Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Ερωτικό θρίλερ με τη δολοφονία ενός επιχειρηματία σοκάρει την Ισπανία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα μοντέλο κατηγορήθηκε ότι πυροβόλησε θανάσιμα τον πρώην εκατομμυριούχο σύντροφό της, στο εξοχικό του στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, η Μάγκα Κουκούτσοβα φέρεται να πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της, Άντριου Μπους, όταν τον είδε να φτάνει στη βίλα του με τη νέα του φιλενάδα, την 22χρονη Ρωσίδα, Μαρία Κοροτάεβα.



Η 25χρονη παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε τον 48χρονο Μπους ,ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα κατά την διάρκεια καυγά, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι το θύμα την πυροβόλησε πρώτος αλλά αστόχησε. Το δικαστήριο ωστόσο αποφάνθηκε ότι το μοντέλο έβαλε σκοπίμως τέλος στη ζωή του Μπους και καταδικάστηκε για φόνο.

Μετά από τον βαλλιστικό έλεγχο των αρχών προέκυψε πως βρέθηκαν υπολείμματα πυρίτιδας τόσο στα χέρια της 22χρονης Μαρία Κοροτάεβα όσο και στα χέρια της 25χρονης πρώην φίλης του.

Μιλώντας από την Τενερίφη όπου πλέον ζει, η 22χρονη Κοροτάεβα, η τελευταία σύντροφος του επιχειρηματία σημείωσε πως από την αρχή είπε την αλήθεια. "Ήμουν έξω από το σπίτι όταν πυροβολήθηκε ο Άντριου. Η αστυνομία και οι πυροσβέστες δεν με άφησαν να μπω στην ιδιοκτησία όταν έφτασαν, οπότε είμαι έκπληκτη που βρέθηκαν ίχνη πυροβολισμού στα χέρια μου. Δεν βγάζει νόημα. Φοβάμαι ότι η υπερασπιστική γραμμή της Κουκούτσοβα θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το στοιχείο προς όφελός της. Ελπίζω μόνο ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη", σημείωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής αστυνομίας η Κουκούτσοβα περίμενε τον Μπους , στην βίλα του στην Κόστα ντελ Σολ της Ισπανίας. Αυτός μπήκε μέσα γελώντας και πειράζοντας την νέα του σύντροφο, την 22χρονη Ρωσίδα, Μαρία Κοροτάεβα. Το ζευγάρι είδε το 25χρονο μοντέλο να κρατάει ένα όπλο και να σημαδεύει τον πρώην της. Τον πυροβόλησε τρεις φορές. Μία στον ώμο και δυο στο κεφάλι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Το παραπάνω σενάριο επιβεβαιώνει και η Μαρία Κοροτάεβα, η οποία φέρεται να δήλωσε πως όταν το ζευγάρι επέστρεψε στη βίλα, η πρώην βρισκόταν εκεί σε έξαλλη κατάσταση, ενώ η αστυνομία ισχυρίζεται πως διέφυγε με το Hummer που βρισκόταν στο γκαράζ του επιχειρηματία.

Οι ισπανικές αρχές τη συνέλαβαν μετά από λίγες μέρες. Εκείνη υποστήριξε πως βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ο Μπους είχε σχέση επί δύο χρόνια με το νεαρό μοντέλο από την Σλοβακία, η οποία ερχόταν μαζί του στη Κόστα ντελ Σολ και το πιθανότερο είναι ότι είχε και τα κλειδιά της πολυτελούς βίλας.

Να σημειωθεί ότι η δολοφονία έγινε τον Απρίλιο του 2014, όμως η διαδικασία έκδοσης της στην πατρίδα της ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες.

Η Μάγκα Κουκούτσοβα:



Ο Μπους με τη νέα του σύντροφο, Μαρία Κοροτάεβα:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.