Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Μεταφέρει το στρώμα της μέχρι να συλληφθεί ο βιαστής της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φοιτήτρια με αυτό τον τρόπο δηλώνει ότι σηκώνει το συναισθηματικό βάρος της ειδεχθούς αυτής πράξης.

Η Emma Sulkowicz είναι μια τελειόφοιτη φοιτήτρια στις εικαστικές τέχνες στην Κολομβία στο Πανεπιστήμιο Columbia. Κατά το δεύτερο έτος φοίτησής της, ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από συμφοιτητές της, πάνω στο ίδιο της το κρεβάτι.

«Βιασμοί συμβαίνουν πάντα και παντού», εξηγεί σε ένα βίντεο «για μένα, συνέβη στο κρεβάτι μου, πάνω στο στρώμα μου. Από τότε νιώθω σαν να κουβαλάω το βάρος του τι συνέβη εκεί», αναφέρει.

Η διατριβή της Sulkowicz, φέρει τον τίτλο «Mattress Performance» ή «Carry the weight» (σήκωσε το βάρος) και πρόκειται για μια κυριολεκτική έκφραση του συναισθηματικού βάρους που σηκώνει. Η νεαρή κοπέλα, σέρνει κυριολεκτικά το στρώμα της παντού στην πανεπιστημιούπολη μέχρι να αποβληθεί ο βιαστής της.

Όπως γράφουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ακρόαση για την υπόθεση της Sulkowicz έγινε στο πανεπιστήμιο επτά μήνες μετά το περιστατικό, ενώ η ίδια έπρεπε να συντάξει ένα διάγραμμα για το πώς συνέβη ο βιασμός της. Μετά τη καταγγελία της, άλλες δύο φοιτήτριες ανέφεραν ότι είχαν δεχτεί επίθεση από τον ίδιο φοιτητή, αλλά όλοι πίστεψαν ότι η περίπτωσή τους δεν ήταν πραγματική. Ο φερόμενος ως δράστης απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες και έκτοτε φοιτά κανονικά.





Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.