Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Φυγάς παραδόθηκε για τον πιο απίστευτο λόγο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ζούσε με ψεύτικο όνομα για σχεδόν 40 χρόνια!

Όταν ο Ronnie Dickerson από το Κεντάκι παραδόθηκε στις αρχές είχε μια απίστευτη ιστορία να διηγηθεί. Στην πραγματικότητα το όνομα του άνδρα που είχαν μπροστά τους δεν ήταν Ronnie Dickerson. Επρόκειτο για έναν φυγά που κρυβόταν για 39 χρόνια και πλέον θέλει να επιστρέψει στη φυλακή για τις… παροχές υγείας!

Φυγάς παραδόθηκε για τον πιο απίστευτο λόγο

Ο 66χρονος Clarence David Moore κάλεσε το γραφείο του σερίφη της περιοχής Franklin τη Δευτέρα και ζήτησε να παραδοθεί. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του βρήκαν τον Moore- ο οποίος ζούσε στο Frankfort ως Ronnie Dickerson τα τελευταία έξι χρόνια- ημιπαράλυτο και ανίκανο να περπατήσει ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο άνδρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο πριν οδηγηθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με το NBC, ο Moore είχε αποδράσει από τη φυλακή της περιοχής Henderson της Βόρειας Καρολίνας στα μέσα της δεκαετίας του 1970 και έκτοτε παρέμενε άφαντος.

Καθώς όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν και δεν είχε ιατρική ασφάλιση για να πληρώσει τη θεραπεία του, αποφάσισε να… επιστρέψει στη φυλακή.

Ο Moore είχε αποδράσει τρεις φορές, το 1971, το 1972 και το 1976.

Παραμένει ασαφές τι έκανε ο Moore τα 39 χρόνια που ζούσε ως φυγάς. Φαίνεται πάντως πως από το 2009 είχε δυσκολίες στην ομιλία λόγω εγκεφαλικού και ήταν απλά ένας αδύναμος γηραιός άνδρας, φιλικός κι ευχάριστος προς τους κατοίκους του Frankfort, αν και κάπως «κλειστός».

Σε κάθε περίπτωση δεν θα επιστρέψει στη φυλακή από την οποία απέδρασε το 1976 καθώς αυτή έπαψε να λειτουργεί το 2002.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.