Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Θρύλοι του μπάσκετ βάζουν καλάθι στη...φιλανθρωπία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνεται για την ενίσχυση του συλλόγου Φλόγα.

Θρύλοι του παρελθόντος αναμετριούνται σε ένα διαφορετικό αγώνα μπάσκετ, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, στις 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Γ. ΚΑΚΟΥΡΗΣ». Στόχος να ενισχυθούν οι σκοποί του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ». Τον φιλανθρωπικού χαρακτήρα αυτό αγώνα διοργανώνουν γνωστό κολέγιο των Αθηνών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και τον Α.Ο. Ένωση Ιλίου.

Ο αγώνας θα φέρει αντιμέτωπες προσωπικότητες που δόξασαν τη χώρα μας επί σειρά ετών, οι οποίες θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία ξεχωριστή αναμέτρηση, νικητής της οποίας θα είναι η αρωγή και η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο. Μεταξύ των μεγάλων ονομάτων που θα «παρελάσουν» και θα αναμετρηθούν στο κλειστό θα είναι oι Πρέλεβιτς, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Σιγάλας, Μπουντούρης, Γαλακτερός εναντίον των Καββαδία, Κουτσιούμπα, Γιαννόπουλου, Λιόση, Δεληγιάννη, Καφφάτου.

Προπονητής των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και την ομάδα μπάσκετ Ένωση Ιλίου. Στον αγώνα δεν θα υπάρχει προκαθορισμένη τιμή εισιτηρίου, ζητείται μόνο η προσφορά ενός ποσού που ο καθένας μπορεί να δώσει για να βοηθήσει τα παιδιά που στην πιο τρυφερή ηλικία τους κοιτάζουν τη ζωή στα μάτια.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.