Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Του έκοψαν τις φλέβες επειδή φορούσε ρολόι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Του επιτέθηκαν συμμαθητές του επειδή τον θεωρούσαν μολυσμένο.

Ένα ανήλικο αγόρι από την Ινδία βίωσε μια τραυματική εμπειρία: Εξαγριωμένοι συμμαθητές του του επιτέθηκαν και του έκοψαν με μαχαίρι τις φλέβες επειδή φορούσε ρολόι.

Όπως σημειώνεται σε ρεπορτάζ του Times of India, ο ανήλικος ανήκει στους Ανέγγιχτους-οι ίδιοι αποκαλούν τους εαυτούς τους «ντάλιτ», που σημαίνει «σπασμένοι, θρυμματισμένοι άνθρωποι»- τους οποίους δεν επιτρέπεται να τους αγγίξει κανείς γιατί θα μολυνθεί!.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε χωριό στο Tamil Nadu και σύμφωνα με την αστυνομία ο 16χρονος Ramesh φοιτούσε στην Ανώτερη Δευτεροβάθμια Σχολή Thiruthangal.
Όπως φαίνεται, οι συμφοιτητές του φέρονται να τον αμφισβήτησαν, όταν τον είδαν να φοράει ρολόι το οποίο και κατάφεραν να βγάλουν από τον καρπό του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το αγόρι που πάλεψε με τους συμμαθητές του με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στις εγκαταστάσεις του σχολείου.

Δύο ημέρες αργότερα, την Τετάρτη το βράδυ, και ενώ ο 16χρονος περπατούσε κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, έπεσε θύμα μιας συμμορίας αποτελούμενης από περίπου 15 αγόρια από το σχολείο του, τα οποία του επιτέθηκαν με μαχαίρια και του έκοψαν τις φλέβες. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.