Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Πώς «γεννήθηκε» ο «ιπτάμενος Wil»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η αγάπη του μπαμπά τα κάνει όλα δυνατά - Δείτε τις φωτογραφίες.

Ο Alan Lawrence είναι φωτογράφος, web designer και πατέρας πέντε παιδιών- σε λίγο καιρό έξι. Ζει στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο μικρότερος γιος του, ο Wil, γεννήθηκε με σύνδρομο Down τον Οκτώβριο του 2013.

«Ήταν σοκ και μεγάλη έκπληξη για την οικογένειά μας», εξήγησε ο Lawrence στον Independent. «Δεν ξέραμε πολλά για το σύνδρομο, δεν ξέραμε κανέναν με σύνδρομο Down, οπότε δεν ξέραμε τι να περιμένουμε…».

Δεκαοκτώ μήνες μετά, η οικογένεια γνωρίζει πια καλά πως είναι να έχεις ένα παιδί με σύνδρομο Down, και έβαλε στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με αυτό.

Ένας τρόπος για να το πετύχει είναι μέσω μιας σειράς φωτογραφιών που τράβηξε ο Alan και στις οποίες ο Wil φαίνεται να… πετάει.

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι ένας τρόπος να αναδείξουμε τον ενθουσιασμό και τη χαρά που έφερε ο Wil στην οικογένειά μας αλλά και το γεγονός πως οι άνθρωποι με σύνδρομο Down μπορούν να πετύχουν ότιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους», τονίζει ο Alan.

Στις φωτογραφίες ο ίδιος κρατά τον γιο του στον αέρα και στη συνέχεια «σβήνει» την εικόνα του. Έτσι «γεννήθηκε» ο «ιπτάμενος Wil».

Η οικογένεια επιδιώκει μέσω Kickstarter να φτιάξει ένα ημερολόγιο με τις εικόνες του Wil να «πετάει», τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε δύο οργανώσεις για το σύνδρομο Down.

«Ξέρουμε πως ο Wil είναι ακόμα μικρός αλλά ξέρουμε επίσης πως παρότι είναι ένα παιδί με Down αυτό δεν σημαίνει πως είναι περιορισμένος. Θα μπορέσει να πετύχει ότι βάλει στόχο…», καταλήγει ο πατέρας του.

Όλες οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την οικογένεια Lawrence μέσω του blog That Dad Blog


















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.