Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Εφαρμογή υπόσχεται να σου βρει τον κατάλληλο … μπράβο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η τιμή ποικίλλει ανάλογα τα κατάγματα.

Πολλές είναι οι εφαρμογές που κυκλοφόρησαν υποσχόμενες να διευκολύνουν την ζωή μας ή να την εμπλουτίσουν με νέες, ενίοτε εναλλακτικές, προτάσεις. Βέβαια όσο το τεχνολογικό μανιφέστο αυξάνει όλο και πιο ευφάνταστες «λύσεις» πέφτουν στο τραπέζι…

Μια εξ’ αυτών, πρωτότυπη όσο και… ανάρμοστη, έρχεται από την Κίνα και υπόσχεται να εξοπλίσει πάσα ενδιαφερόμενο με τον κατάλληλο… μπράβο, για την περίπτωση που επιθυμεί να στείλει κάποιον στον νοσοκομείο.

Ο τρόπος λειτουργίας της είναι απλός. Ο ενδιαφερόμενος, μπορεί να ανεβάσει την αγγελία με τις υπηρεσίες που αναζητά από τους μπράβους και οι απόστρατοι, κακοποιοί και γυμναστές, που αποτελούν το προσωπικό της, να ανταποκριθούν. Οι τιμές για τις υπηρεσίες ξεκινούν από 50 δολάρια, για ένα απλό ξύλο, και ανεβαίνουν ανάλογα με τα… κατάγματα.

Ένας δημοσιογράφος από την Kunming στην Κίνα, ανέφερε πως ανέβασε μια αγγελία ζητώντας έναν «ισχυρό» για ενοικίαση στη Σαγκάη και προς έκπληξή του ήρθε σε επαφή με έναν άνδρα ο οποίος ισχυρίστηκε πως θα μπορούσε να στείλει οποιονδήποτε στο νοσοκομείο με την τιμή για τον καβγά να κυμαίνεται από 32 έως 80 δολάρια. Ισχυρίστηκε μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, πως είχε ήδη απαντήσει σε πολλές αγγελίες και πως λόγω της αναγνώρισης των αποτελεσματικών υπηρεσιών του, η κράτηση έπρεπε να γίνει τουλάχιστον δύο ημέρες πριν...

Αν και η εφαρμογή σήμερα έχει κατέβει από τα περισσότερα stores των εταιρειών, πριν γίνει αυτό, την είχαν κατεβάσει 40.000 φορές μόνο στο app store.

Παρά το σάλο που προκλήθηκε η εταιρεία, Changsha Zhang Kong Information Technology Limited, η οποία ανέπτυξε την εφαρμογή ισχυρίστηκε πως δεν προοριζόταν γι αυτό τον σκοπό αλλά πως δημιουργήθηκε ως πλατφόρμα εύρεσης εργασίας στην οποία ο εργοδότης θα μπορούσε να καταχωρεί την αγγελία του ευελπιστώντας να εντοπίσει τον κατάλληλο εργαζόμενο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.