Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Έκανε pole dancing και της έσπασαν… τα εμφυτεύματα σιλικόνης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία χορεύτρια του pole dancing είχε μία κακή στιγμή, όταν κατά τη διάρκεια του χορού της έπεσε από τον στύλο και έσπασε… τα εμφυτεύματα σιλικόνης που είχε στο στήθος της.

Το 28χρονο πρώην μοντέλο από τη Βενεζουέλα, Diosa Canales, που γεννήθηκε στην πόλη της El Tigre, στο βόρειο κρατίδιο της Anzoategui και είναι πρώην κουνελάκι του Playboy, μετά την ενασχόλησή της με τον μόντελινγκ αποφάσισε να αφοσιωθεί στο pole dancing, όπου γρήγορα απέκτησε φανατικούς οπαδούς.





Η Canales, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα που είχε, έγραψε στους fan της στο Instagram: «Αγάπες μου, χθες υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση λόγω έκτακτης ανάγκης. Ενώ έκανα εξάσκηση χορεύοντας στον στύλο, είχα μια πτώση με αποτέλεσμα να σπάσει το εμφύτευμά μου. Θέλω να πω σε όλους να μην ανησυχείτε για μένα, όμως, θα είμαι μια χαρά».

Η ίδια, μάλιστα, ανέβασε στον λογαριασμό της και βίντεο από τη στισμή της επέμβασης.



Το πρώην μοντέλο έγινε γνωστό στο διαδίκτυο, όταν στάθηκε γυμνή μπροστά σε μια κάμερα στο Twitter, και την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι σε λιγότερο από 12 λεπτά.

Είναι επίσης διαβόητη για την υπόσχεσή της να εμφανιστεί γυμνή αν η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας της κερδίζει ένα τουρνουά ποδοσφαίρου.



Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.