Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Νέες παρεμβάσεις σε ΚΕΠΑ και Ειδικά Σχολεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέες παρεμβάσεις σε Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας και Ειδικά Σχολεία σχεδιάζει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων. Συγκεκριμένα:
  • Κινητοποιήσεις στα ΚΕΠΑ με ενημερωτικό υλικό, στις υγειονομικές επιτροπές, οργάνωση συνέντευξης Τύπου μπροστά στην είσοδο του ΚΕΠΑ, στην οδό Πειραιώς.
  • Διαμαρτυρία στο υπουργείο Εργασίας για τις απαντήσεις που οφείλει στα αιτήματα από προηγούμενη κινητοποίηση ο Β. Κεγκέρογλου, που μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί (για τα ΚΕΠΑ, τους απλήρωτους εργαζόμενους στα κέντρα ειδικής αγωγής, τα μέτρα στήριξης των ανέργων ΑμΕΑ).
  • Στις 8 / 9, σύσκεψη για την ειδική αγωγή και τη νέα σχολική χρονιά, με φορείς κι Επιτροπές Αγώνα γονέων ΑμεΑ, αναπήρων, με εργαζόμενους στην ειδική αγωγή, εκπαιδευτικούς, Λαϊκές Επιτροπές, σωματεία. Η σύσκεψη θα γίνει στην αίθουσα σωματείου Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος) στις 7 μ.μ.
  • Στις 11 / 9, παρεμβάσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από τα ειδικά σχολεία, ενάντια στο νομοσχέδιο που ετοιμάζουν για την ειδική αγωγή, που θα οδηγήσει και αυτά τα λίγα υπάρχοντα στο κλείσιμο, και για το απαράδεκτο γεγονός ότι τα περισσότερα από αυτά και φέτος θα καθυστερήσουν ν' ανοίξουν ή θα υπολειτουργήσουν για ένα μεγάλο διάστημα λόγω των τεράστιων ελλείψεων σε προσωπικό και των προβλημάτων στη μεταφορά.

Επίσης, στο πλαίσιο της οικονομικής εξόρμησης, κυκλοφορεί λαχειοφόρος της ΣΕΑΑΝ, με κλήρωση στις 21 Οκτώβρη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.