκτυο TV2 χθες Κυριακή (σ.σ.: ο Mikuláš, Άγιος Νικόλαος, επισκέπτεται τα παιδιά την 6η Δεκεμβρίου, ημέρα της εορτής του). Ο Άγιος Νικόλαος συνηθίζει να μοιράζει γλυκά, να τραγουδάει αλλά και φωτογραφίζεται με τα παιδιά.

Μόνο που αυτήν την ημέρα και κάποιοι άλλοι είχαν μεταμφιεστεί εκτός από τον ίδιο τον Άγιο: τη στιγμή που τον πλήρωναν, οι «γονείς» έβγαλαν τις ταυτότητες των εφοριακών και του ανακοίνωσαν ότι θα του επέβαλαν πρόστιμο καθώς δεν είχε κόψει τιμολόγιο.

«Δεν ασχολούμαι με αυτήν την εργασία παρά μία φορά τον χρόνο, δεν πίστευα ότι αυτό θα αποτελούσε πρόβλημα» εξήγησε ο «Άγιος» ο οποίος κατέβαλε ένα πρόστιμο ύψους 200.000 φιορινιών, ήτοι 640 ευρώ.

Εφοριακοί εξήγησαν από την πλευρά τους ότι δεν σχολιάζουν τα μεμονωμένα περιστατικά παραβάσεων αλλά πραγματοποιούν με αποτελεσματικό τρόπο ελέγχους σε καταστήματα και υπηρεσίες κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, χωρίς εξαίρεση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.