Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Κι άλλο χτύπημα για την Πένυ Σκάρου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέο "χτύπημα" για την Πένυ Σκάρου, η οποία τον περασμένο Ιούνιο έχασε το πόδι της σε αυτοκινητικό ατύχημα, όταν ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε και την εγκατέλειψε (η κοπέλα οδηγούσε το μηχανάκι της), με αποτέλεσμα να βρεθεί από διερχόμενους οδηγούς άγρια χτυπημένη και εγκαταλειμμένη στη μέση της Πειραιώς.



Η μητέρα της νεαρής τραγουδίστριας, η κ. Ευτυχία, έπεσε θύμα απρόσεκτου οδηγού, ο οποίος παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και έπεσε πάνω σε εκείνη και τη μικρότερη κόρη της, την Καρολίνα, την ώρα που διέσχιζαν διάβαση πεζών στο κέντρο της της Καλλιθέας.

"Αν πάθαιναν κάτι η μητέρα μου και η αδελφή μου, που είναι οι δύο φύλακες αγγελοί μου και αυτήν την στιγμή με νταντεύουν στην κατάσταση που βρίσκομαι, θα πέθαινα κι εγώ από την στενοχώρια μου" ήταν τα πρώτα λόγια της Πένυς Σκάρου, που σοκαρισμένη αποκάλυψε στην "Espresso" τη νέα περιπέτειά της.

Η μητέρα της χτύπησε στο κεφάλι της αρκετά σοβαρά (έκανε 15 ράμματα) και από θαύμα δεν συνέβη κάτι χειρότερο, ενώ η αδελφή της τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.